8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 70 672
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 165

Гадно е да си дебел, да. Гадно е и да си слаб. А най-гадно е да си тъп.

Е, че кое му е гадното? Като умреш, не знаеш, че си умрял, само на близките ти им е криво. Същото е и като си тъп.

ахаха, четохме го това сутринта на фейсбука.

# 166
Joy Joy Joy

вярвай си
дано до края на кариерата си прогледнеш и поне малко компенсираш нанесените сега щети с тези идиотизми

http://en.wikipedia.org/wiki/Warburg_hypothesis

за едно поне 80% от случаите на рак в момента е виновна съвр. медицина и догмите ѝ
пък ти си вярвай, че е червеното месо
 ooooh!

Много ми е забавно, когато хора без нужното образование ми цитират неща, които дори не могат да си преведат, камо ли да ми обяснят какво е mitochondrial respiration in the presence of oxygen  Peace Mr. Green

# 167
Ето, виждаш ли, 10 cent, а аз го зная от 100 години.  Rolling Eyes

Няма угодия ни за килограми, ни за ръст, ни за гръдна обиколка. Лошото е, че няма и формула, по която да се изчисли зависимостта на горните с щастието.

# 168
Аз да питам - колко килограма е разликата между слабата, пълната и дебелата жена  Rolling Eyes

# 169
твоето е смях през сълзи, Трой
да видим дали някога ще го осъзнаеш
надявам се да настъпи този момент, заради хората, за които работиш

# 170
  • София
Аз да питам - колко килограма е разликата между слабата, пълната и дебелата жена  Rolling Eyes

20, Мамасита го каза. Че с 20+ ще е дебела.  Crossing Arms

# 171
Joy Joy Joy

вярвай си
дано до края на кариерата си прогледнеш и поне малко компенсираш нанесените сега щети с тези идиотизми

http://en.wikipedia.org/wiki/Warburg_hypothesis

за едно поне 80% от случаите на рак в момента е виновна съвр. медицина и догмите ѝ
пък ти си вярвай, че е червеното месо
 ooooh!

Много ми е забавно, когато хора без нужното образование ми цитират неща, които дори не могат да си преведат, камо ли да ми обяснят какво е mitochondrial respiration in the presence of oxygen  Peace Mr. Green

Аз мога да ти обясня какво е "mitochondrial respiration in the presence of oxygen ". То е онова
нещо, благодарение на което мога да изкача Мусала без да закуся и без да ми падне
кръвната захар, като за целта използвам много бързо и качествено мастните си запаси.
В резултат на което нямам излишъци, защото редовно си ги изгарям, вместо да си ги
държа и да трупам нови отгоре.

Няма нужда да сме лекари, за да знаем кое работи.

# 172
твоето е смях през сълзи, Трой
да видим дали някога ще го осъзнаеш
надявам се да настъпи този момент, заради хората, за които работиш

Чакам да ми обясниш какво означава mitochondrial respiration in the presence of oxygen  Mr. Green

Мамицата, не няма нужда, но пък колко хора го знаят , освен ако не погледнат в гугъл де Wink Смешното е когато се копи и пейст думи, които изобщо не разбираме .

# 173

20, Мамасита го каза. Че с 20+ ще е дебела.  Crossing Arms

Разликата е в процента телесни мазнини. Над 35% вече минаваш в
графата "кит". Не е само в килограмите. Аз съм 165/60 килограма, но
няма да ме наречеш "дунда".

Още едно правило: дали пръстите на жената са слаби и дали й се виждат
ключиците. Ако не се виждат, е дебела.

# 174

Още едно правило: дали пръстите на жената са слаби и дали й се виждат
ключиците. Ако не се виждат, е дебела.
eeee, пръстите ми са слаби, ама ключиците не ми се видят, демек  newsm78 закръгленка?  Laughing Laughing

# 175
Дали или, моите пръстенца са като кебапченца, ужасни са, с широки фаланги и наподобяват мъжки пръсти, а съм далече от дебелото.

REAL_WOMAN,  Laughing

# 176
Troy, това, което спомена за връзката между червеното месо и рака, означава ли, че вегетарианците и ядящите само филе без кожа страдат по-рядко от рак?

# 177
  • Kопенхаген
Забелязала съм че има един тип Слаби жени, които са с дълъг торс, а краката им къси до толкова, че имаш чувството, че задника им се влачи по пътя.
А един друг вид слаби жени, до толкова държат да си подчертаят слабостта, че задължително се носят със скини, нищо че краката им са на Х или У.

Никоя не ми отговори, коя от вас би отписала роднина или приятелка с наднормено тегло?

# 178

От мъже, които се интересуват от предимно секс и са женкари, знам, че е по им допада дебеланка в тонус ,отколкото слаба и отпусната.

Защо все се залита в крайности?
В масовият случай дебеланките / защото за такива е темата, а не за жени с 5-10 кг отгоре/ са отпуснати.  Както е и пълно със слаби и красиви жени / не анорексички/.

За да се изпълнят първите няколко точки / от първия пост на темата/ жената трябва да си се харесва такава, каквато е, да няма комплекси от наднорменото си тегло .
За съжаление, 90% от пълните жени имат комплекси заради външния си вид, факт.

Аз цял живот имам комплекси за външния си вид. Когато бях най-млада и хубава, бях най-комплексирана и вманиачена. Бях обичана, но аз се чувствах зле и все си изглеждах дебела и много страдах за всеки мъничък детайл.
Все се гледах в огледалото и се чудих какъв кусур да си намеря.

С възрастта спрях  да се идентифицирам с физическото си тяло, гледам на него като на инструмент, гледам да е в добра форма, да ми служи добре, да ми доставя удоволствие и определено го харесвам повече и не изпадам в крайности. Да оценявам красотата на индивидуалността му Simple Smile

П.С. на мен лично слабите жени не ми се виждат секси. Красиви -да, някои, елегантни и изискани, но секси не. Такъв ми е вкуса. Свързвам секси с плът и форми.

Красиво е здравето във всичките му форми и разнообразие. Неслучайно в аюрведа има три доши и там всевъзможни комбинации и пермутации с тях. Един здрав човек от доша кафа изглежда по-различно от един здрав човек от доша вата, но и двамата са красиви.

# 179
Пушените меса се води, че загниват в дебелото черво и повишават риска от рак на стомаха/червата. Генетичното предразположение към тази болест и преживяването на голям стрес са най-сигурния начин за развитие. Всичко останало са догадки.

Общи условия

Активация на акаунт