кръвоизливче ли е това на венеца? И аз помня, че Блонди беше писала за същото. Явно се травмира венчето, когато пробива зъбът и става така.
Аз се чудя коя жилетка да взема - едноцветната с копчета или раираната с цип
Бе аз уж много малко неща пропускам, ама за това наистина не си спомням, съжалявам! 
Лично на мен по-ми харесва едноцветната. Ама като се знам, ще има да го премислям там ...
Прибрахме се. Всичко мина, ще забравим, но голям рев изревах - и за нас си, и за другите дечица, с най-различни такива сериозни проблеми, на какво се нагледах, боже...

С няколко думи да разкажа: сутринта отидохме, Сашони гладен и жаден, естествено започна да става нервен по едно време. Само се дърпаше към чантата и викаше "аммм". Към 9 и нещо му донесоха някакво лекарство, което му подейства като дрога, стана един спокоен, бавен, летаргичен, абе направо дрогиран. Това било с цел да се откъсне леко от майка си и да му сложат спокойно абокат в операционната. Много ми беше миличък, лигавеше се с изплезен език, хилеше се като зелка, да го изядеш
И после ми се обадиха, че започват, след това го докараха и досега си го гушкам почти постоянно.
Пепи ми се обажда да ме пита как е минало, снощи ме пита как така ще го оставя сам в операционната, не можело сам, можело нещо да му направят...

качи някоя снимка да те видим във фейса с коремче 
бързо възстановяване на Сашони 
такъв прасец имам сега от зумбата - като камък, егати 
Възползвай се от възможността като има кой да го гледа Борко, ще ти дойде много добре малко да се откъснеш, а той ще е добре с баба си. Заслужаваш да се възнаградиш за търпението.

Много слуша там, постоянно го хвалят и вече остава да обядва с децата, а утре ще го пробват и да спи там. Аз се видях със свободно време и взе много да ми харесва яслата. 
Жилетките и на мен ми харесват, ама ще видим
Явно обаче си харесва учителката, дано все да е така, миличкият той.

как като му мине нещо през главата на човек и осъзнава още повече какво има!