Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 64 от 20.10 до 10.11.2013

• 45 930
  • 563
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
Banshee, виж pistache-то на ТАЗИ. Аз заедно с крос-бодито бях метнала и тази бежова. После четох на много места много коментари и някъде някой споменаваше нещо за това пистачо, но къде и какво беше...  newsm78 Пистаче-то, което си показала в Амазон е по-скоро мента, сигурно са сбъркали. Иначе може да е дълга 40см - за крос боди ще е добре с тази форма  Peace Аз се надявам до петък да получа моята  Praynig

# 466
Banshee, най-вероятно си е 40см чантата, но изглежда по-малка, защото отстрани е доста тясна и част от лицевата част се пада отстрани. Моята черна Sandalo точно така изглежда, по-малка, въпреки размерите си, защото е тясна отстрани и е сравнително мека... Пък и щом ти трябва сива чанта Joy
За щастие аз никога не съчетавам обувки с чанта, дори нарочно не ги нося в еднакъв цвят, винаги гледам само едното да е акцент.

Аник, Паршум    bouquet, място не мога да си намеря от кеф, заради Орегон Heart Eyes, обаче и за една Флорида направо ми се плаче, че я изтървах Cry, ама не може всичко, винаги/ често си повтарям, че не мога да изкупя магазините/, ако й е писано, ще е моя след време. Rolling Eyes
Аник, жалко за кецовете, на тези им се радвах, като ги показа.

Забърсах и една беж чанта преди време, дано се наканя да я снимам.

# 467
Мацки, дайте координати на добър майстор който може да ми смени ципа на една чанта.  Praynig Много е хубава, но ципът ѝ е отвратителен. Трябва да я подпра някъде, че да я отворя и затворя. Чантата е естествена кожа.
  bouquet

# 468
Пуснах тези за приятел на ММ. Не помня какво пишеше в темата за номерацията newsm78 Заложих на точен номер, дано са ок.

# 469
Абонирах се за нюзлетъра на този сайт:
http://www.ladenzeile.de/newsletter.html
и на имейла ми прати код за 15 ев.намаление в Амазон.де.

# 470
# 471
  • София-Лагера
Toзи код не е ли друг сайт?

# 472
Кодът, който ми изпратиха е за www.fashionid.de
Може би се генерират за различни сайтове... Rolling Eyes

# 473
пробвах и аз, да не остана по-назад  Mr. Green
даде ми код за 15Е / 69 Е за сайта  fashionid.de
сега ще трябва да се отписвам  Crazy

# 474
  • Austin,TX
Ботушите, Ботушите ми AIRSTEP  Heart Eyes, любимите ми, новата ми наслада за очите /и краката/ вече са  при мен  Heart Eyes  Crazy Страхотни са, по- красиви от снимките на сайта, абсолютно точни са ми като размер, може би една идея са ми тесни  Thinking, но ще се отпуснат при носене. Изцяло естествена кожа, кожа като кадифе. Оф, много им се радвам, много  Embarassed
Днес ще си платя червените кубинки AIRSTEP от BuyVIP- а, защото исках да съм сигурна за номера  Peace.
Ето малко снимки:
На снимките леко кафевеят, в действителност цвета е антрацит. Много трудно ги обувам, вътре имат някакъв "чорап" от ластик, който придава формата на ботуша. Левия ботуш, в горната си част е леко разшит/ 3 бода/, но ще ги нося на обущар да ми го зашие, или залепи  Thinking

# 475
ПаршуМ, честито! Ще преглътнеш трудното обуване, много са хубави  Heart Eyes и различни и ти прилепват точно по крака.
Със здраве да си ги носиш  Hug

# 476
ПаршуМ,УНИКАЛНИ САААА! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ужасно ти завиждам,признавам си!!!Това са най-яките ботуши,които напоследък съм виждала,честно! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
С мноооого кеф да си ги носиш и фръзкаш Hug
Е,ако решиш,че не са ти много удобни...тук съм Mr. Green Blush

# 477
Може би се генерират за различни сайтове... Rolling Eyes
Търсех отзиви за една чанта,копи-пейст от джавари и ми даде сайтове,където я има.Един от тях беше този сайт-ладен и т.н.Предложи ми да се абонирам срещу код за 15 евро.Получих кода,отидох на сайта и реших да поръчам чантата,за да видя доставки и т.н.,че не ми е познат.Кликнах върху чантата и ме препрати към амазон.де.
Може би препращат към различни сайтове.Съжалявам,ако съм ви затруднила,но трябваше да се пробва.Доста са "постни" откъм кодчета,а Коледа идва...

# 478
Ми затрих се, нещо време няма, а с чепици се заринах като не мога да се спра от шопинг... А има още марки, които искам да пробвам на всяка цена...  Rolling Eyes
Иначе за файла така и не изяви никой желание да поеме грижата да го обновява, заключен си го оставих, че като беше отворен за редакция от всички по едно време и се случваше някой да го омаже. Та не знам колко нови марки сте пробвали и ги няма там. Но ще ви държа под око и ще го ъпдейтвам, пък дано успея да не пазаря много. И някоя ако иска да й дам права за редакция, да каже. Simple Smile

# 479
  • Austin,TX
 Hug,еее, Благодаря Ви  Heart Eyes sparkling eyes*Мариана*  Hug. Честно, малко ми беше неудобно да кажа, че ми стават  Confused. Репитирам обуване/събуване и вече почти им свикнах  Mr. Green, но определено са за тесен крак. А това, че може да се регулира ширината им при прасеца е супер яко  Wink, защото по този начин мога да ги правя различни  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт