Ясновидци/врачки - тема 20

• 219 027
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
Много сте некоректни. не стига че ви давам личен телефон и то нормален. може да проверите на 123 на Виваком да ви кажат какъв е.пък тези наи недоверчивите и отворените нека не звънят . не ми е целта да споря с някои или да всявам дразги или финансово да скубя някои.Аз НЯМАМ тарифа и си имам офис като всички останали,там ми е моита тъи наречена сергия и пожелавам успех на тези които ще се обадят.  bouquet newsm78не на всеки ще вдигна това искам да предупредя да не ми се сърдите,просто експеримент за силата на окултизма. Мир ,Любов и Светлина на всички за една хубава седмица.  bouquet newsm78
Ами звънях ви,но не ме огря

# 436
Само не схванах силата на окултизма каква роля играе тук.Давате телефон звъня,не ми вдигате

# 437
Само не схванах силата на окултизма каква роля играе тук.Давате телефон звъня,не ми вдигате

toi e napisal choveka koga da se zvuni... ne che neshto...Simple Smile)

pozdravi

# 438
Минавам да ви видя за малко и да ви кажа

+1 за Латина

Миналата година бях ходила октомври, каза ми много хубави неща, които ще се случат до месец.
Месеца мина и замина, аз дори забравих да чакам в един момент.
И както ги бях забравила така изневиделица се случи всичко едно към едно както ми го каза тя, само че с една година закъснение точно, като сложим +1 месец тогава чакане сметката е точна.
Единицата било година, а не месец.
На мен толкова шоково ми дойде всичко, което ми се случи миналата седмица, че вчера я навестих пак.
Аз и миналата година бях доволна от нея, защото единствено тя ми говореше детайлно, не ме подпитваше и всичко, което говореше беше истина.За бъдещето тогава суперлативи, че е познала не можех да ръся.Само, че се случи.Да не говорим, че това, което чаках да се случи го чакам 8 години /не е бебе, не ме поздравявайте Wink/ и след никакви изгледи да стане ми се стовари направо върху главата.
И вчера за здравословно състояние +1
Имам проблеми и се занимавам с адвокати, тя точно и ясно ми описа че са мъж и жена, че не са се познавали преди моето дело, но че работят много добре заедно.
Характери на хората около мен, факти - абсолютно точно.
Каза ми какво да правя с делото, в интерес на истината самата аз си мислех точно така да направя, нищо не й бях казала, а тя ми каза точно и ясно че само това ще е нещото, което ще ми спести повече неприятности.Все едно ми беше в главата.
Каза, че не иска да дава повече срокове защото всичко е относително.
Тя миналата година беше толкова сигурна във всичко което ми говореше, че чак ме плашеше.
10 пъти ми повтори , че ще се случи със сигурност, но после като мина срока я сложих в графата на всички останали.
Знам, че има хора, които са ходили при нея и не са доволни, знам, че таксата й е по висока, но мен това пък ме устройва, защото не чакам с дни и като отида винаги ми говори на спокойствие, не ме претупва и т.н.
Мнението ми е лично, но след всичкото обикаляне тя зае първа позиция в моята класация!

Бъдете здрави!

Поздрави Simple Smile

# 439

Защото човека каза в сряда и четвъртък  да му се звъни.

# 440
idwam  да споделя, че срокът, който даде Ани от Пловдив за едно събитие в живота ми, изтече. Няма и изгледи да стане тепърва.  На мен тази жена нищо не ми позна.

# 441
  • София
Момичета, знаем ли нещо за "леля" Мария от Пловдив с тел 0898239022, някъде по "Васил Априлов". Гледала ей така(около 10 лв и помагала за повече) ???  bouquet

Отеглям въпроса си! Оказа се поредната измамница!  Mr. Green

# 442
Момичета, знаем ли нещо за "леля" Мария от Пловдив с тел 0898239022, някъде по "Васил Априлов". Гледала ей така(около 10 лв и помагала за повече) ???  bouquet

Отеглям въпроса си! Оказа се поредната измамница!  Mr. Green
Ужасна баба!Яхвайте първият по-читав кон, който ви попадне и в галоп надалеч!

# 443
sory HugПак съм спала, верно жената е написала сряда и четвъртък.

# 444
Здравейте момичета!Аз също това лято ходих при Караджов и при мен не се държа особено добре.Каза ,че мъжът ми има черна магия , но за развалянето и нещо не ми вдъхна доверие.Бихте ли ми предложили някой ,който се занимава с тези неща. благодаря предварително

# 445
Здравейте момичета!Аз също това лято ходих при Караджов и при мен не се държа особено добре.Каза ,че мъжът ми има черна магия , но за развалянето и нещо не ми вдъхна доверие.Бихте ли ми предложили някой ,който се занимава с тези неща. благодаря предварително

И на мен ми каза подобно нещо, но аз така и не попитах дали ще се заеме с развалянето. Беше антипатичен, а и не му повярвях. Точно в този период от време просто няма кой да я направи.

# 446
А за тази Магда -някой знае ли нещо, защото мисля към нея да се объна?

# 447
  • Под Слънцето
Още навремето.. преди повече от 10 години имаше една шуменска  ТОПТВ, и през уикенда имаше 3 часово предаване с разни рекламиращи се врачки. Схемата  после  чак ми стана ясна с импулсните номера.. Тогава даже  канал 2001 май нямаше. Та батко ви Божидар , както много други ,появяващи се там, ме жегна и реших да го навестя при турнето му във Варна. Държеше офис на Патриарха,точно където се слива с Владислав. Тарпаната беше безумна, но пък аз си имах час и държах да се спази. Когато най-сетне се добрах от предварително обещания полвин час за нескромна сума, се оказаха не повече от 15-16 минути, през които ми се наговориха едни..  Stop
Та сега, след толкова години мога да кажа,че само едно единствено нещо прозря. Все  още е факт.
Не бих рискувала там да тръшна пари отново, при условие,че същия господин колкото и всевиждащ да е , за себе си не усети нещастията,които по-късно му се стовариха..

# 448
Някой , който  третира грубо-просташки хората , от които смъква  сума ти пари за няколко минути( колкото и тези поведенчески особености да са характерни в жанра) никак не звучи като добронамерен източник на  информация и   полезен подобрител на каквато и да е ситуация.За капак, лицето  обикаля карцерите  в качеството си на арестант , заради далаверите си за стотици хиляди и рекет!.
Тук много често нещата се забравят и стари въпроси с получени  отговори се повдигат наново, а и има и нови попълнения във форума, така че, припомням.

"Двама с Ивайло Костов рекетирали русенски бизнесмен за 200 000 лева и 60 000 евро

Ясновидецът Божидар Караджов е другият задържан варненец, заедно с общинаря Ивайло Костов. Това потвърди пред БЛИЦ секретарката на „човека чудо”.

"Задържан е, има такова нещо... Не знам точно за какво е”, обясни по телефона дамата, като не пожела да си каже името. Тя отговаря за резервиране на часове в луксозния СПА център "Мусита", който е на  Караджов.

Преди часове от варненската полиция обявиха, че той и шефът на отдел "Икономическо развитие" в община Варна Ивайло Костов, който пък е син на заможен ресторанмтьор, са организатори на схема за изнудване на русенски бизнесмен. За да му решат проблемите със закона, свързани с разследване за пране на пари, те му поискали 200 000 лева.

Чрез посредници в Русе, които също са задържани, парите били предадени. Впоследствие били поискани и 60 000 евро."

И още:http://www.blitz.bg/news/article/136380

Последна редакция: ср, 20 ное 2013, 13:26 от ryannn

# 449
Аз пък отново искам да кажа (с риск да ме обявите за рекламно лице на Караджов), че досега само едно нещо не ми е познал и никога не се държал просташки или обидно.
Но за да бъда обективна ще кажа, че с мои познати, които са ходили при него се е случвало да се държи по-изнервено и дръпнато. Не знам на какво се дължи...

Общи условия

Активация на акаунт