Септемврийче вече гука, мама пък съвсем изкука!

• 34 950
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Момичета нашата кака имаше хрема тази седмица.С нея се справих, но от снощи носа на бебка пак се разхърка ужасно тъкмо се беше оправил....Как се справяте с вашите бебета помня, че имаше хремавички.

# 511
С антибиотични капки Унифлокс 3х1 капка. Пробвах и с онези черните, но нищо.

# 512
Пихме АБ за стафилококи и носа продължава да хърка.Ходих при една педи на частно и тя каза,че ако не кашля или не изкарва сополи не е нужно да се лекува.Можело и да е стеснено нещо си-не запомних какво-което се израствало.Аз в момента само пръскам физ.разтвор и вадя с памуче бели сополки.
За яденето абсолютно нищо не ограничавам,докато не реша,че създава проблем.Пия едно кафе на ден,мисля,че лютото я дразни и го спрях,а сега ще спра прясното мляко и сиренето,че нещо озелени акитата и са доста слузести.
Биба веднъж иска,веднъж-не.Пръст обаче не отказва никога.Вадя го,но няма полза.Даже се притеснявам да не реши,че това е игра и се забавляваме така.

# 513
И на моята беболинка нослето е подпушено. Уж няма сополки, а диша с хриптене. Слагам физиологичен р-р, но не виждам да има някаква полза.
Памперси пробвах Либеро, Пуфис и белият Памперс, и от него съм най-доволна.

За храненето не се ограничагм, но тследя как ще реагира бебка след като съм яла храна за която тсе казва че дразни коремчето. До сега май всичко й понася сравнително добре.

# 514
 Искам да попитам дали бебе, което е било болно и на антибиотик и инхалации, спрени преди два дни е вирусоносител?

# 515
Искам да попитам дали бебе, което е било болно и на антибиотик и инхалации, спрени преди два дни е вирусоносител?

Би трябвало да не е.

# 516
Здравейте,нашият бебо от няколко дни ака поскоро зелено на цвят Sadа това дали има слуз в аки нещо не мога да преценя Blush незнам какво да си представя Blush някой с мнение newsm78  за памперсите -аз ползвах от начало бейбилов,но 3ката нещо ми протичаше,и сега съм пробно с молфикса засега няма проблеми,за храненето -отначало и аз много внимавах какви храни ям,но сега хапвам всичко и резултата изглежда като  preggo 6месец Mr. Green вече правим и нови номера Laughingпротяга се хваща дрункалката ,сам я прехвърля в др ръка,мама и тате са много щастливи сякаш е направил шпагат Mr. Greenа днес като го хвана за ръчичките направо си беше седнал,направо ме хвана страх да не му стане нещо,вече утре ще го пробвам пак Embarassed ох  на какви работи се радва човек Heart Eyes лека вечер  bouquet

Последна редакция: сб, 30 ное 2013, 17:35 от el 8004

# 517
Здравейте мами,ще ме добавите ли на първа страница?

# 518
Здравейте мами,
извинявам се че се намесвам в темата ви, но ви следя редовно, понеже сме родени в началото на октомври и сте ми много полезни   bouquet
Искам да ви попитам по колко време будуват бебчетата ви? Моето диване като се събуди сутрин към 8 и си ляга в 10 вечерта с преспивания докато се кърмим или максимум 2 часа. Направо не знам какво да я правя. Пробвах със сешоар но не я успива  Confused

# 519
Ние сме родени в края на септември, в началото също спеше по малко, това са периоди и минават. Въпрос на време е и ще почне да спи повече и после пак наново.
Ние сега сме в период на мрънкане и главата ме боли

# 520
Ени, и ние сме така. Денем спи максимум по 1:30 мин. Аз пък смятам, че започват да будуват

# 521
благодаря момичета   bouquet
и сега пиша с една ръка , а с другата се дундуркаме

# 522
Привет   bouquet Аз от извесно време луда ставах , то колики то рев  сега от вчера спят повече  Praynig Калпол сироп ни спасява за сега , друго не съм давала и за сополи и кашляха леко . Мая и днес стачкува и оказва да суче ,вчера пак така  Crazy Мразя я тая помпа ама ако се наложи ще я вадя  Sad

# 523
tuitito този сироп за какво е .....И ние освен, че сме със сополи взехме да прокашляме.Утре ще звъня на ЛЛ.

# 524
Ема калпол е панадол с друго име  Grinning Аз не смеех да давам без лекар ,но в спешното ни дадоха сфещички панадол 125 мг  и казаха да ги ползвам при нужда . Първо пробвам с топла баня и по топло мляко и чак тогава давам сиропче .
Дано ви  ви  мине без сиропчета  Peace

Последна редакция: пн, 02 дек 2013, 13:13 от tuitito

Общи условия

Активация на акаунт