Отговори
# 600
  • Още у мъглата ...
То за кога няма да четеш,като си го знаеш вече  Mr. Green
Трио ревли хайде стига ,че и другите покрай нас разревахме  Stop
http://youtu.be/YW-ZWX1GFBs
Хайде нашето Чатайче  Heart Eyes Heart Eyes

Ей тоя Чачко си е нашия Чачко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 601
  • У дома :)
То за кога няма да четеш,като си го знаеш вече  Mr. Green
Трио ревли хайде стига ,че и другите покрай нас разревахме  Stop
http://youtu.be/YW-ZWX1GFBs
Хайде нашето Чатайче  Heart Eyes Heart Eyes
А тъй , ай ся широките усмивки  Grinning Grinning Grinning Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 602
  • У Диспансера ...♥♥♥
http://youtu.be/5XyKH5BJZlA
 И тази ми е много любима   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 603
# 604
  • Още у мъглата ...
Вече пресъхнах , сълзи не ми останаха,сега вече съм само тъжна  Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Ели,ние трите сме си магарици поне на 2 месеца веднъж ,най-ревливите в темата ,трябва се кръстим Ревливото трио  Mr. Green

Няма лошо , човек има нужда понякога да си поплаче пък било то и заради Фемир  Peace
Ама викам да ви кръстим Най-ревливите сред ВипУиТи  Simple Smile туй за разведряване малко  Hug Hug Hug

И най-ревливите и най-хухавлявите .... диагноза - мноооооооооого тежко болни  Mr. Green

# 605
# 606
# 607
  • София
Вече пресъхнах , сълзи не ми останаха,сега вече съм само тъжна  Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Ели,ние трите сме си магарици поне на 2 месеца веднъж ,най-ревливите в темата ,трябва се кръстим Ревливото трио  Mr. Green

Няма лошо , човек има нужда понякога да си поплаче пък било то и заради Фемир  Peace
Ама викам да ви кръстим Най-ревливите сред ВипУиТи  Simple Smile туй за разведряване малко  Hug Hug Hug

И най-ревливите и най-хухавлявите .... диагноза - мноооооооооого тежко болни  Mr. Green

Е нали за туй сме ВИП  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 608
  • София
Момичета аз пак след малко ще дойда  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 609
  • Още у мъглата ...
Вече пресъхнах , сълзи не ми останаха,сега вече съм само тъжна  Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

Няма лошо , човек има нужда понякога да си поплаче пък било то и заради Фемир  Peace
Ама викам да ви кръстим Най-ревливите сред ВипУиТи  Simple Smile туй за разведряване малко  Hug Hug Hug

Елчо  Hug Hug няма ни се поберат никовете вече  ooooh! Joy  ама сме си големи ревли верно  ooooh!

То и без това никовете ни станаха вече малко като латино имената с по десет имена - наколко първи, на мама, на тати, на леля, стринка и ...последния да затвори  Mr. Green Joy Joy Joy
Ама нали сме вече в хасиентата, та става  Mr. Green

# 610

Дай Боже само от такива тежки  болести да боледуваме  Peace

# 611
# 612
  • У Диспансера ...♥♥♥
http://youtu.be/XQs5rY9ufS8
Ето го нашия Рокиииии Бобоа  hahaha hahaha hahaha

# 613
Вече пресъхнах , сълзи не ми останаха,сега вече съм само тъжна  Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

Няма лошо , човек има нужда понякога да си поплаче пък било то и заради Фемир  Peace
Ама викам да ви кръстим Най-ревливите сред ВипУиТи  Simple Smile туй за разведряване малко  Hug Hug Hug

Елчо  Hug Hug няма ни се поберат никовете вече  ooooh! Joy  ама сме си големи ревли верно  ooooh!

То и без това никовете ни станаха вече малко като латино имената с по десет имена - наколко първи, на мама, на тати, на леля, стринка и ...последния да затвори  Mr. Green Joy Joy Joy
Ама нали сме вече в хасиентата, та става  Mr. Green

smile3521 Joy Joy Joy

# 614
  • Още у мъглата ...

Дай Боже само от такива тежки  болести да боледуваме  Peace
smile3521 smile3521 smile3521

Общи условия

Активация на акаунт