8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 70 722
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 1 515
трябва да е достоен за пясъчна часовничка. Абе трябва да направим тема с мъже Simple Smile) за дебеланчовците.

# 1 516
  • Ямбол
трябва да е достоен за пясъчна часовничка. Абе трябва да направим тема с мъже Simple Smile) за дебеланчовците.

Ааа, аз си имам такава! Дебеланчовци няма, обаче.  hahaha

# 1 517
  • София
Колко деликатно бе подмината ivonska Simple Smile

Да й кажем направо, че спи с мъжете ни на сън ли?  Mr. Green

Аз лично не спя с мъжете на всички красавици от тая тема  Mr. Green , но вие не потъвайте в блажено високомерие за всеки случай Wink

# 1 518
Такава тема може да пусне само някоя собственичка на сладкарница. Joy

# 1 519
Аз ще потъна в блажено спокойствие. Имам причина, за което, благодаря  bowuu

# 1 520
Направо да пишем статия "8 причини да сте нащрек с дебеланките" - 1. Чукат мъжете ви, докато вие си мислите, че са забавни  Simple Smile

# 1 521
Подведена от снощната Ивонина заплаха, сънувах, че Прекрасния си е хванал стара и грозна за гадже. Докато я видя, силно стисках палци поне да е дебела, а тя хем дърта, хем скумрия.
Това е направо тормоз!

# 1 522
Ти се бъзикаш, но имам приятелка, която се разведе с мъжа си, за да може благоверният да направи официални отношенията си с два пъти по-възрастна от него. Била го разбирала за разлика от жена му.

# 1 523
Тя Ивонска хич не е дебела, така че заплахата си е съвсем реална, да не говорим какви очи има, мен пък ме е страх Mr. Green

# 1 524
Мамасита защо я няма днес, липсва ми вече. Много ми е интересно да я чета, няма такъв човек във форума, трябва да се признае. Peace

# 1 525
  • София
http://prikachi.com/images.php?images/52/6686052V.jpg
30+, две раждания.  Mr. Green И съм дебела! След малко трия.

# 1 526
 Laughing Е...
После аз съм се лигавела... Какъв е тоя ъгъл на снимане, само бански се вижда, зелен Laughing

# 1 527
# 1 528
  • София
Laughing Е...
После аз съм се лигавела... Какъв е тоя ъгъл на снимане, само бански се вижда, зелен Laughing
Такъв, самоснимачески.  Mr. Green
Не се сърди, човече , по форумските стандарти съм абсолютно кюфте.  Wink

# 1 529
А дръзваш ли да се изправиш в цял ръст,м, девойко? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт