NEXTDIRECT.COM - 5

• 47 500
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
Kris27, пробвай с този HL6J93CN6T при мен работи,ако не става прави нов акаунт  Peace

Благодаря ви от сърце това търсех работещ код,не нещо на готово както повечето тук явно смятат.
Е нали ти написах по-горе работещ код? Даже ти дадох и доказателство, че работи  Sick
Ей на това му се вика мъжка неблагодарност  Crossing Arms

# 691
 Shocked
Кво е станало тука?
Ако на някой нервите са му изтънели, да ходи на терапевт, не по темите да се заяжда. С много отрицателни емоции ще са му заредени коледните подаръци.

В крайна сметка-да пазарува без код Crossing Arms

# 692
  • Пловдив
да, отворко. аз сигурно вече 5-6 години из тоя форум, си пазарих като пич за 200 и кусур евро от този сайт, нито за кодове разбрах, нито ми пратиха, нито обвиних потребителите, че са заядливи, заради собственото си невежество. а този тръгнал да дава психо заключения, явно нещо не го бива  Whistling Sick

# 693
Изрових един каталог, със свободен код, валиден ако не се лъжа до днес, за който иска: 1L4BS1LR9H   Peace

Сега пробвах, и ми го лови на стария ми акаунт Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 16:30 от amidala13

# 694
Нова колекция!!!  Laughing[/color][/size]

# 695
Тъкмо влизам да ви известя и Амидала вече ме е изпреварила Simple Smile Големи красоти има пак, само пари да има  Simple Smile

# 696
Ако сметката ми е точно 20 евро дали ще имам доставка?

# 697
Мисля, че не. Сложи нещо за 20Е в кошницата и ще ти покаже.

# 698
здравейте, бях харесала някои дрешки от зимната колекция, но виждам само новата колекция 

# 699
Търси по категория/

# 700
здравейте мами, някой поръчва ли от английския некст?

# 701
  • Plovdiv
Да ви се оплача..........върнах по пощата на 22 ноември един пуловер и вече се чудех, защо некст не ми връщат парите по картата............и хоп в четвъртък получавам известие от БГ пощи, че имам пратка. Представяте ли си? Върнали са ми пратката, но никой не може да ми каже по какви причини. Така изпуснах 28 дневния срок за връщане на артикули и сега този пуловер за 37 евро и още 11 лв, които платих за да доставят пратката са ми 100 % набутвация.
Някой имал ли е върната пратка по пощата до сега?
А подадох рекламация, но не храня големи надежди.

# 702
Аз съм правила рекламация в БГ пощи, но това което върнах на подателя в Англия не беше достигнало до него. След 3 месеца чакане ми изплатиха парите.

# 703
Да ви се оплача..........върнах по пощата на 22 ноември един пуловер и вече се чудех, защо некст не ми връщат парите по картата............и хоп в четвъртък получавам известие от БГ пощи, че имам пратка. Представяте ли си? Върнали са ми пратката, но никой не може да ми каже по какви причини. Така изпуснах 28 дневния срок за връщане на артикули и сега този пуловер за 37 евро и още 11 лв, които платих за да доставят пратката са ми 100 % набутвация.
Някой имал ли е върната пратка по пощата до сега?
А подадох рекламация, но не храня големи надежди.
Да не си объркала пощенския код или да е бил нечетлив? Там кодът е най-важен

# 704
  • Златна Добруджа
Здравейте, поръчвали ли сте детски джапанки? Интересува ме стелката на ук 12 и 13  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт