Отговори
# 540
  • По света и в нас.
Веси,Честит Рожден Ден!Нека всички твои желания ,бъдат мои пожелания!   nbirthday
Днес де що имаше филми изпуснах всичко да му се невиди,ама поне се посмях на воля докато ви изчета.Много ми харесаха докторите Heart Eyes,даже и този на Ирка.

# 541
Здравейте сладурани,да се опитам да ви зарадвам,ето го и нашия филм с преводhttp://asi-bg.net/details.php?id=9586&viewcomm=3982#comm3982 Hug Hug Hug

# 542
ПО преведен на български може да гледате във Викито.
smile3521 и аз там ги гледам,ама не разбрах дали са отговорили момичетата,та да не се повтаряме попитах  Hug

# 543
Жани, успех в откриването на джинчето... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Тва не видиш ли, че мяза Националната библУтека... Joy

джанъм ами к'ат не го намерим BlushшЪ си сипим от друг'де Joy Joy Joy

Джейн  Hugлека нощ мила

# 544
Джейни  Hug лека нощ

# 545
Жани аз гУ скивах   Mr. Green чекай да ти кажа де е ...  най долнУтУ рафтче у лево.    newsm78 ако некой види чичо Джак да гУ подФърли насам  Mr. Green

# 546
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
 Tired Tired Tired

Ко стаа?

Весе, Честит рожден ден!  happy bd happy bd hbday hbday Здраве и късмет, другото ш`сЪ оправи. Wink Hug

Не можах почти нищо да гледам. Ама поне съм си прибрала мъжа в къщи. Днес го изписаха. Хърка в момента блажено при мен в хола и няма да го връщам в спалнята, че там одеве не можа да заспи. Малко ми заглушава телевизора и чаткането на клавиатурата Laughing, ама няма как да му натисна мутето. Mr. Green

# 547
леко усмихната и силно озъбена  smile3532 smile3532 smile3532

Диде Hugджанъм Укьорувях да го търся бе  Blushскивах го чичката с кърмъзъ дрешките Blushади к'ат сте рекли наздраве  Drunk

# 548
Ей, нямате угодия. То в националната библиотека има всичко, но трябва да знаеш къде да го търсих и към кого да се обърнеш! Mr. Green

Жана, заповядай! Сипах ти малко Hug
Скрит текст:
Бутилката беше на втория ред от ляво зад водката  Crazy

Диана, ето и на теб!

Скрит текст:

Ама стига вече, тази вечер не може да съм барман  Mr. Green, оправяйте се сами, който не успее да си намери неговото няма да чете  Joy

# 549
Ей, нямате угодия. То в националната библиотека има всичко, но трябва да знаеш къде да го търсих и към кого да се обърнеш! Mr. Green

Скрит текст:

Диана, ето и на теб!

Скрит текст:

Ама стига вече, тази вечер не може да съм барман  Mr. Green, оправяйте се сами, който не успее да си намери неговото няма да чете  Joy

къз ами ний търсим Blushама ни'знайм нерде си ги наредила бе Blushочите ни изтекоха,за лигите да не говорим Joy Joy Joy
ох мама чедо и с лимончИИИИИИИИИИ  newsm10 newsm10 newsm10

# 550
само като я видя и падам  newsm62 newsm62 newsm62

Проф Hug   bouquet

# 551
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Е тва е...ЖанитУ и Дида се уредиха...пък ние Нарцисите кой ше ни намери парцуцата...? newsm78

# 552

Скрит текст:

Диана, ето и на теб!

Скрит текст:

къз ами ний търсим Blushама ни'знайм нерде си ги наредила бе Blushочите ни изтекоха,за лигите да не говорим Joy Joy Joy
ох мама чедо и с лимончИИИИИИИИИИ  newsm10 newsm10 newsm10
Ооооо Жани ти имаш и екстри към джинчитУ  Mr. Green  Crazy  ей тъй станаф докат гУ търся.
Веси дУбре чИ нЪ Упъти дан губим времИ   Joy Joy

# 553
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Дидо, я изкарвай бидонти с Незабравката и съ приключва тая мъка.. Joy Joy Joy Joy Joy

# 554
Е тва е...ЖанитУ и Дида се уредиха...пък ние Нарцисите кой ше ни намери парцуцата...? newsm78

a'м тъй който може го може Blushкойто не може лапа мухите Joy Joy Joy Joy Joy
вий до'кат си намерите парцуцата Blushний с Дидито ще сме обърнали по няколко Drunk Drunk Drunk

Общи условия

Активация на акаунт