Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 8

• 52 355
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Витали не ми е странно, имах съученик с това име.

За Роня и аз веднага направих асоциацията  Simple Smile

Мара-Антоанета обаче ме уби  ooooh!

Сега се сещам, че имам един познат - Пею  Peace

# 316

Не е арабско, персийско е.

# 317
  • София
Права си  Peace не правя особена разлика  Blush

# 318
  • Бургас
Альона, Вениела, Вили-Ана, Вилия, Гео, Данина, Дейна, Енджълин, Ерина, Жаклин-Нико, Зара-Анабел, Кристал (момиче), Ксиния, Мария-Максимилиана, Нели-Мишел, Олимпия, Светла-Екатерина, София-Мей, Христена, Игнасия, Аврора-Зорница, Агата, Калиста-Риан (момиче), Стоянина, Симела, Челси, Душо, Янек, Цецко, Блажка, Аманда, Емилиян-Ален, Хедвига, Султанка, Зарта, Сержина, Даяна-Паула, Янислав-Ерос-Венцес, Хинко, Тереза-Рада, Теодорина, Пенчин, Марим-Сузане, Лелия, Киарис(момче), Ивнес (момиче), Джашкун (момче) - всички са II-ри клас

# 319
Алики

# 320
Еовин, важното е да има!  smile3532
Да, да повторим, ако има неразбрали  Mr. Green

# 321
Трябваше да сложат още едно - Деница  Mr. Green

# 322
И аз това си помислих за Аврора- Зорница. Забелязвам, че различните от масови имена, са по- скоро нелепи, от колкото странни. Не всички, но често.

# 323
  • Бургас
Алиета, Бияна, Жоли, Харина, Ерия, Илиас, Дочко, Ивеслава, Никъл, Тиха, Алезандра, Лорет, Ирма, Робертин, Цанет (момиче), Фабиен, Лъчезара-Силяна, Павлик, Анушка, Доброелена, Петър-Габриел, Анги-Мария, Куентин, Елмира, Елтимир, Калин-Феликс, Марк-Александър, Христо-Чочо, Игнес, Левена, Терелик, Алвес (момче), Жувена

# 324
# 325
Манолина  - явно на някой дядо Манол ще да е.

# 326
  • Ланкър, планините Овнерог
Манолина  - явно на някой дядо Манол ще да е.

Манолина - мандолина  Mr. Green

# 327
Тъкмо щях да пиша, че четох приказка за лека нощ за Мечо, който свири на мандолина  Laughing

# 328
  • Монреал
Алиета, Бияна, Жоли, Харина, Ерия, Илиас, Дочко, Ивеслава, Никъл, Тиха, Алезандра, Лорет, Ирма, Робертин, Цанет (момиче), Фабиен, Лъчезара-Силяна, Павлик, Анушка, Доброелена, Петър-Габриел, Анги-Мария, Куентин, Елмира, Елтимир, Калин-Феликс, Марк-Александър, Христо-Чочо, Игнес, Левена, Терелик, Алвес (момче), Жувена

Интересна тема.
Тук виждам името на малкият ми син  Laughing

Между другото, дорито-мартито, не е коректно да изнасяте така списъци с имена на ученици. По-добре не споменавайте откъде сте видяли имената.

Да допринеса към темата - Текила  Laughing (американка, не българка)

# 329
О, американците просто  Crazy Имах клиентка Прешъс Принцес Хил.   Flutter

Общи условия

Активация на акаунт