Отговори
# 645
по едно следобедно кафенце
Скрит текст:
Скрит текст:

# 646
  • Варненска клюкарка
Това е начинът на вентилатора , който е на екрана , така че здравните нужди на колело , цикъл , всички юноши    Joy Joy Joy Joy Joy

Аааа забравяш да споменеш и тръбопровода и робота- Гуги и таквиз неща е казал, пък щом е казал Crazy ...

Шегата настрана- това, което разбирам аз, че носталгията по ФЕмир не намалява, напротив, а уж са на ход с нови проекти....И Надето е разбрала горе-долу същото Hug

Бееллл Hug,  Hug, пак май познаааа, май ще има нов мЪж в АШК, феновете са написали че ще Фурканчооо Heart Eyes newsm78

Габи, ти да не хариза кълбото на Бел Joy Joy Joy Joy

БрЯх , вече съм така  Shocked Shocked Shocked

# 647
# 648
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз бях казала,че ще дрънка на китара,а Серка ще припява,така че също не съм изненадана .И си е баш показно направено  Peace

# 649
# 650
Йо  Hug скивахте на балконЯ ,де се губиш Heart Eyes

# 651
Бееллл HugHug, пак май познаааа, май ще има нов мЪж в АШК, феновете са написали че ще Фурканчооо Heart Eyes newsm78

Кой е тоз Фурканчо newsm78
Май е този, дано ни ви подвеждам, турския Best model 2011, и доколкота помня, ако не бъркам е играл са Хазал в Балканите и са добри приятели, разменят си поздрави в туити  Laughing
А и пак аблата му е миниджър  Mr. Green
Скрит текст:

# 652
  • У дома :)
И аз бях казала,че ще дрънка на китара,а Серка ще припява,така че също не съм изненадана .И си е баш показно направено  Peace
Айде и тая гепила на Габка кълбенцето Mr. Green Joy Joy Joy

Баш си е за разбазикване на фенуитИ Peace Joy Joy

# 653
  • В света на мечтите... ❤
Хилоууу,сладурки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug ,ко сте се вдетенили към юношеска възраст  Mr. Green тука от баби до бебета пребивават  Joy

Как сте,милички,много ми е мъка,че вечер не мога да съм с вас,дано скоро ми съживят бойната машинка и да си вляза във вашия ритъм  Hug  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug

Клипчето с Яманчо и Азра много интересно се е получило,но пък не говори добре за интереса на двата сериала,щом ги събират от двата в едно,не мисля,че са особено запленени феновете от новите им екранни партньори  Rolling Eyes

Поздравче за всички,да не изпускаме никога любовта,защото тя е навсякъде  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

Подарявам на всички по една прегръдка ей толкова голяма
Скрит текст:

Слънчев,усмихнат и спорен понеделник и успешна седмица на всички  Hug Hug Hug Hug Hug

# 654
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ели,Диде Hug Hug Hug
И относно това,на кой не му харесва да не гледа,е на аз дадох шанс на сериала,супер безинтересен ми е и спрях да го гледам както и този на Хазал,нейния даже и една серия не изгледах ,не ми ли харесват главните,нищо не може да ме накара да гледам,дори и Чачко .

# 655
  • У дома :)
Бееллл HugHug, пак май познаааа, май ще има нов мЪж в АШК, феновете са написали че ще Фурканчооо Heart Eyes newsm78

Май е този, дано ни ви подвеждам, турския Best model 2011, и доколкота помня, ако не бъркам е играл са Хазал в Балканите и са добри приятели, разменят си поздрави в туити  Laughing
Скрит текст:

Sick
Скрит текст:

# 656

Скрит текст:
Джейни,и аз си мисля че е той

# 657
  • В света на мечтите... ❤

Скрит текст:

Sick
Скрит текст:

Вай бе  Sick Sick Sick все едно с баба си са се фотнали  Mr. Green

# 658
# 659
  • У Диспансера ...♥♥♥
Същия е Фурканчо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт