Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 8

• 52 305
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Фитка- току що го чух по телевизията  #Crazy. Ужас !

Учителката ми до четвърти клас пък се казваше Видка. Може да се сетите как сме я наричали, като ни ядоса.

Joy Joy hahaha

# 601
  • Пловдив
А каква трябва да е причината да кръстиш детето си Буряна. Не е Боряна, а е Буряна. От буре ли произлиза, от буря ли, от бурен ли? Така се казваше една доста неприятна жена.
Има тема за стремежа към стари български имена и колко били красиви. Има и красиви, но:
Куна, Койна и Керана определено не ми се нравят.
Да не говорим за името Бъна, което е било има на една миловидна бабичка (видях го на некролог).

# 602
Огнемир

# 603
Трънка.  Simple Smile  Досега ми беше известно само като име на героиня от известен български роман, но наскоро разбрах за жена от наши дни с това име.

# 604
Трънка пък е фамилията на моя позната с чешко потекло Simple Smile.

# 605
Русим (и то в комбинация с фамилията Русинов)

# 606
Аурелия--------жената е от Молдова.

# 607
  • Бургас
Анто, Гален, Душо, Иводар, Пенчин, Престислав, Рожен, Ицко, Аргир, Иринел, Ангел-Даниел, Емилиян-Ален, Никъл, Родилен, Тоти, Кримо, Йоан-Ивелин, Белла-Калина, Дарина-Антония, Елени, Мария-Сузане, Моника-Андреа, Наска, Санела, Тенка, Юлена, Асенна, Светла-Екатерина, Назара, Инна-Нели, Богиня, Илиса, Резета, Тодория, Кресида, Христена-Дивна, Летослава, Нели-Мишел - всички имена са на малки деца

# 608
Севелина
Таниан
Някак си и двете ми харесват обаче...

# 609
  • Pb
Познавам девойка с името Керана. Честно казано преди това името ми се струваше архаично, но на нея много й отива да се казва точно така. От тогава и самото име харесвам.

Чанита (не знам дали е споменавано в темата)

# 610
  • София
Севелина
Някак си и двете ми харесват обаче...
Така се казва една от най-добрите ми приятелки.  Heart Eyes

# 611
  • Бургас
Адолфо, Видол, Димомир, Ерия, Касия, Магдалена-Жулиета, Марион (момиче), Пейти, рина, Върбина, Витка, Симай, Крум-Божидар, Кузман, Делчо, Ерос, Миран, Кънина, Жоел, Мойра, Генаида, Добиана, Жено, Христиела, Павлен, Попър, Исак, Анил, Жулина, Афродита, Владилена, Добрил, Дониана, Викенти, Тидомир, Чико, Кайл, Рашка

# 612
Жено автоматично го прочетох като женчо  Joy

# 613
# 614
Кою и Дилен - от скръбни вести.
Дилен ми е странно. Не е Дилън. Галеното беше Лило.

Общи условия

Активация на акаунт