Пазаруване от miniprix.bg - 19

• 41 701
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Моите поръчки са ин деливъри вече, дали имаме шанс утре да има доставка?

# 646
http://www.miniprix.bg/produkt/1058436 - хванах си така исканите от мен боти, но номер 37. Аз съм между 37 и 38. Някой получил ги да каже дали изобщо да ги пускам, или ще са ми малки?   bouquet

Привет
Аз ги получих, но в червено. За мен са леко уголемени, тъй като аз съм 37 номер и са ми големички

Благодаря ти, пуснах ги дано ми станат. А иначе какво да очаквам, харесват ли ти на теб? Има ли възможност за изправяне нагоре на това шаренкото или не?  bouquet

Ами лично на мен нещо не ми харесват, но нещо се поотнесох и изпуснах срока за връщане. Шареното не се изправя нагоре, . Иначе може би няма да се пързалят зимата с тези грайфери.

# 647
  • София
http://www.miniprix.bg/produkt/1058436 - хванах си така исканите от мен боти, но номер 37. Аз съм между 37 и 38. Някой получил ги да каже дали изобщо да ги пускам, или ще са ми малки?   bouquet

Привет
Аз ги получих, но в червено. За мен са леко уголемени, тъй като аз съм 37 номер и са ми големички

Благодаря ти, пуснах ги дано ми станат. А иначе какво да очаквам, харесват ли ти на теб? Има ли възможност за изправяне нагоре на това шаренкото или не?  bouquet

Ами лично на мен нещо не ми харесват, но нещо се поотнесох и изпуснах срока за връщане. Шареното не се изправя нагоре, . Иначе може би няма да се пързалят зимата с тези грайфери.
Ако гумата на грайферите е мека като я натискаш с пръст, имам предвид да не е като пластмаса, тогава няма да се пързаля със сигурност!

# 648
Имам въпрос.
Ако си напълня количката от моя профил, но от служебният компютър, оставя го включен и като се прибера у дома и се логна, какво ще стане? Ще ми е пълна ли количката, естествено в рамките на два часа? Или ще трябва да чакам да се изпразни и да натоваря и от другия IP адрес, нищо че съм в същия профил.  newsm78

Аз съм с таблет и компютър. Количките са различни. По едно и също време, в едната като сложа, в другата не се отразява.  Peace
Моите поръчки са ин деливъри вече, дали имаме шанс утре да има доставка?

Ще има   newsm68
И моите , едната която беше за петък чак
Онази с партньорския продукт си стои приета от оператор тцтцтц

# 649
  • ...на безопасно
А пък моята партньорска рокля е поела към  мен вече....Чудо да се чудиш....

# 650
Какви са днешните намаления?

# 651
  • София
и сега на какво е намалението, че нещо не вдянах newsm78

# 652
  • Стара Загора
сега 15% намаление на продукти за дома и тениски

довечера 30% рокли и поли

# 653
  • София
сега 15% намаление на продукти за дома и тениски

благодаря

# 654
  • София
при мен тениските не ми излизат с намаление ooooh!обявявам бойкот и няма да пазарувам

# 655
  • София

Хитро, след като изкупихме новите рокли, да поразкарат старите  Mr. Green
И моите две поръчки за петък вече са в доставка, а БОЛНАВУ  hahaha е взел пратките от Русе.

# 656
абонирала съм се през румънския сайт за нюзлетър по мейл, или както там се казва  Crazy
така и през румънската страница във фейсбук доста по-рано се добива информация  Peace
получила съм е-мейл за намалението в 15 още в 12

miniPRIX.ro Ceasuri bune pentru tine... si pentru casa ta 05.11.13 12:15

# 657
Само да кажа ,че тези Пепетки №26 http://www.miniprix.bg/produkt/1051207 отидоха в размените  Peace Който много яде ,сега не му стават дънките. Embarassed
Здрасти, имам интерес, може ли линк към темата или направо да си драснем на лични как да стане. Даже може да разменим 26 за 27 евентуално, какво ще кажеш?

# 658
и моята е ин деливари с предвидена дата 8  Thinking

# 659
Само да кажа ,че тези Пепетки №26 http://www.miniprix.bg/produkt/1051207 отидоха в размените  Peace Който много яде ,сега не му стават дънките. Embarassed
Здрасти, имам интерес, може ли линк към темата или направо да си драснем на лични как да стане. Даже може да разменим 26 за 27 евентуално, какво ще кажеш?
аз имам 29 , само да кажа ако някой ги иска да пише обувани са веднъж

Общи условия

Активация на акаунт