Септемврийче вече гука, мама пък съвсем изкука!

• 34 958
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
tuitito съвсем се обърках.Сиропчето за кашлицата и хремата ли даваш или за коликите?Нашата педиатърка каза Панадол бебе 3х2,5мл. и промивки.на мен ми е странно това лечение, но нали не съм педиатър.Надявам се само да не съжалявам после, че като си спомня с каката какъв ужас беше с този нос и кашлица ми настръхва косата.
Аз съм безкрайно стресирана как ще изкараме зимата.Тя още не е почнала, а ние се разболяваме.Някой дава ли нещо имуностимулиращо или пиете ли вие нещо да минава през кърмата?

# 526
 smile3521 и за кашлица и за болка го давам . Както нас ни боли така и коликите са болка в стомахчето(това е много крайна мярка обаче  Naughty) давам чай,капки за колики ,гимнастика и чаак тогава ако се дерат и захласват до посиняване  давам една лъжичка .
И аз се стресирах от мг на свещичката а Мая нямаше 2 месеца тогава ,но лекарите си знаят все пак  Flutter За профилактика пия осцилококцинум , надявам се да го приемат с кърмата (не че е много ама..)

# 527
Аз предния път като се разхърка носа й и по точно заради дупето я заведох на частен педиатър и тя ми каза да разтварям във водичката осцилококцинум  и сега давам по една доза на ден.Чистя носа слагам и лайка, но Панадол купих но още не съм давала.

# 528
tuitito моля кажете какво правите като се захласнат.Вчера и се случи за пръв път .Зачерви се и не си пое въздух доста време ,изкарах си акъла .Как да постъпвам в такива случаи (дано не се случва повече )

# 529
piet когато Радослав се захласне му духам в личицето докато си поеме дъх. Вярно поплаква малко след  това ама няма как

# 530
 Аз също знам, че трябва да се духа, за да си поеме дъх.

# 531
Благодаря ви момичета   bouquet.Много се уплаших ,звъннах на ЛЛ за съвет ,но не вдигна  Cry

# 532
piet дано не се случва пак. При мен се получаваше първия месец като почне да повръща и от нослето и сега на ДК като му биха двойните, ама вече съм  тренирана и не се паникьосвам (че първия път беше ужас) Важното е да запазиш самообладание Simple Smile Какво точно прави че се е захласнала госпожицата

# 533
като се захласне бебето може да му духнеш в лицето или да го погалиш по нослето, също действа:)

# 534
hixxy Сучеше  и както суче се пусна облегна се на ръката ми и писна

# 535
Момичета да не ви отчайвам, но захласването не минава.Нашия батко е така и до сега - вече е на 10 А аз дори не  знаех че има такова нещо като захласването в яслата ми се скараха, че не  съм ги предупредила и се уплашили, че тогава ми казаха ....

# 536
Днес ставаме на 3 месеца, а сякаш вчера чаках с нетърпение да излиза малката госпожица.  newsm38
Днес е много културна, спинка си , когато се събуди гука и се усмихва ...

Последна редакция: вт, 03 дек 2013, 16:56 от juli.nikolova

# 537
Пиет за сега само веднъж се захласна сериозно ,но и аз духам в устата леко разтривам основата на нослето м/у очите . В спешното ни дадоха свещички панадол ,но не сме ги ползвали само тогава и сложиха 1 Tired Иначе се роди много мъничка и стаята ни беше супер студена (спях с жилетка август  Rolling Eyes) и когато я преобличах от рев се захласваше всеки път. Мислех че се израства обаче  ooooh!
juli.nikolova честита месечинка   ura все така да е кротка принцесата  Grinning
 ema 2013 това не го знаех ,че може за бебе но на мен много ми помага . Когато кашлях март месец само с една опаковка ми мина .
Вчера се върнах да прочета първата ни отчетна -толкова мило ми стана че  newsm45 а вече идва време за новите Септемврийки  Rolling Eyes кога мина това време .

# 538

Вчера се върнах да прочета първата ни отчетна -толкова мило ми стана че  newsm45 а вече идва време за новите Септемврийки  Rolling Eyes кога мина това време .

По стара традиция, ще е хубаво ние да им направим темата Simple Smile
То вярно, че съвсем наближило... аз си видях теста през януари, но ние сме от последните все пак.

Ех, браво на спокойните бебчета. Моето нещо тия дни е голям ревльо. Нощем е много неспокоен, през деня иска само да го разнасям, иначе рядко кротува. Аз пък не го разнасям и съответно е голям ревльо пак. Събуди се, раздаде малко усмивки, хапне и се почва...

# 539
Дано да са ни спокойнички и да не  правят така .Имам чувствово ,че липсата на разходки я дразнят още повече,а пък и коликите ни май се завърнаха .В това студеното, време заглавието става все по-актуално Laughing

Общи условия

Активация на акаунт