Звездни компромати - 186 част

• 62 279
  • 782
  •   1
Отговори
# 270
На въпросната снимка раменете и краката на Биляна ми изглеждат ужасно. И като личност ми е анти с тези нейни снимки как се чекне  или дупи, въпреки, че това й е работата. Като е без бронзант и хидратирана сигурно изглежда по-нормално...  Peace
Хайде да кажа сигурно за трети път. Миналият месец ги видях на морето: Биляна Йотовска , мъжът и и детето им, почивахме в един хотел, по-скоро комплекс, ол инклузив.
Виждах ги често, Биляна Йотовска без грим, или с минимален, изглежда си екстра и в лице и в тяло, дори нежна. Нямаха помощник за детето, т.е. гледаха си го двамата с мъжът и, останах с впечатление, че е грижовна майка и съпруга / нама да ви разказвам пордобности защо Wink/. Държаха си се като нормално семейство, нямаше стойки, чупки и т.н. нито от нея, нито от мъжът и/ поне аз не съм забелязала, а ги виждах всеки ден, че и по няколко пъти/
Защо се чустваш длъжна всеки път когато коментираме Биляна да ни разкажеш, че си я видяла на морето и прочие... Разбрахме още първия път мнението ти...  ooooh!

# 271
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Зоуи Дешанел
Чудно дали някога ще научим нейната бройка- на мен лично ми е по-любопитна от тази на силиконовия отврат назад Mr. Green

# 272
Добре, защо "Поверително от НЛ" не го води Надя, която така и така е глас на предаването и гадже на продуцента. Много я харесвам, искам я пак с такова предаване пък. Николета да си прибира Валери и да заминават за някой остров  Crossing Arms

# 273
Добре, защо "Поверително от НЛ" не го води Надя, която така и така е глас на предаването и гадже на продуцента. Много я харесвам, искам я пак с такова предаване пък. Николета да си прибира Валери и да заминават за някой остров  Crossing Arms
Защото, ако е Надя няма да се гледа толкова. Повечето гледат предаването заради Николета Wink

# 274
какво е казал Божинов снощи в предаването ?

Ейми Адамс , какво деколте само ...

Чарли снима ''Синове на анархията'' мненията за филмирането на ''50 нюанса сиво'' бяха , че който се снима във филма , ще си сложи голяма черна точка в биографията , явно удрят на камък с мъжката роля ...

# 275
  • Бургас
Защото, ако е Надя няма да се гледа толкова. Повечето гледат предаването заради Николета Wink

И като добавим и онази мазна, превзета хиена Лиляна, предаването е същински гнилоч.  Sick
Ако се беше включила с нещо и Венета можеха да си спретнат направо едно трио "/Проста/ Българка".

# 276
# 277
  • Пловдив
 Много хубави снимки, изпълват с носталгия ...
Само че като ги гледам все едно съм в "Дързост и красота" - всеки със всеки по някое време от живота си.

# 278
  • София
И мен ме изпълниха с носталгия тези снимки...

# 279
На въпросната снимка раменете и краката на Биляна ми изглеждат ужасно. И като личност ми е анти с тези нейни снимки как се чекне  или дупи, въпреки, че това й е работата. Като е без бронзант и хидратирана сигурно изглежда по-нормално...  Peace
Хайде да кажа сигурно за трети път. Миналият месец ги видях на морето: Биляна Йотовска , мъжът и и детето им, почивахме в един хотел, по-скоро комплекс, ол инклузив.
Виждах ги често, Биляна Йотовска без грим, или с минимален, изглежда си екстра и в лице и в тяло, дори нежна. Нямаха помощник за детето, т.е. гледаха си го двамата с мъжът и, останах с впечатление, че е грижовна майка и съпруга / нама да ви разказвам пордобности защо Wink/. Държаха си се като нормално семейство, нямаше стойки, чупки и т.н. нито от нея, нито от мъжът и/ поне аз не съм забелязала, а ги виждах всеки ден, че и по няколко пъти/
Защо се чустваш длъжна всеки път когато коментираме Биляна да ни разкажеш, че си я видяла на морето и прочие... Разбрахме още първия път мнението ти...  ooooh!
Защото се възмущавате от снимките и, колко зле изглежда, какво си била причинила и т.н.... Опитвам се да ви обясня, че въпросните снимки нямат общо с действителността, за това/едва ли за месец може да се промени толкова/. Ти изрази мнение колко си възмутена от чекненето и / не съм запозната, информирам се за клюките от темата/, разказах ви, че няма превземки, надувки, стоики, чекнене в ежедневието, а се държи съвсем нормално и обикновено, това е........за първи път я видях на въпросното море, не я познавам

# 280
  • София
http://kliuki.ws/omazaha-se-totalno-vij-kak-nikoleta-si-pravi-ma … -s-veneta-snimki/

ХА-ХА Венета ме разби  Joy Всяка нейна покупка ли поства във фейса ? ooooh!

# 281
  • София-в сърцата на моите деца
 ooooh!

# 282
Тоца пак е при Гала. Защитава Лияна, но този път поне е облечена.  Mr. Green

# 283
Защото се възмущавате от снимките и, колко зле изглежда, какво си била причинила и т.н.... Опитвам се да ви обясня, че въпросните снимки нямат общо с действителността, за това/едва ли за месец може да се промени толкова/. Ти изрази мнение колко си възмутена от чекненето и / не съм запозната, информирам се за клюките от темата/, разказах ви, че няма превземки, надувки, стоики, чекнене в ежедневието, а се държи съвсем нормално и обикновено, това е........за първи път я видях на въпросното море, не я познавам
Въпросът ми беше риторичен и беше намек да се спреш- нито някой цели да промени впечатлението ти за нея, нито ти ще промениш нечие чуждо ...  Просто си обсъждаме снимки тук... Peace

# 284
  • Бургас
Тоца пак е при Гала. Защитава Лияна, но този път поне е облечена.  Mr. Green

Стига бе  Shocked  ooooh!
И какво й защитава на Лияна. Горкичката, тя не е уличница. Просто някаква магическа сила й е нарязала всички поли, рокли и панталони с широчина на колани и я побутва вечно да е увисната по гърбовете и вратовете на мъжете в къщата. Според мен проблема й е, че е шаврантия от толкова ранна възраст, че не осъзнава, че се държи лековато, защото просто винаги е била такава.

Общи условия

Активация на акаунт