По кого въздишате?

• 25 309
  • 438
  •   1
Отговори
# 150
Елица, тъкмо мислех по Патън да въздишам, след Джони заключвам, че имаме еднакъв вкус и за някои мъже(освен музиката). Laughing
Ама не остарява красиво, да му се невиди. Crossing Arms

# 151
  • София
О, определено, на чичко заприличва. Rolling Eyes

# 152
Ако някоя дама има ексцентричен и нестандартен въздъх, нека не се свени , а да го сподели  Laughing
Мисля, че обичайния топ 20 вече дефилира.

На вниманието на младите съфорумки, нося четирима британски сладура, чиято музика много ме радва тия дни  Party

# 153
  • España (Плевен)
Robert Downey JR    Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes 

Скрит текст:

# 154
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ахх, Сафин Heart Eyes

По него- и по усмивката, и по татуировките, но най-вече по божествения глас Heart Eyes
Скрит текст:

Че и добре рисува Crazy
Скрит текст:

# 155
  • DE
По нестандартен от това, здраве му кажи  Mr. Green
Скрит текст:

# 156
  • BG
Оф, чакайте, че за малко да забравим този красавец.... ooooh!

# 157
По себе си въздишам. Mr. Green

# 158
Баси, от тази тема ще си направя една галерия от красиви мъже или ще си я закова някъде. С малки изключения - Том Круз, Йън Сомърхолдър, Баредем, по всички бих пуснала по една въздишка.

# 159
Въздишааам си аз,точа лигиии Grinning ето по тези :  
Oded Fehr

Michael Ealy

# 160
  • София
Ох, Бардем е толкива грозно красив. Харесвам такива космати мъже.Само Раян Гослинг ми е грях, затова явно ми е слабост.
Том Круз никога не съм го харесвала.Има хубави моменти, но това, че е нисък ми е голям страстоубиец. А и оъ кякто започна повече да се говори за сциентологията му, нещо ми опротивя.
Иначе принципно е хубав.

Като бях дете бях влюбена в Тото Котуньо, мислех да се омъжа зя него като порасна  Laughing

# 161
  • DE
Гари Барлоу  Heart Eyes с годините става все по-хубав. А като се усмихне, а като запее.....

# 162
О да и аз вече си спретнах един файл с красиви мъже  Blush но забелязохте ли че си имаме и мъж, които си прави реклама Simple Smile

# 163
 Laughing Не си правя реклама. Майтап си правя. Но добре, че е майтапа да си кажем истината. Laughing

# 164
Качи някоя друга снимка в повече тогава, като ще да е реклама да е направена както трябва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт