"Фамилията" - /сезон 2/ - тема 3

• 51 493
  • 717
  •   1
Отговори
# 645
Нали бяха казали, че сюжетът е взаимстван от "Жените, които мразеха мъжете" (не знам доколко е вярно, де) , на английски заглавието е "The girl with the dragon tattoo".
Та там един много възрастен милионер (със фамилен бизнес с големи традиции) нае журналиста в ролята Даниъл Крейг (Джеймс Бонд, който играе последно време) в много лош момент от кариерата му (беше загубил дело с/у някакъв бизнесмен, когото разобличил с разследване, но съда го изкара клевета). Та Крейг беше нает неофициално мисля, да разследва изчезването на племенницата му (той човека нямаше деца, но я бил осиновил навремето след като умрял брат му(баща на момиченцето). И един ден на някакво празненство момиченцето просто изчезнало. А то имало навик да подарява на осиновителя си всяка година някаква картичка с пеперуда или нещо подобно, не се сещам. И в продължение на 30 или колко години там, чичото всяка година получавал такава картичка.
Та Крейг разследваше и накрая откри, че бащата на момиченцето имал някакви извратени наклонности и изнасилвал и убивал жени, а след като умрял синът му (явно със същите наклонности) продължил и той да убива. И май въпросния син, който е брат на изчезналото момиченце изнасилвал сестра си (а преди него и бащата, даже май момиченцето без да иска убива бащата и брат и вижда и я изнудва с това да си мълчи, че и той я тормози).
Та Крейг накрая разобличи брата, който е жив и към 40 годишен, брата искаше да го убие, но се спаси Крейг. Накрая изчезналата , която мислиха за мъртва се оказа, че е в Англия и взела самоличността на някаква братовчедка тяхна, която умряла или нещо такова. Абе много оплетен и в напрежение беше филма...
Така че ако е взаимстван наистина от него, може и наистина да има някакво насилие.
П.П. Бегли спомени имам за филма, може и да греша. Някой ако го е гледал да ме поправи.
П.П.2 Дано не съм ви досадила с дългия пост  Embarassed

# 646
В неделя гледам "Дървото на живота" , а на следващия ден "Фамилията".Да,но днес не откривам 7 епизод никъде по обичайния ми начин на търсене. Дори прочетох,че казвате ,че 7 и 8 са давали. Моля за помощ.

# 647
В неделя гледам "Дървото на живота" , а на следващия ден "Фамилията".Да,но днес не откривам 7 епизод никъде по обичайния ми начин на търсене. Дори прочетох,че казвате ,че 7 и 8 са давали. Моля за помощ.

Поглеждайте назад в темата, имаме много добри съфорумки, които споделят линкове за епизодите, за което отново им благодаря   bouquet

В случая се разрових вместо теб, ето ти 7ми епизод:

Скрит текст:

Да си го гледаш с кеф  Heart Eyes

# 648
Благодаря-четох назад от неделя 17-след излъчването до сега и вероятно не съм го видяла.Общо взето се обсъжда и споделя 9 епизод.Вероятно и седми е предложен някъде назад през седмицата. Всъщност май се оправдавам.
Та още веднаж благодаря.

# 649
Скрит текст:
това дето Лидия плаче и крещи на погребението на Сашо е било; Лора си го спомняше

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 17:35 от пеп-4o

# 650
W , няма нищо. Пак заповядай  Hug Нали утре току виж и на мен ми потрябвал линк  Heart Eyes

Скрит текст:
това дето Лидия плаче и крещи на погребението на Тони е било; Лора си го спомняше
Скрит текст:
На Тони ли ? Да не би да искаш да кажеш на Сашо?  Embarassed Дай малко спойлерчета докато изкочи линк отнякъде  Embarassed Hug

# 651
W , няма нищо. Пак заповядай  Hug Нали утре току виж и на мен ми потрябвал линк  Heart Eyes

Скрит текст:
това дето Лидия плаче и крещи на погребението на Сашо е било; Лора си го спомняше
Скрит текст:
На Тони ли ? Да не би да искаш да кажеш на Сашо?  Embarassed Дай малко спойлерчета докато изкочи линк отнякъде  Embarassed Hug

да де,
Скрит текст:
на Сашо погребението.  После дават
Лора е бременна и чува как майка и пищи, Борис я е заключил, чакат доктор, само Лора иска да и помогне, другите си траят. Доктор дойде, сложи и успокоително, което действа 6 часа и поръча до това време да са купили другите лекарства и да започват да и ги дават. Дрогират я с нещо, както знаем.

# 652
Скрит текст:
Мерси !  Heart Eyes А със Стефан какво стана? И стана ли ясен мотивът на Лора да му помага?

# 653
Скрит текст:
да, стана. Тони  казва на Борис за искането ида избягат, той пита в прав текст и предлага да извика доктора и за нея  Rolling Eyes освен за майка и. Тя разбира, че няма с кого да избяга. Тони е  сприхав, проявява се и на нея това вече не и харесва.  иска да избяга и отмъсти на баща си заради майка си и защото вижда, че децата и се превръщат в същите чудовища като тях. .

# 654
Скрит текст:
Лора поръча на градинаря да купи билети за нея и децата само, защото усети, че Стефан не ивярва на 100%. Той обаче размисли, отиде при нея в салона, докато тренира, каза "Съгласен, дай да ги свършваме" , съблече си тя блузката и влязоха под душа. Това с тях.
А да, Лора каза на Стефан, че една вечер Тони пиян е признал за Ива, че са оставили в хладилния камион, но повече не знае, той на другия ден е отричал.
Георги измъкна вечерта девойката през терасата, води я на дискотека, тя пи, после се гушкаха в градината..... дават ги в кабинета на Борис, всички (мъже малки и големи) се радват за сделката, Георги намеква ва Мики, че му дължи пари за баса и в стаята влетява сириеца, опитва се да посегне на Георги, но околните го спасяват. Сириеца води и дъщеря си и казва, че той я е злочестил или нещо такова.
Лидия и малката са в комбина - малката каза на баба си, че трябва да и признае нещо за хапчетата и явно го направи. Дават ги двете да играят на Не се сърди, влиза Борис учудено  пита какво правят, с кого играе; малката му казва, че ги мести вместо  баба си.. той излезе спокоен, бабата смикна на Никол и мести човечетата. Определено е съвсем в ред вече.
Диана - научи за оръжието от сирийката, която заведе на масаж и каза, че ще остане в къщата - явно ще прави опит да ги изнудва с тази информация.
Тони и шофьора усетиха липсата на автомата със заглушител и набедиха Абду, но нищо повече не дадоха за това. Борис им каза, че са направили голяма поръчка и толкоз.

# 655
Скрит текст:
Лора поръча на градинаря да купи билети за нея и децата само, защото усети, че Стефан не ивярва на 100%. Той обаче размисли, отиде при нея в салона, докато тренира, каза "Съгласен, дай да ги свършваме" , съблече си тя блузката и влязоха под душа. Това с тях.
А да, Лора каза на Стефан, че една вечер Тони пиян е признал за Ива, че са оставили в хладилния камион, но повече не знае, той на другия ден е отричал.
Георги измъкна вечерта девойката през терасата, води я на дискотека, тя пи, после се гушкаха в градината..... дават ги в кабинета на Борис, всички (мъже малки и големи) се радват за сделката, Георги намеква ва Мики, че му дължи пари за баса и в стаята влетява сириеца, опитва се да посегне на Георги, но околните го спасяват. Сириеца води и дъщеря си и казва, че той я е злочестил или нещо такова.
Лидия и малката са в комбина - малката каза на баба си, че трябва да и признае нещо за хапчетата и явно го направи. Дават ги двете да играят на Не се сърди, влиза Борис учудено  пита какво правят, с кого играе; малката му казва, че ги мести вместо  баба си.. той излезе спокоен, бабата смикна на Никол и мести човечетата. Определено е съвсем в ред вече.
Диана - научи за оръжието от сирийката, която заведе на масаж и каза, че ще остане в къщата - явно ще прави опит да ги изнудва с тази информация.
Тони и шофьора усетиха липсата на автомата със заглушител и набедиха Абду, но нищо повече не дадоха за това. Борис им каза, че са направили голяма поръчка и толкоз.
Това да не е 10 епизод?! Понеже аз гледах 9ти и нямаше намек за такива подробности ?!

# 656
Видях че епизод 10 го има качен тук http://thepiratebay.sx/torrent/9210849/___________________(_____ … 2______________10) но нещо не мога да го изтегля

# 657
Натисни

# 658
Благодаря! Simple Smile

# 659
  • Ню Йорк
Разоарована съм  Crossing Arms
Скрит текст:
Мотивите на Лора ми се виждат доста неубедителни, все си мислех, че ще иска да отмъщава я за смърта на брат си я за смърта на адвоката.  Иначе за Ива стана ясно, че е мъртва. Лора каза на Стефан, че Тони се напил и и разказал всичко, как Ива замръзнала в хладилния камион.
Сина на Диана как се издъни не е истина. Ще кажеш, че няма български момичета за него, че опъна сирийката. Сега най-вероятно ще развали сделката на дядо си.
Диана не я разбирам, готова е на всичко само за да остане там. Наистина не ми е ясно защо толкова държи да живее в тази къща. Лора се чуди как да избяга, а тя се тъпче само и само да е там.  newsm78
Недоумявам и защо сина на Абду открадна автомата. Големи неприятности чакат баща му.
И то какво ще излезе, че българите подпалиха войната в Сирия. Срам, срам. Да не говорим, че това е снимано преди тези събития. От къде имат информация сценаристите  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт