Лидл ::33::

• 62 720
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
http://pep-4o.blogspot.com/2013/10/blog-post_8.html?m=1

За миксера аз съм доволна, но този проблем , че по стените на купата остава неразбито го имам и аз.
От понеделник най-силно се вдъхнових от силиконовата форма от две части Simple Smile.

# 526
  • софия
В една друга тема попаднах на нещо полезно за инфрачервените лампи. В Лидл бяха точно на Филипс.

# 527
  • София
Вики, поправи линка, моля те Simple Smile

# 528
Васиту е дала линк.

# 529
  • велико търново
Някой ,ако е видял сутиените днес моля да сподели.Защото в нашият Лидл са докарали само 4 броя днес и естествено бяха свършили рано сутринта .Поне да не ме е яд дали си струваше ходенето до магазина?
И моля престанете да хвалите коледните сладки,марципани меден ки и други подобни изкушения .Всичките са много вкусни и страшно изкушаващи. Laughing
А и тази година не харесах нито една рокля костюм за днешният празник ,но за сметка на това децата ще се радват на бонбони ,картофени кюфтета и пилешки дух чета. Simple Smile

# 530

Няма никой на този линк или поне при мен не се отваря.
На сайта кулинарно.бг се отваря така линк ,и от опит го знам.
Доста неща си харесах,но..... Хубаво е да ги има в постоянен асортимент-за украсите за сладкиши говоря.

# 531
Взех си един сутиен, харесват ми моделът и материята, обаче имаше само розови.  Sad

# 532
Някой ,ако е видял сутиените днес моля да сподели.Защото в нашият Лидл са докарали само 4 броя днес и естествено бяха свършили рано сутринта .Поне да не ме е яд дали си струваше ходенето до магазина?
И моля престанете да хвалите коледните сладки,марципани меден ки и други подобни изкушения .Всичките са много вкусни и страшно изкушаващи. Laughing
А и тази година не харесах нито една рокля костюм за днешният празник ,но за сметка на това децата ще се радват на бонбони ,картофени кюфтета и пилешки дух чета. Simple Smile
Хаха- какво съвпадение - в 8 и 20и при нас бяха свършили/ти да не си от Търново Laughing /- отидох специално за тях!!!.

# 533
Просто явно има баба с поръчка за това и отиват рано и обират каквото им е заръчано или персонала също има поръчка от някой и ги прибира.
Като беше промоцията със стелките една баба тъй беше окупирала мястото,че беше невъзможно да пристъпиш и бясно ровеше из тях. Grinning
Доста дни след това стелките си стояха,но тогава не можах и да ги разгледам.

# 534
  • МАРС
Все забравям да похваля от Хелоуинските неща пуешките кюфтенца с тиква, взех ги от чисто любопитство заедно с едни салфетки. Ето ги:

# 535
Върнах до 28 стр. но не намерих за телешки стек - как го правите на тиган? Някой го беше   похвалил и днес реших да взема - искам да е сочен, а не знам как newsm78

# 536
  • Русе
  +1 за сутиените и от мен. В 8 сутринта, в един от магазините в Русе имаше голям избор от цветове и размери.

# 537
И аз не се вредих за сутиен Sad

# 538
  • Бургас
Аз пък харесах и розовите форми за кекс и от тях искам да си купя  направо ще ни разорят а пък с тези 80 %-тови заплати...

# 539
Аз пък харесах и розовите форми за кекс и от тях искам да си купя  направо ще ни разорят а пък с тези 80 %-тови заплати...

Ох, как може такъв хубав цвят  Confused

Общи условия

Активация на акаунт