Отговори
# 135
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох, тая Нарцисчева с тия повторения ме убива..... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Чей и аз да ни треснем с некой чичек по тиквочите, чИ много ни тичкат...щот сме по-убави и по-добри....и по сме си скъпи... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ми с тия скапани телефони,дет са без копчета,аз едно натискам то другаде отива ,не мога една емотиконка да уцеля  #2gunfire

# 136
Булка smile3501 newsm51

Вани честити дрешки Heart Eyes

Ели за толтата  bouquet

Ирка и Зизу много хубаво са се напрегали Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Пак сопола Sick

Дими радвам се да те видя Hug bouquet
Мерси, Рени!   bouquet

Зизу, голям психоанализ на Габинка си спретнала. Joy
Дими, мерси за разяснението около админката и Ча.
Досега Чаги говорил ли е за баща си и българското, newsm78 май не?!
Момичетата са писали, че в началото е казвал.

# 137
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ако ви липсва на Мира,севгилито  Joy Joy

# 138
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз с ушите си го чух сополът как пада и казва "пльок" и с очите си видях как се откъсва от Серкиния нос и полита със скорост 1g към центъра на Земята.  Wink Това не мое се смръкне! Mr. Green

# 139
Аз с ушите си го чух сополът как пада и казва "пльок" и с очите си видях как се откъсва от Серкиния нос и полита със скорост 1g към центъра на Земята.  Wink Това не мое се смръкне! Mr. Green
rotfImao rotfImao rotfImao

# 140
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Добра вечер, Сладурки,  Hug

много нежна новата къщичка, едно романтично - благодаря за всички погрижили се  Hug

# 141
  • София
Тоя ми е като измита чиния,пфуууу,плашило....
Вай,вай,ква тема обсъждате smile3506
Профче,успя ли да си починеш и наспиш,надявам се съпругът ти да е по-добре Hug

# 142
  • Варненска клюкарка
Зиз, чета че те сърбят пръстенцата да изтракаш някой анализ, та се сетих, че не си дялкала сценката в която Имко научи, че на Ферка ще и спретват преглед на уплътненията на прозорчето и дали някой не го е счупил Crazy и клетвите  по случая в корана и все Crazy май беше в оригиналния 50 еп.
От сега си представям какви ще ги сдиплиш Laughing Laughing Laughing

# 143
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
linko,  Hug
не съм се наспала, но поне спах. Не съм си починала. МилУтУ го изписаха вчера. Днес ме изгони от компютъра да си работел Shocked, а в момента излЕзна да пийне по една водчица с една биричка с приятели. #Crazy Зер, ако не мине през любимото заведение, няма да му заверят семестъра  ooooh!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Току що се прибра от София малката щерка и тя каза така  newsm09, като разбра къде е баща й. smile3515
Сички мноу ме напрягат. smile3516

Наде, честит рожден ден на синчето ти!  newsm59 Пожелавам ти радостите, които ти носи, да са повече от тревогите!   bouquet  

Благодаря на оформителките на темата. Дръжте по някой и друг чичек, че нямам време за друго.
 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 144
  • в подножието на планината

Здравейте! Hug

Благодаря за новата тема!  bouquet  bouquet  bouquet

# 145
  • София
Зиз,не помня правила ли си когато мома Сехерлита и брата на Гюлсумчик(как се казваше тоз мустакатия не помня Rolling Eyes) се качиха у ап.10,то заслужава едно анализче Joy Joy Joy
Профи, Hug
Илде, Hug

# 146
Профи,  Hugблагодаря ти.

Скрит текст:

Това било кадър от репортаж с нея.

# 147
Зиз,не помня правила ли си когато мома Сехерлита и брата на Гюлсумчик(как се казваше тоз мустакатия не помня Rolling Eyes) се качиха у ап.10,то заслужава едно анализче Joy Joy Joy
Аууу най гнусната ми сцена Sick Mr. Greenама Зизу ще я разкраси Laughing

Белора smile3521

Илде Hug

# 148
 wavey

На оформителките Зиз, Ирка, Габа, Дани  smile3501 newsm51 smile3525

doh как ме е яд, такива интересни теми сте обсъждали следобяд, а аз не можах да се включа, ама и по-добре, че щях да взаимствам идеите на Зизу и Ирка и да ги стоваря на
Скрит текст:
шефа си, който максимално мЪ напрегнЪ днеска, беше ядосан и целия свят му беше крив, ама Яз кво съм виновна, та да ми вика  Thinking

Но сега като видях Габа с линийка пред огледалото да мери  rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

По отношение рейтингите, на АШК не е добър, но и на ПО е по-слаб като процент от предишната седмица.

А за Йо  smile3501 smile3501 smile3501 newsm51

Утре ще питам нещо, та да не напрегЪмЕ излишно още, че много напрежение днеска.

Приятно гледане на романтичните епизоди днес!

Линич, тоя анализ Зиз го е правила по моя молба Hug

# 149
Негодника гнусен се казва Акиф.
Джейн, рейтинга на ПО е по-нисък от предходната седмица в порядъка на две, три стотни от %, докато на АШК е с около 1 %.

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 19:31 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт