Отговори
# 360
Здравейте прекрасни  Hug Hug Hug Hug Hug Радвам се ,че клипа ви е харесал  Hug Hug Гъбак,и аз си те бичкам  Hug Heart Eyes Heart Eyes Зизуно,споко нищо сериозно няма да е  Hug Hug

love001  love001  love001

# 361
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мерси момичета... Hug Hug Hug Hug
Жани,  Hug пък аз съм си вкъщи... Rolling Eyes

ама ела и у дома да ушетЪш мЪ  Joy Joy Joy Joy Joy Joyтая дето си я свършила у вас Яла и у дома да я свършиш Joy Joy Joy Joy Joy и аз съм със стиснати палци за доФтура Blushади бол шанс да имаш Hug Hug Hug Hug Hug
Joy Joy Joy Joy Joy
Ко ме мезиш ма...найШ ли кво е сутринта от 10.30ч. до сега...егати плантацията от тръстика...не мойм я Урежем Crazy Crazy Crazy Чак сега свърших... #Crazy #Crazy #Crazy

# 362
  • У дома :)
Ирчик Hug Heart Eyes Hug

# 363

ама ела и у дома да ушетЪш мЪ  Joy Joy Joy Joy Joy Joyтая дето си я свършила у вас Яла и у дома да я свършиш Joy Joy Joy Joy Joy и аз съм със стиснати палци за доФтура Blushади бол шанс да имаш Hug Hug Hug Hug Hug
Ко ме мезиш ма...найШ ли кво е сутринта от 10.30ч. до сега...егати плантацията от тръстика...не мойм я Урежем Crazy Crazy Crazy Чак сега свърших... #Crazy #Crazy #Crazy

знам я няма само на мен да викаш,че все орязвам домашната тръстика Blush Blush Blushчок зор си е Blush ама като нема кой Joy Joy Joy Joy

# 364
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ели,Жани,Зизун, Hug Hug Hug Жанка,не съм те забравила,време само да ми остане ,помня аз какво съм обещала  Hug Hug Зизуно,ти нали щеше да тръгваш мъри ,кво стана  Mr. Green

# 365
  • У Диспансера ...♥♥♥

знам я няма само на мен да викаш,че все орязвам домашната тръстика Blush Blush Blushчок зор си е Blush ама като нема кой Joy Joy Joy Joy
Оле,не ми напомняйте,че след малко почва великото почистване ,гледаш ги на рекламите едни весели кога чистят стъклата,усмихнати ,а след малко да дойдат да снимат мен ква съм  ooooh!

# 366
  • София
Вай бе,Дани,как може такава красота в два колажа  bouquet
Релаксче,Жани,Габи,Ели,Верче,Ирка Hug,мераба wavey
Зиз,стискаме палци,с теб сме,всичко ще е наред Hug fingerscrossed

# 367
  • У дома :)
Ели,Жани,Зизун, Hug Hug Hug Жанка,не съм те забравила,време само да ми остане ,помня аз какво съм обещала  Hug Hug Зизуно,ти нали щеше да тръгваш мъри ,кво стана  Mr. Green

Ирче Hug искам и аз  Sad Cry Sad

# 368
Нарцисчева... Hug Heart Eyes Hug да не избегаш...и си дръж тела включен... Joy Joy Joy

Жаниии, Hug

Последна редакция: вт, 22 окт 2013, 14:30 от НАРЦИС

# 369

санкино джанъм,аз не бързам Wink Wink Wink
сега ви казвам бай Stop Stop Stopче едната от тръстиките свърши Blushминавам през фризьорката и басейнчето и право на домашната Blush Blush Blush Blush
по икиндия пак ще съм си у диспансерЯ Hug Hug Hug Hug
Цуням вЪ   love001  love001  love001  love001  love001

# 370
  • В света на мечтите... ❤
Ирче,забравих да те захваля за клипчето,прекрасно е,обожавам тази песен на Лара Фабиан  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Жанка  Hug Hug Hug

Хайде още малко ФЕмир  Heart Eyes

# 371
Чей ма...имам час...тва да не е да ходим на кафе.... Joy Joy Joy
След малко излизам... Whistling Whistling Whistling

# 372
  • София
Джейда-та много красива,много Crazy.Не ми се се вярваше,че ще задържи дълго с тоз момък,ама явно добре се разбират като гледам и са щастливи,добре ,че се отърва от оная боза Джанчи-Патладжанчи(Пепин Wink)
Ирка,ама верно да им завиди човек на тия от рекламите,пууу,кви перфектни домакини #2gunfire

# 373
Ирче,забравих да те захваля за клипчето,прекрасно е,обожавам тази песен на Лара Фабиан  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Жанка  Hug Hug Hug

Хайде още малко ФЕмир  Heart Eyes

Дани   bouquet   Hug

# 374
  • В света на мечтите... ❤
Вай бе,Дани,как може такава красота в два колажа  bouquet
Релаксче,Жани,Габи,Ели,Верче,Ирка Hug,мераба wavey
Зиз,стискаме палци,с теб сме,всичко ще е наред Hug fingerscrossed

Радвам се,че ти харесват,Линче  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт