Отговори
# 330
Цитат
А за Чачко знаем вече, че го гледа, щот вече е фанал Керем за гушата  Mr. Green 35 35 35
Екстри, Това на кълбото ли го видя newsm78 newsm78 newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy

Дай принт скрин и ние да видим  Praynig

# 331
  • София
Зизу, викаш боли ги.... Laughing
Джейн, Мишенце, дали? newsm78
Хазалчи е принцеса направо, визията й след завръщането й от Америка е ослепителна.
KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ ... SET-Изглежда страхотен.
Скрит текст:

Според мен поне 5 мин са гледали от изявите на другия  newsm78

# 332
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Цитат
А за Чачко знаем вече, че го гледа, щот вече е фанал Керем за гушата  Mr. Green 35 35 35

Джено, не и вервай на фалшименто кълбото... Mr. Green
Слушай ко ти пее радиото... Whistling

# 333
  • Още у мъглата ...
Цитат

Ей го бе  Mr. Green

Още вчера ви го показах  Mr. Green Joy Joy

# 334
  • Още у мъглата ...
Цитат

smile3534 smile3534 smile3534

# 335
И доказателството пристигна  Joy Joy

# 336
  • Още у мъглата ...

А така, Екстри празни приказки не говори  Mr. Green Joy Joy Joy

# 337

Тъй де,Екстри си е екстра  Mr. Green Joy

Верчето
да се е появявала?  newsm78

# 338
Ренате, мяркам те, мераба....да няма някоя изненадка сергия!?
Феновете ги искат заедно в проект.

# 339
  • Още у мъглата ...

Тъй де,Екстри си е екстра  Mr. Green Joy

Верчето
да се е появявала?  newsm78

Сега следобед - не. Сутринта се беше мернала  Grinning

# 340
  • Още у мъглата ...
Ренате, мяркам те, мераба....да няма някоя изненадка сергия!?
Феновете ги искат заедно в проект.

newsm78 Що пък двамата  newsm78 А кой е другия  newsm78 Сори за невежеството ми  Peace

# 341
Габче, това е Къванч.

Второ видео на фенките с Ча.

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152246819174018&set=v … ype=3&theater

# 342
  • Варненска клюкарка
Според мен всички тези безумия след финалния епизод на АФК бяха натворени по причина, че не успяха да върнат Хазал в новия сезон. За всеки случай се бяха застраховали с гърмежите на сватбата, но нямаше кръв и нападали по земята хора, а ФЕ се гледаха с любов в очите...всичко това спокойно можеше да означава и нещо друго  Wink Предполагам, че ако Хазал беше продължила с екипа, в третия сезон гърмежите щяха да минат за фоерверки по случай паметната втора сватба, а за Халил никой нямаше и да е чувал повече Crazy
Не помня вече кой, но май самия Аксой каза, че Вахиде ще участва в последната серия, а тя нещо май не можа да се събере жената и от там им им тръгнаха и другите беди...
На Хазал снимките започнаха малко по-късно и може би Аксой бей до последно се е надявал да я убеди да продължи- по принцип няма договор, който да не може да се развали, зависи на каква цена може да стане това, разбира се и явно той беше готов да я плати но Хазалчето се запъна Peace
Аз и друг път съм го казвала- за мен сериалът от доста време се беше изчерпал- още от времето, когато започнаха да вкарват нови лица и съвсем разводниха историята... Рейтинга беше висок и ги окуражи за третия сезон, а почти до последно нямаха намерение да продължават по-нататък... Сигурна съм, че ако се беше случило чудо и същия екип да беше продължил, нямаше да устискат много на екран- не и с тази изчерпана сюжетна линия.. Ако по някое време сценаристите след първата сватба бяха сменили посоката и бяха спрели да скарват ФЕ и да помислят за една бременност, работа, да променят малко отношенията им, да ги покажат като обичащи се и забавляващи се млади хора, а те....  ooooh!
Фери непрекъснато висеше преди това по болници по причина злополуки с Емир и се тревожеше  за него, в редки случаи пострадваше и тя, но нямаше нито веднъж случай в който тя да е в болница в сериозно състояние, а Емир да умира прав от тревоги по нея  пред врататите на операционната  (примерно) Можеха да тръгнат и в посока, че не може да забременее или да задържа бременностите и тогава наистина да видим мъжът мечта...а накрая наистина да си направят близнаци и т.н. ама....

# 343
  • Още у мъглата ...
Чакайте да ви пусна клипчето с целувката им в парка  Heart Eyes

https://www.facebook.com/photo.php?v=1421895538036621&set=vb … =3&permPage=1

Много ми е сладък - след като пусна езичето и Хазалка се дръпна, като попарена, физиономията му една, като на малко хлапе, което са го хванали да прави нещо нередно  Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 344
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

МарМиши, искам да те поздравя за прекрасния цитат за шантавите  Laughing, е много ми хареса  Hug Heart Eyes

Hug Hug Hug идеално ми пасна за всички ни тук  Hug Hug Hug

Аз,..... имам чувството, че каквото и да напиша за емоциите, които ме връхлетяха, докато гледах клипа, няма да е достатъчно!  Blush

Да гледам ФЕМИР на фона на тази песен е.... нямам думи!  smile3518

Ирка, толкова е хубав клипа, толкова е...... ох, ето ти цветче, че ...  newsm51 newsm51 newsm51

Браво и благодаря!  Hug  love001

Ирка, преди малко забравих да добавя, клипа и музиката, са ми в синхрон с ето това, благодаря ти, че ми допълни липсващите части  Hug Hug Hug

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт