Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 7

• 34 450
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Боже, моето е на 8 и досега никога не сме говорили за такива неща  Sad Само за цигарите, че не е хубаво да се пуши, ама то това и на нас са ни го казвали...

# 391
Ами то да ти кажа и аз никога не съм говорила на такива теми с моите родите. Явно по друг начин са ми изградили мнение за вредните вещества. Явно не е и било много успешно, щом съм пушила 10 години  Mr. Green Но пък цигарите и алкохола са единствените неща, които съм употребявала, като алкохолът никога не е бил в огромни количества. И аз не знам... то е много лесно като говоря отстрани, а аз съдя по себе си, но от тогава се промениха някои неща. Децата вече имат повече източници от където, освен че разбират за тези неща, могат да видят и вредата от тях. То времето ще покаже. Дано само на хубаво да върви.  Rolling Eyes

# 392
Здравейте, нова съм тук и случайно разглеждайки попаднах на темата. От известно време и аз се боря с този порок, но доста неуспешно... отказвала съм ги за около 1 - 2 месеца и след това пак започвам... и така много пъти ... много пушачи има около мен и като ми задимят ми се допушва и малко по малко се връщам в редиците на пушачите. Сега постижението ми е, че съм ги намалила доста (4-5 на ден) и се надявм с вашата подкрепа да успея да се преборя. Много се надъхах от прочетеното Simple Smile Поздрави и успех на всички  Wink Wink

# 393
Моето дете е доста страхливо, за цигарите съм обяснила, че после много трудно се отказват, така че най-лесното е хич да не ги започва. Но дали ще помогне, ще видим Simple Smile

И моите наблюдения са като на Цъфти_Мъфти, сега сякаш по-малко ученици пушат. Училището на дъщеря ми е до 12 клас, но много рядко засичам пушачи. Преди 3 г. имаше цели тумби.

titi_piti, добре дошла при нас и успех в борбата!  Hug
Аз също като теб ги намалих до 6-7 и след това като спрях ми беше много лесно  Peace

# 394
titi_piti, имаш моята пълна подкрепа, наистина е трудно да си сред изкушението и да не посегнеш, вземи си двойна доза инат Simple Smile
 Съгласна съм, наистина вече не е толкова "модерно" да се пуши и дано да сте прави за учениците Praynig
 Миналата нощ сънувах, че пуша. Сънят ми беше толкова ярък, бях ужасена. А като се събудих, така се зарадвах, че не е истина. И вечер като ми се допуши, съм решила да си мисля за следващата сутрин, когато с настъпването на новия ден, ще съм щастлива, че не съм се поддала на натиска.

# 395
  • София
titi_piti, имаш моята пълна подкрепа, наистина е трудно да си сред изкушението и да не посегнеш, вземи си двойна доза инат Simple Smile
 Съгласна съм, наистина вече не е толкова "модерно" да се пуши и дано да сте прави за учениците Praynig
 Миналата нощ сънувах, че пуша. Сънят ми беше толкова ярък, бях ужасена. А като се събудих, така се зарадвах, че не е истина. И вечер като ми се допуши, съм решила да си мисля за следващата сутрин, когато с настъпването на новия ден, ще съм щастлива, че не съм се поддала на натиска.

И аз продължавам да имам сънища как пуша.А какво облекчение само изпитвам като осъзная ,че съм сънувала.Направо камък ми пада от сърцето  Grinning

# 396
  • Бургас
Моите родители са непушачи, за сметка на това почти всичките ми съученици пушеха когато ги почнах. Това е по-важно от домашната среда. Десетина години в Бургас живеех до Руската гимназия и ми правеше впечатление кои години се оформят здрави пушачески агитки и кои не, общо взето се редуваха през периоди от 2-3 години. В последните 1-2 години обаче групичките, които се скътаваха в тунела на входа не пушат точно цигари...

# 397
Да, средата е много важна, но и убежденията. Да ви кажа, най-важното е вярата. Ако детето е религиозно, няма нито да пропуши, нито да пропие  и тези 3 неща Peace

Аз до последно бях убедена, че няма да пуша. Но 1 ден, както се казва, дяволът си нямаше работа и.....се вгледа в мен.

# 398
# 399
Една Седмица, честит празник и от мен! Simple Smile

Да ви споделя най-голямата си болка, че откачам вече! Cry
Метаболизма ми яко се наруши. Докато пушех всяка сутрин след първата цигара с кафето бях в тоалетната. А сега е голяма мъка - за 10 дни само 3 или 4 пъти.
Да споделя, че печените червени чушки и пшеничените трици на мен ми действат много добре, иначе и аз се боря с този дискомфорт от 10-на дни...
Предният път, когато спирах цигарите-за 1 път, ми беше много по-тежко. Няколко нощи изобщо не можах да спя, от чисто физическа нервност, първите 2-3 дни ми се сториха цяла вечност....След около месец, буквално получих видение- все едно съм залепена към милионен черен грозд точици(хора), към нещо, от което смучем никотин( много гадно) и аз се откъсвам и политам в чистото пространство, летя, страшно ми е приятно и свободно....и това го виждах пред очите си 2-3 дни.Е, сега сякаш ми е по-лесно, но пък нямам и такива приятни видения Laughing

# 400

буквално получих видение- все едно съм залепена към милионен черен грозд точици(хора), към нещо, от което смучем никотин( много гадно) и аз се откъсвам и политам в чистото пространство, летя, страшно ми е приятно и свободно....

Матрицата, а?  Simple Smile Звучи гадно  Confused

# 401

[/quote]
 Да споделя, че печените червени чушки и пшеничените трици на мен ми действат много добре, иначе и аз се боря с този дискомфорт от 10-на дни...

[/quote]
Самопоправям се- не пшеничните, а овесените трици, сега го видях на пакетчето.

# 402
качила съм и 2 кг  кажи речи необясними. имам три натъпквания със  сладко за този период, иначе идеално хранене. спортът ми е много  активен и изморителен откъм дишане. това помага, защото си мисля колко ще ми е трудно да тичам, ако пуша.
според мен си има промяна в метаболизма с цигарите, макар и малка .
Отчитам се с 2 кг. отгоре, никакъв спорт, но пък по цял ден препускам. Няма как, това е необходимо зло, ще се преборим, пък и формите минават от спаружени към по-пикантни, да речем...  Flutter

# 403
  • София
качила съм и 2 кг  кажи речи необясними. имам три натъпквания със  сладко за този период, иначе идеално хранене. спортът ми е много  активен и изморителен откъм дишане. това помага, защото си мисля колко ще ми е трудно да тичам, ако пуша.
според мен си има промяна в метаболизма с цигарите, макар и малка .
Отчитам се с 2 кг. отгоре, никакъв спорт, но пък по цял ден препускам. Няма как, това е необходимо зло, ще се преборим, пък и формите минават от спаружени към по-пикантни, да речем...  Flutter

Хареса ми определението "спаружен"  Joy Радвам се,че качих тези 2,5 кг.Някак си ми придадоха свеж и здрав вид Simple Smile Определено се харесвам повече! Вие как се чувствате с килцата отгоре?

# 404
Здравейте, аз да се похваля,че задържам свалените килограм след като спрях да пуша, варирам +-1кг.
Влезнах, за да ви кажа ,че си направих страхотен подарък за половин годинка непушене, с такива награди, каквито си правя скоро няма да искам да пропуша... Joy
Ето: http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … t-BOSCH-MCM-64051

Общи условия

Активация на акаунт