У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (22)

• 20 419
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Честито, Нелее!  bouquet Много здраве и доволно веселбици!

Sinister е един от най-яките от последните години. Много ме изкефи мен. Heart Eyes Heart Eyes

+1 ( мързи ме да пиша, иначе Честито Нели   bouquet и за Sinister споделям)

# 586
  • Ænima/Albuquerque
Акаша, снощи те сънувах. Не помня какво, ама не беше в духа на темата.  Mr. Green

# 587
  • London
Снощи гледах и аз Sinister, допадна ми като цяло, но накрая на фона на хубавия филм последва една пародия на финал.  Tired Мен ме стресна нещичко едва след финала, очаквах буквите пък то.... hahaha

# 588
Снощи гледах и аз Sinister, допадна ми като цяло, но накрая на фона на хубавия филм последва една пародия на финал.  Tired Мен ме стресна нещичко едва след финала, очаквах буквите пък то.... hahaha

Що пародия?
Финала беше гаден, според мен.

# 589
  • London
Ами претупан ми се видя. Много набързо всичко, нямаше гонюшки, съспенс, но то и с това чаве какъв да има реално. Joy Иначе Мистър Буги ли беше имаше кофти физиономия, точно тя ме стресна след финала.

# 590
ето един филм, идеята за който който може би срещнах тук, но на мен много ми допадна

Cold Creek Manor - http://www.imdb.com/title/tt0331468/

# 591
Кой, кой от Вас сладкиши препоръча Beneath the Darkness - да си признае без бой  Laughing

# 592
  • Ænima/Albuquerque
Не съм аз, честно!

# 593
И аз не съм.

# 594
И аз не съм!  Laughing

# 595
  • Ænima/Albuquerque
А, всъщност, оправдаваме ли се, или се борим за някаква награда?  hahaha

# 596
Гледайки рейтинга предполагам, че се оправдаваме... Mr. Green

# 597
  • Ænima/Albuquerque
И аз така предположих. Не съм аз!   hahaha

# 598
  • Ямбол
Аз не съм го гледала даже.  Blush

# 599
И аз не съм,не съм го гледала дори но като ви чета коментарите,май няма и да го гледам.

Приготвила съм си "Елизиум" и въпреки  противоречивите коментари които четох за него,се надявам да ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт