Отговори
# 105
  • У дома :)
Дани  Hug сладки сънища и на теб  Hug Heart Eyes Hug

# 106
  • София
Елчо  Hug Hug аз още не съм го почнала  Joy Joy  не ме чакай изобщо, а лягай  Hug Hug Лека  Hug Hug

Лека и на всички останали  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 107
  • София
След като се изпързалях с кънките 59 номер  Mr. Green мога да кажа следното:  Mr. Green
Така първо не разбрах аз защо аджеба бебето се роди и веднага му лепнаха лепенка с името Сарафоолу  Shocked и как като прорева тва бебе и Емир отвън в коридора ан болницата го чу  newsm78 и веднага доктова трябва да дадете кръв НА СИНА СИ  ooooh! много ме подразниха тука....
Руя и майка и офф  #2gunfire толкова долни същества беее и майка й колко уверена, че е от Емир ама накрая какво стана  hahaha ама и до там ще стигна  Joy  а същото се отнася и за Айсун   hahaha  Ами Емир не го разбирам нестига, че виновен, какво трябваше да изживее Фери заради него и тая бременност  ooooh! тръгнала си от болницата ми много яснои всички я гонят не я искат там ти нищо не и казваш как няма да си тръгне ами поне пък я потърси бе, прибери се виж я как е  Shocked той се държи сякаш не му е никаква  ooooh!  Crossing Arms Охх ама като се разбра, че не е от Емир колко ми беше смешноо  smile3532 и пак, нито се прегърнаха нито нищо  ooooh! пак немога да го разбера защо така се държеше, заради това, че ги чу сутринта да си говорят Фери и Капитана, ами да като неможе с теб да говори с него ще говори  Crossing Arms после няма какво да се сърди Емир.........  после скандала каква работа имеше у Хилсо, а не си беше вкъщи при жена му да празнуват  Shocked newsm78  за всичко я разбирам само не мисля, че беше права с казаното за офертата за работа на Мехмед, Емир в ниаккъв случай не го направи с някаква цел, ама тая кокошка оф лелята как й беше името  ooooh!  Емир е прав да се сърди, че Фери не говори с него, но един път не се замисли защо, Фери пък не се опита един път да говори с него за чувствата си, за бебето или после за Еджето  ooooh! по-добре да му се беше разкрещяла и т.н. отколкото всеки да си трае и накрая видяхме какво стана  ooooh! но за мен най-голямата грешка ана Емир беше, че не я покани на маскения бал, трябваше да я покани и двамата под ръка с високо вдигнати глави да влязат, за да им стане ясно и на Еджета и на Прансута, че независимо всичко вие сте заедно и се подкрепяте  ooooh!  и вярно как пък Емко не я позна Фери на мен това ми е много чудно  Shocked  и после как му го каза в спалнята  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и нашия как я погледна / едно такова учудено все едно ще кажеш не е очаквал нещо такова да изтърси  ooooh! и като че ли имаше и съжаление в погледа му, немога да определя точно/ ....
Просто след като разбраха, че бебето не е от Емир не трябваше и двамата така да постъпват, а вече спокойни трябваше да седнат и да поговорят кой как се е чувствал през това време и да се прегърнат и да забравят ама не....  Wink

Айде аз вече мога да ви кааж лека нощ  Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 03:58 от Ulusoys sunshine (2 от Випувити)

# 108
  • гр златоград гр. созопол гр. царево
добро утро https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/600306_48 … 2_470094796_n.jpg

# 109
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Добро утро,  Hug Hug Hug

Да ви е слънчево и усмихнато днес, кафенце

Ренка, това е за теб,  Hug Hug Hug
Скрит текст:

# 110
ади джанъм събуждайте се бе Flutter Flutter Flutterпишете до сабах Winkпосле трябва по стаийте да ви будим Flutterади съмнъ сЪ  Blush Blush Blushчабук бе  Winkсервирам ви кавалтъ с кайве Simple Smileда знам,че съм ви нахранила и напойла Party
Скрит текст:

ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 08:19 от Zhana Georgieva

# 111
  • Под Сините камъни
Гюнайдън къзлар!Да ви поднеса кафенце и закуска и се връщам да ви изчета
Скрит текст:

# 112
Добро утро, сладкиши!  Hug

Благодарности и  smile3525 smile3525 smile3525 за новата тема, на който има заслуги за създаването й!

Днес, колкото повече кафенце има, толкова по-добре за мен!  smile3507

Скрит текст:

Ренка, и аз като Миши отговарям на щедростта ти от вчера и връщам жеста с ето това! Не е от онази на двете спирки от вас, ама си заслужава  Heart Eyes

Скрит текст:

Иииии, нещо за душата:

Скрит текст:

Прекрасен ден за всички и ФЕМИР ФОРЕВЪР, разбира се!

П.П. Да взема да наваксам пропуснатото ли?!  newsm78

# 113
Скрит текст:

гюнайдън къзъм Hugв петък шЪ сЪ донеса във ветровития Сливен Blush Blush Blush

# 114
  • Под Сините камъни
Скрит текст:

гюнайдън къзъм Hugв петък шЪ сЪ донеса във ветровития Сливен Blush Blush Blush
ами свъркай
Скрит текст:
аз съм до 6 на работа ама после може да се видим

# 115
Добро утро, дами  Mr. Green Кафенца,закуска има за все  Hug

Много чичеци,много нещо тази нощ бе,чак лошо ми стана,кат се умеси миризмата  Mr. Green
Айде и от мен един по-скромен   bouquet

Мн е хубав този колаж  Heart Eyes

# 116
  • У Диспансера ...♥♥♥

Добро утро в хасиендата  Joy Joy Hug Hug Hug

# 117
  • У Диспансера ...♥♥♥

Оставям ви едни ФЕмирчета и тръгвам по-задачи  ooooh! Hug Hug Hug

# 118
самоизритвам сЪ WinkчИ време йок Flutterтръстиката мЪ дърпа Joy Joy Joy Joy Joy
на всички след мен  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Хубав ден къзлар  Blush Blush Blush
п.п.Иркоооооо Hug Hug :hug:black and white coffee  smile3521 smile3521 smile3521

# 119
  • някъде из Врачанско
Добро утро, здравейте и хубав ден ви желая, wavey  love001 нека се радваме на есенното слънце и да поддържаме огъня на Фемирската романтика, довечера от 20ч има една серия на Огледален свят, в четвъртък-две, по случайност го видях, да не ги изпуснем,
  bouquet- за Зизу и авторите на комиксите и колажите, украсили новата тема, всичко е от хубаво по-убаво, а комиксите са върха на хумористичното и тънката ирония,страхотни постижения са  и правят темата много оригинална и различна, с особен аромат и атмосфера, по-интелектуална. newsm51 за всички вас-автори на тази красота.
Скрит текст:

[imghttps://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1394444_684094254937216_1542905341_n.jpg]http://[/img]spoiler]

Общи условия

Активация на акаунт