8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 70 755
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 1 470
Сестра ми е с телосложение като на Палечка, пробва и да спортува, но мускул не може да върже, от структурата е.

# 1 471
Да, ама точно това телосложение има едни от най-хубавите и фини крака. Аз единствено краката не си харесвам, че не са достатъчно фини, въпреки дължината.
Колкото и да са хубави краката когато ханша е широк не ми говори Wink
Има една порода жени ( много аннгличанки са такива) , които са с тесни тазове, големи цици и трупат сланинки по корема. Обикновено са с дълги крака и тънки глезени и колена. При широкия таз коляното винаги е ръбато ( при кльощави жени), а и походката им не е от най хубавите, в стремежа си да вървят с прибрани крака . Peace

Ще ти пратя на ЛС снимка от по-дебелия ми период, да видиш, че има и по-зле Simple Smile

# 1 472

Майка ми е с такова телосложение като Палечка,не спортува и сега изглежда малко съсухрена,Трой е права.Разбира се ,не е задължително при всички да става така Peace

Джениифър Лов Хюит е идеалния пример, за това в какво се превръщат жените с такова телосложение след 30-тата си година, ако не тренират и трупат само сланини ....

Скрит текст:

# 1 473
Сестра ми е с телосложение като на Палечка, пробва и да спортува, но мускул не може да върже, от структурата е.

Много е трудно с това телосложение и иска намесата на професионален треньор  Peace
Дефакто при тях трябва да се работи повече за горна част на тяло, за да я доразвият и това до някъде ще хармонизира горна и долна част на тялото .

# 1 474
  • в рока
Ами от моята снимка не си личи много ,но и аз съм слаба в горната част, а с малко широк ханш.И требва да се взема в ръце.

# 1 475

Много е трудно с това телосложение и иска намесата на професионален треньор  Peace
Дефакто при тях трябва да се работи повече за горна част на тяло, за да я доразвият и това до някъде ще хармонизира горна и долна част на тялото .
При мен горната част на тялото също беше по-слаба. Като започнах да бутам количка с две персони вътре и покупки и да нося двете персни по стълбите, гръдният кош ми се увеличи видимо, както и мускулите на ръцете.

# 1 476
Според мен си е по-женствено с по-тесен гръден кош и по-развит ханш. Е, вярно, че изисква повече поддръжка, но красотата и без това изисквала жертви  Grinning

# 1 477
Аз съм хем със широк ханш хем със широки рамена . Качвам мускули лесно. особено на бедрата. заради широкия си ханш имам естествено "фръцкане", което ми харесва. Тесен ханш за жена на мен лично не ми харесва.

Широк ханш няма как да се стесни той е въпрос на костна структура. каквото и да се взема човек в ръце...пурко - по добре се гордей със широкия си ханш. Това е все едно мъж със широки рамене. Демонстрация на фертилност и детеродна способност.

# 1 478
Оф, докато вие си мерите мазнинките, ние по-пухкавите спим с мъжете ви!  Tired
Simple Smile еми това дава отговор на въпроса, защо мъжете излизат с дебеланки.

# 1 479
  • Ямбол
Аз съм хем със широк ханш хем със широки рамена . Качвам мускули лесно. особено на бедрата. заради широкия си ханш имам естествено "фръцкане", което ми харесва. Тесен ханш за жена на мен лично не ми харесва.

И аз съм с такава структура- тип пясъчен часовник.

# 1 480

Широк ханш няма как да се стесни той е въпрос на костна структура. каквото и да се взема човек в ръце...
И аз така си мислех, ама да беше ме видяла детето като проходи и като нямах време 2 хапки да изям спокойно. Да видиш как ми се стесни ханша и как се видях с най-плоския корем в живота си, по-плосък от преди да забременея.

# 1 481
Ужас , Трой направо ме отчая от живота - съсухряне , дисхармония ,  грозна гледка  аааа  Crossing Arms, тц тц , повече няма да си играя с вас  Crossing Arms
И да им се иска да пухкавелките да спят с мъжа ми , той много не ги признава

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 23:10 от Палечка89

# 1 482
Ужас , Трой направо ме отчая от живота - съсухряне , дисхармония ,  грозна гледка  аааа  Crossing Arms, тц тц , повече няма да си играя с вас  Crossing Arms
Айде ся Simple Smile никой не е идеален, освен шанталката, ама и тя има сплескан задник  Mr. Green

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 23:03 от Troy

# 1 483

Широк ханш няма как да се стесни той е въпрос на костна структура. каквото и да се взема човек в ръце...
И аз така си мислех, ама да беше ме видяла детето като проходи и като нямах време 2 хапки да изям спокойно. Да видиш как ми се стесни ханша и как се видях с най-плоския корем в живота си, по-плосък от преди да забременея.
е, много хора пък се чудят как да си го разширяват, за да са по-атрактивни за противоположния пол. въпрос на вкус. Simple Smile

# 1 484
нещо и аз съм надебелял напоследък и почнах един режим
да видим докъде ще се докарам

Общи условия

Активация на акаунт