SUPERNATURAL: I’m ready for more

• 49 995
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
О, даваха ли вече 10 епизод?

Impala, благодаря за снимките на Краули! Много ме кефи този пич.  Mr. Green

# 661
# 662
О, даваха ли вече 10 епизод?

Impala, благодаря за снимките на Краули! Много ме кефи този пич.  Mr. Green
Ще ни се Laughing на 14.01 ще го дават

# 663
Отиде ми прикритието  Mr. Green  Та преди да почна с големите въпроси...да кажа, че направих теста в началото на темата ( ами заплахата беше много страшна  Laughing) и резултата е "Г" Whistling
Сега..има ли някакви кодови думи или всичко е в нецензуриран вариант Grinning
Ooo, значи още една Ненаситница. И аз съм в тази група и се гордея Mr. Green .
Относно кодовите думи, основните за които се сещам, че бяха често използвани, са 'мараканки' и 'градинарки', обяснени пак в първи пост.
Начинът на изразяване в темата се определя от правилата на форума и автоцензурата ни, така че всичко да остане в рамките на добрия тон, на закачките, двусмислиците Flutter ; да е приятно за четене и да забавлява.
Ай стига толкова от мен по организационната част Laughing .

# 664
Мерси много за разясненията  bouquet 
Не знам дали поствате гифчета (предполагам, че да  Grinning) и понеже tumblr ме убива всеки ден с нови..един от любимите ми герои  Heart Eyes

# 665
Моля Hug .
Да, постваме гифчета. Дори имаме традиция да показваме чрез тях най-важните моменти от новите епизоди.

Тази нощ са People's Choice Awards 2014. Да си припомним миналогодишните и да стискаме палци до последно Praynig

# 666
  • гр. София
Та преди да почна с големите въпроси...да кажа, че направих теста в началото на темата ( ами заплахата беше много страшна  Laughing) и резултата е "Г" Whistling

Добре дошла и от мен!  Grinning
Ненаситница значи, а?  Laughing

# 667
Та преди да почна с големите въпроси...да кажа, че направих теста в началото на темата ( ами заплахата беше много страшна  Laughing) и резултата е "Г" Whistling

Добре дошла и от мен!  Grinning
Ненаситница значи, а?  Laughing
Голяма  Mr. Green направо алчна даже  Crazy

Тази вечер ли бяха  ooooh!Леле пускам си го онлайн ...Да им стискаме палци на нашите (като се замисля нямат нужда от това..така или иначе винаги печелят Sunglasses )

# 668
  • гр. София
Няма страшно. Мъдрият Мечо Пух е казал - колкото повече, толкова повече. Нищо, че е в контекста на Навънкашната песничка за снега  Laughing

# 669
Няма страшно. Мъдрият Мечо Пух е казал - колкото повече, толкова повече. Нищо, че е в контекста на Навънкашната песничка за снега  Laughing
Да ни е честито.. Вече има нов смисъл Mr. Green Топличък, от фурната на феновете на SPN Flutter

# 670
Ууу,стискам и аз палци  Crazy

# 671
И от мен малко напомняне за миналогодишните награждавания.
П.П: Някак си не мога да приема да виждам тея двамцата до жени  Laughing

# 672
Тази вечер ли бяха  ooooh!Леле пускам си го онлайн ...Да им стискаме палци на нашите (като се замисля нямат нужда от това..така или иначе винаги печелят Sunglasses )
И аз ще гледам. Да ми се чуди човек защо - имайки предвид, че нашите няма да участват - , и все пак Crazy  smile3538...

9.10 'Road Trip' Sneak Peek

# 673

И аз ще гледам. Да ми се чуди човек защо - имайки предвид, че нашите няма да участват - , и все пак Crazy  smile3538...

А сега...как така няма да участват  Shocked..аз пак нещо не съм в течение май...

# 674
Нещо ми убягва епизодът с Дийн и бебето, помня, че имаше такъв, но за какво точно ставаше въпрос? newsm78 Blush

Общи условия

Активация на акаунт