NEXTDIRECT.COM - 5

• 47 299
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
  • Berlin
С българска карта не става.

# 661
Благодаря, ще се пробвам  Praynig  Grinning
Мдам, с БГ карта не става. Само с английска или с посредник.
Затова казвам, че не е толкова лесно Simple Smile

# 662
Да, да, имам посредник  Simple Smile

# 663
Момичета взимали ли сте от детските all in ones,които са спане? Аз мисля да поръчам за малката.защото цяла нощ спи отвита,а вече е голяма за спални чувалчета

# 664
Добър вечер ще правя поръчка с подаръци за Коледа,сумата не е малка та някой ако има

работещ код моля да го сподели  Rolling Eyes

# 665
Момичета взимали ли сте от детските all in ones,които са спане? Аз мисля да поръчам за малката.защото цяла нощ спи отвита,а вече е голяма за спални чувалчета

Ето това е Sleepsuit пък и е по-дебеличко http://bg.nextdirect.com/en/g492590s1#867504 по навик гледам за момченца, но като оставим шарката е подходящо за спане само по него

и това примерно става http://bg.nextdirect.com/en/x532736s4#896672

А ето и дебеличко за момиченце намерих http://bg.nextdirect.com/en/g493504s4#889203

или още тънички 2 бр. комплект http://bg.nextdirect.com/en/g493504s2#887997

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 20:53 от rendence

# 666
  • Пловдив
здравейте,
мога ли да се регистрирам като нов клиент, само и само да ползвам намаление от 10 процента, но да платя с картата, с която вече съм плащала в сайта? Имам и една друга карта Виза електрон на уникредит, ако приема...мисля да дам друг адрес и другата си фамилия.... Whistling

# 667
здравейте,
мога ли да се регистрирам като нов клиент, само и само да ползвам намаление от 10 процента, но да платя с картата, с която вече съм плащала в сайта? Имам и една друга карта Виза електрон на уникредит, ако приема...мисля да дам друг адрес и другата си фамилия.... Whistling
Можеш Simple Smile И без да даваш друг адрес и друга фамилия Simple Smile

# 668
  • на земята
Да попитам ботушките и обувките уголемени ли са,ако носим 20 номер,кой номер ботушки да взема UK 4 или UK 5 ?Мерси много   bouquet

# 669
  • Пловдив
здравейте,

ами какво да сменя, че да съм нов клиент - само имейла ли?   bouquet

# 670
здравейте,

ами какво да сменя, че да съм нов клиент - само имейла ли?   bouquet
Ами само мейла Simple Smile

# 671
Добър вечер ще правя поръчка с подаръци за Коледа,сумата не е малка та някой ако има

Up никой ли няма действащ код ?

# 672

Никой ли няма да чете темата поне 1-2 страници назад  Outta Joint
Споделено е вече не знам колко пъти.

Като искате далавери - ми напрегнете се много мъничко поне  ooooh!

# 673

Никой ли няма да чете темата поне 1-2 страници назад  Outta Joint
Споделено е вече не знам колко пъти.

Като искате далавери - ми напрегнете се много мъничко поне  ooooh!

Ми напрегнах се даже повече от колкото мислиш и старите теми разрових нито един не работи ...
Ако можеш да помогнеш пиши ако не бягай от тука.
Ти що да питаш първо дали не съм ги проверил и пробвал,направо гледаш да си се заядеш,аман от хора като тебе....

# 674
Kris, чел си си с ушите. Затова няма кой да ти отговори - през 2 поста едни и същи въпроси.
спецаилно за този код е писано 200 пъти че работи многократно.

Аман от хора като тебе... всичко на готово  ooooh!
Или да гледам в кристалната топка кои кодове си пробвал  afwitch Като не работят - не работят. Ще имаш като ти изпратят списание по пощата.

Поне се научете да задавате въпроси правилно - пробвала съм този и този код, не работят има ли други?
А не - искам код, тръш никой не ми пише  Crossing Arms Еми няма да ви пише...

Общи условия

Активация на акаунт