Детски ясли и градини в Русе-4

• 111 950
  • 866
  •   1
Отговори
# 120
За ясла се подават документите през един портал, за градина през друг, за яслена група в ОДЗ през трети, имаш право да заявиш желания за 4 ясли. За,градина още не знам

# 121
Здравейте, мами.  bye
Има ли някои, които подават тази година за тръгване на градина? Да обменяме инфо. Simple Smile Аз съм регистрирала детето още февруари месец. Миналата година записването за градини е започнало на 29 май. Ние се "борим" за Чучулига. Каката ни е там.
Успех на всички!

# 122
Jenny_ , ние се "борим" за прием в детска градина. До колкото знам и тази година ще бъде май месец класирането. Уж се добавя критерий по местоживеене, ама да видим какво ще стане. Аз съм се регистрирала още на 1 януари вечерта. Силно се надявам да я приемат някъде, че иначе няма кой да я гледа.
Успех и от мен.

# 123
И ние чакаме класиране за тази година. Системата ми "разреши" да подам чак към края на Февруари (пишеше ми, че детето посещава ясла) и сега си чакаме Simple Smile
Палци за всички и от нас   bouquet

# 124
Привет момичета! Тъкмо се чудех кога ОС ще гласува евентуалните промени и ето каква новина открих:

http://www.ruseinfo.net/news_124820.html

Според инфото тук, до средата на май няма смисъл да подаваме заявления и да правим корекции. Щом трябва, ще чакаме; само не разбрах - при всички положения ли трябва да коригирам нещо след средата на май, ако нямам промени в критериите, по които кандидатствам??? И ако след средата на май всички трябва да подаваме отново заявления, защо въобще в момента системата позволява за набор 2011 да се подават заявления??!!

# 125
  • Русе
bella MI , и аз зададох същия въпрос преди няколко страници в темата. Трябва да блокират подаването на заявления и да сложат съобщение, че ще има промени. Само тревоги за родителите всяка година, ще трябва да правя и корекция на заявлението, което имах неблагоразумието вече да подам.

# 126
Здравейте мами, от скоро сме в града подадох заявление миналия месец за детска ясла но не ни приеха на класирането от март. Малката навършва 2 годинки април и майчинството свършва за жалост. Знаете ли дали всеки месец има приеми и дали ще имаме някакви шансове за следващото класиране или ще си почакаме. Пуснала съм за яслите във Възраждане.

# 127
във Възраждане яслите винаги имат свободни бройки, поразрови се в предните класирания и ще видиш....тъй, че успех....малко си е гадно това чакане всеки месец и неизвестноста....

# 128
Благодаря...обнадежди ме...  Grinning

# 129
Новите правила за прием са вече приети http://ruse.topnovini.bg/node/64945  ама какви са, що са никой нищо не казва  newsm78

# 130
От новината не става ясно кое е новото наистина... В сайта на Общината си седи инфото от миналата година - без дати, без нищо; в сайта за електронното подаване - също няма нищо ново в секция Новини...Върви разбери какво са приели  ooooh!

# 131
До колкото прочетох новите правила ще излязат през месец май, тъй като трябва да мине период в който да се съгласуват и обжалват ако някой реши и след този период всичко ще е окончателно и ще бъдат публикувани.

# 132
Здравейте! Моля, помагайте. Има ли някой лични впечатления от ЦДГ "Незабравка 2"? Още не съм подала заявление. Тя ми е най-близката. Има голям двор, скоро санирана, но вътре май е доста поостаряло. От какво сте доволни и от какво - не?  Мисля, че г-жа Зехирова ще поеме първа група.  Не мога да се реша. Голямото ми дете беше в ЦДГ"Здравец" и беше страхотно, но сега ми идва малко далече. Благодаря предварително на всички отзовали се.

# 133
Ние сме в Незабравка 2 - тази до училище Ангел Кънчев. Много съм доволна от персонала и госпожите, и лелките са много лъчезарни и не сме имали проблеми. Вътре е направен основен ремонт и доста от тоалетните са изцяло нови - с хубави плочки и санитарен фаянс. Всичко е боядисано и обновено, а зимата е доста топло.
Единственото, което не ми харесва е, че нивото на групата е доста ниско, но това е заради децата, които се паднаха в нашата група. Не знам за другите как е.
А и другото е май общо проблем за всички градини - през зимата имаше родители, които пращаха видимо болни деца на градина...
Аз я избрах, защото имат голям двор и излизат през деня, за разлика от градината до нас, където двор изобщо няма....

# 134
Маминки не е много по темата но само вие можете да помогнете.  Rolling Eyes
Препоръчайте ми личен лекар за малката, защото изобщо не знам към кой да се обърна  newsm78
Живеем в квартал Възраждане има ли мами от този квартал и кои са лични лекари? Ще бъда благодарна ако ми препоръчате някой

Общи условия

Активация на акаунт