Отговори
# 300
  • Още у мъглата ...
Пууууу де изчезнахте бе,няма кой да ме зафали значи,нищо аз сама ще се зафаля и ще си подаря чичек  newsm51 newsm51 newsm51

Ей ме, направо страшно ме накефи   love001  love001  love001

# 301
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пууууу де изчезнахте бе,няма кой да ме зафали значи,нищо аз сама ще се зафаля и ще си подаря чичек  newsm51 newsm51 newsm51

Ей ме, направо страшно ме накефи   love001  love001  love001

Ееееее един да ме зафали Joy Joy Joy Мерси ,Гъбак  Hug Hug Heart Eyes

# 302
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ти пък що ревливо,аз както смятах да слагам от страдащ Емир,на тогава щеше да е много ревливо,ама викам айде скоро ревахме ,да си починем малко  Joy Joy

# 303
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

ееееееееееееее направо ме уби, то не захвалване, ами прехвалване е нужно,  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 разкошни - Фемир Завинаги!!!

# 304
  • Още у мъглата ...
Ти пък що ревливо,аз както смятах да слагам от страдащ Емир,на тогава щеше да е много ревливо,ама викам айде скоро ревахме ,да си починем малко  Joy Joy

Тя щото песента ме заревва  Heart Eyes Heart Eyes
Аз между другото като почна клипа и си мислех, че хайдеее, сега ще видим и Емко страдащ, но добре си го спестила  Hug

# 305
Ирче, много са ни хубави ФЕмирчетата!  Heart Eyes  Браво,браво!  smile3501 newsm51

# 306
Ирка супер е newsm51 newsm51 newsm51 и песента Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 307
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Taка, взех си сънче...изгледах клипарата на Нарцисчева...установих, че и мене никой не ме е отразил.... Mr. Green Mr. Green
Заради това, да се самочичечнем....Нарцисчева и мене си... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 308
Вече каденето се замени с чичеци. Joy
Винаги ми е било интересно защо на брачното им свидетелство не са сложили снимки на Емир и Фериха, а на Чаатай, и Хазал. newsm78
Ирка.  bouquet

# 309
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ти пък що ревливо,аз както смятах да слагам от страдащ Емир,на тогава щеше да е много ревливо,ама викам айде скоро ревахме ,да си починем малко  Joy Joy

Тя щото песента ме заревва  Heart Eyes Heart Eyes
Аз между другото като почна клипа и си мислех, че хайдеее, сега ще видим и Емко страдащ, но добре си го спестила  Hug
Гъбке,не съм толкова предвидлива  hahaha hahaha hahaha Макар,че наистина ми минаха едни  такива кадри на ум  Joy Joy
Зизуно,аз не съм чела втория,че правих клипа,ей ся ще го видя  Stop
Ренку,Рони,Миши,Нарцис,Наде  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 310
Вече каденето се замени с чичеци. Joy
Винаги ми е било интересно защо на брачното им свидетелство не са сложили снимки на Емир и Фериха, а на Чаатай, и Хазал. newsm78
Ирка.  bouquet
На мене пък ми беше чудно...как Емир изобщо намери снимка на Ферка и как ги жениха без да им зимат кръвни проби...а, тва е задължително.... Naughty
Ама нейсе...то в тоя филм няма никаква логика. Mr. Green

# 311
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е прочетох го,той обхваща заиграването на Зехра и тоя на Румейса сина и  Joy Joy Joy Joy
Била секси ,като стържела сапуня вместо сирене  smile3532 smile3532

# 312
Е прочетох го,той обхваща заиграването на Зехра и тоя на Румейса сина и  Joy Joy Joy Joy
Била секси ,като стържела сапуня вместо сирене  smile3532 smile3532
Ко да прая , Профи каза да ги флУбим и аз слушкам, папакам , нанкам.... Joy hahaha Joy

# 313
  • У Диспансера ...♥♥♥
Той докато тя е спала и е взел няколко капки кръв,ти сега пък искаш всичко да дават подробно,те до коя серия не можахме да разберем,аджеба  какво станало с Ферка,дадоха изведнъж Емко лежи по-гробовете и стоиш се чудиш кво става,докато разберем от тоя,от ония по някоя хвърлена реплика  какво е станало всъщност  ooooh! ooooh!

# 314
Той докато тя е спала и е взел няколко капки кръв,ти сега пък искаш всичко да дават подробно,те до коя серия не можахме да разберем,аджеба  какво станало с Ферка,дадоха изведнъж Емко лежи по-гробовете и стоиш се чудиш кво става,докато разберем от тоя,от ония по някоя хвърлена реплика  какво е станало всъщност  ooooh! ooooh!
Тва изобщо нема логика...Емир изчезва на някъде сабахлар у светите зОри...Фера спи кат пор...и изведнъж сватба... Shocked Бих повярвала, че е платил да стане веднагически...ама всичко друго ми се губи кат емоция. Аз не исках да ми дават как се снимат и как дават кръвни проби...ама поне да бяха намекнали... Joy hahaha
Кво не сте разбрали за Ферка...ми то още следващата серия започна с Емко легнал на гроба..... Shocked Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт