Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 64 от 20.10 до 10.11.2013

• 45 922
  • 563
  •   1
Отговори
# 255
Ами оотворих таблицата с мъжката номерация и там така пише, че 6 отговаря на 40...
Така е,отговарят си. Мъжките на мъжката номерация,дамските на дамската.

# 256
irim , Sofie Schnoor си отговарят абсолютно точно на номера, изключително удобни са  Peace. Аз съм №37,5 ,а си купих № 37 и отпред ми опира пръста. Подметката е мека, изцяло естествена кожа са, както казах още като ги получих - влюбих се в тях  Heart Eyes

ПаршуМ благодаря ти  Peace, а съжаление докато се натуткам и някой си ги е познал  Sunglasses
оставам в търсене на готини кецове 37 номер  ooooh! до стотина лева
АниК, да забелязах че рикерките са изкуствена кожа, но пък мноого ми хареса модела, ще чакам евентуално намаление  Peace което едва ли ще е скоро  Crossing Arms
а иначе за себе си получих тези http://www.javari.de/Rieker%2057151%20Damen%20Slipper/dp/B005LYS … 252Fmythings%252F - малко обикновен модел, но отдавна издривах нещо удобно, за ежедневно ходене, тези са точно такива на rieker antistress, страшно комфортни, меки и леки  Peace

# 257
irim , Sofie Schnoor си отговарят абсолютно точно на номера, изключително удобни са  Peace. Аз съм №37,5 ,а си купих № 37 и отпред ми опира пръста. Подметката е мека, изцяло естествена кожа са, както казах още като ги получих - влюбих се в тях  Heart Eyes

ПаршуМ, моля изчисти си кутията  Peace Peace Peace искам да ти пиша, но е пълна   bouquet
извинявам се, че тук публикувам  Embarassed Blush

# 258
  • София
http://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_in_d_p_89_87?rh=n%3A1769609031% … mp;qid=1382945544 ЗДРАВЕЙТЕ,НЯКОЙ ИМА ЛИ ТОЗИ МОДЕЛ БОТУШИ?ДАЛИ СИ ОТГОВАРЯТ НА НОМЕРА?БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

# 259
# 260
Моля те, не е нужно да ни "крещиш"! Пиши с малки букви. И можеж да редактираш предния си пост, а не два еднакви един след друг!

# 261
  • София
ПЪРВО НЕ КРЕЩЯ А ОТНОСНО ПОСТА Е РЕДАКТИРАН

# 262
ПЪРВО НЕ КРЕЩЯ А ОТНОСНО ПОСТА Е РЕДАКТИРАН
Писането с главни букви предполага ' крещене'.
Поста ти не е редактиран, а е пуснат нов. Това са две различни неща. Виж си първия пост, има бутон " Редакция", който е активен до 24 часа. Не е нужно да пълниш темата. Дръж се добре и вероятно ще получиш отговор на въпроса си. Peace

Някой беше поръчал тези Airstep
http://www.amazon.co.uk/Airstep-Boots-Womens-Orange-papaya/dp/B0 … ;keywords=airstep
Може ли да ми каже колко са дълги металните шипчета и височина на ботата, имам предвид от тока до глезена?

pp. И на реални снимки бих се зарадвала Flutter

Последна редакция: пн, 28 окт 2013, 10:07 от goddess

# 263
  • София
ееееееееееее много сте докачливи или просто има доста нелюбезни сред вас

# 264
  • Където е сърцето
Няма такова нещо.Докачливите са в една друга тема. Видях ти само първия пост и там си дала много обувки на Дизел ,а не конкретен. По моя наблюдение тази марка си отговаря.

# 265
  • София
благодаря

# 266
Малко офтопик по темата за чантите,но нали се замисляме и за коледни подаръци...
Тези чанти ги има в един БГ сайт-Secret zone-на много по-ниска цена.Аз купих една с ирис и колан за предстоящ рожден ден,ест.кожа,артистични,веселки.Не знам как са като качество,надявам се ок,иначе ще се връщаме.

# 267
Получихме тези за приятел. Страхотен фасон са, но са му малко големи, поръчахме 43 номер, колкото носи по принцип. Меки, хубава кожа.

# 268
Аз  имах доста несполучливи покупки,(в смисъл уголемени).
Получих  и едни сандали с ожулено отгоре на кожата,казах им, че са дефектни и те ми изпратиха нови...., но и новите сандали ужасно залепени . И сега не знам какво да правя , ако искам компенсация дали ще дадат и да оставя ожулените.  Thinking. Сандалите явно са връщани  в Амазон, защото ги нямаше като цвят, а после се появиха.

Относно намаленията- по мой впечатления,намаляват ги около месец и половина сезонните обувки и после им вдигат цените.

# 269
  • Sofia
Малко офтопик по темата за чантите,но нали се замисляме и за коледни подаръци...
Тези чанти ги има в един БГ сайт-Secret zone-на много по-ниска цена.Аз купих една с ирис и колан за предстоящ рожден ден,ест.кожа,артистични,веселки.Не знам как са като качество,надявам се ок,иначе ще се връщаме.

... Знаеш, че ми е слаб ангела  Embarassed ooooh!

Шляпкам си с новите супер-леки Фишер пантофки и ви благославям, че им обърнахте внимание  Hug

Последна редакция: пн, 28 окт 2013, 15:35 от aniK

Общи условия

Активация на акаунт