Отговори
# 510
  • в подножието на планината
Открийте приликите....няма такива, затова по-добре разликите.

Ох, леле - мале... ooooh! ooooh! ooooh!

# 511
  • Варненска клюкарка
Тази леля наистина ги наниза едни глупости по адрес на Хазал ooooh! и това се случи като съвсем се срина рейтинга на ПЕ (ха Crazy ПЕ, ПО... какво ли следва Laughing) Предполагам, че е имало нови опити да я върнат в екипа, защото в онова интервю от лятото Джейда говореше, че на-много Чаатай е искал връщането и, на мен ми звучи като да са се опитали отново, ама са ударили на камък а и Хазалиния сериал го спряха преди ПЕ...не знам newsm78
Та лелята говореше нещо, че била конфликтна, не искала да участва в определени сцени- според нейните брътвежи имало сцена родата придружава Ферка на гинекологичен преглед, тест за девственост( 50 серия ли беше  newsm78) но Хазал категорично отказала да играе това и променяли в движение сценария, а от там сурнали и техните вече потготвени реплики и т.н. Говореше, че взимала 20 пъти повече пари от нея и т.н.
Тогава много се бях смяла на един коментар във фейса,превеждаха ми го от турски, а именно, че когато тя (лелята ) седне в скута на Чаатай, може и нейния хонорар да вдигнат, ама ще избяга Чачко и рейтинга  Joy
На Ахуто мисля, че причините бяха други. Както знаем тя все висеше на шията на Чаатай по снимките, но се оказва, че в живота не потдържат дружба никаква- самата тя го каза малко преди началото на ПО, та нещо се дразнеше на Хазал...знам ли, мъжът и беше един дърт пръч и може да и се е дощяло (агнешко) но да не я е огряло, а и приказките за Ч и Х и т.н. newsm78 Нито имаха двете толкова много сцени заедно, а и бяха кратки, колкото да и се навика и да и цапне шамар...Денис/Санем и сви сърмите тогава и оная спря да хвърля кал, но как я усмири няма да разберем...Но постъпката на Денис си беше страхотна- защити и Чаатай, когато всички му обърнаха гръб и му помогна да не затъне, като пое мениджърските функции. Нищо чудно договорът  му за ПО да е нейно дело, защото за проекта се заговори през февруари, а тя се грижеше по това време за делата му...защити и Хазал, когато я заливаха с кал-страхотен човек се оказа Peace

пп Наде мерси за разяснението Hug

# 512
  • в подножието на планината

Ренате,  love001 ох, нещо не съм добре... ooooh! сега забелязах... Rolling Eyes

# 513
# 514
А аз съм тук,но след час може и да съм в леглото вече.  Joy Joy

# 515
А аз съм тук,но след час може и да съм в леглото вечеJoy Joy

И аз май ще трупясам скоро  Joy Joy

# 516
  • У Диспансера ...♥♥♥
Открийте приликите....няма такива, затова по-добре разликите.

Ох, леле - мале... ooooh! ooooh! ooooh!
#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Грозен,грозен,грозен,повръща ми се от това зомби  Sick

# 517
  • Варненска клюкарка
То много разлики, много нещо. Най малкото вижте къде си е сложила ръчичката Хазалчето, че да не вземе да го подпре с балконитИ hahaha Чачо така се протягаше и го прегръщаше, не и пукаше за балконите, цялата се изпъваше да се гушне във вратлето му, или бузка до бузка Heart Eyes ... а тука  е  Sick Sick Sick Като се гушкаха в подобна поза или легнали, Хазалчето си премяташе  ръката  през Чачи или я слагаше на гърдите му, а той слагаше ръка върху нейната, както се прави в живота Whistling Чачи я прегръщаше с едни разперени пръсти, та да обхване колкото се може повече от нея, а я му вижте ръката на този ooooh!

# 518
# 519
Привет банда  Hug Hug Hug

# 520
Илденце  Hug  Бъди здрава ,истински  щастлива и обичана ,само прекрасни неща да ти се случват в живота    love001  love001  love001
Скрит текст:

# 521
 wavey

Нерде сте, бе казим  newsm78

Балконя много празен.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 522
Линче  Hug Ко сЪ ядосваш душа

Манка  Hug и аз туй видяф ,балконЯ оредя нещУ  Mr. Green

# 523
Хелоуууууууууууууууууу на всички  Heart Eyes

Ох,само как ми липсвахте  Cry Heart Eyes  Много съжалявам, че изчезнах така без да ви предупредя, но то и аз не бях подготвена.

хоум,суит хоум Heart Eyes

За всички по една голяма  love001 love001 love001  
и по много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Да благодаря на Ренка за прекрасната къща  bouquet  bouquet  bouquet

За Габи  bouquet  Дидка  bouquet Дани  bouquet Ели  bouquet

А,Зизка да не би да няма или просто Ренка пое правенето на теми newsm78

Скрит текст:
нови кънки има ли Embarassed Embarassed newsm78

оф,имах толкова много неща да ви казвам и пак ги забравих , ако се сетя ще питам  Blush ooooh!
а всъщност нещо ново, по -интерсно и важно има ли ?

Нещичко и от мен за новата стара тема сле 15-те ми пропуснати Laughing

# 524
Цитат на: …ени…link=topic=744222.msg26464199#msg26464199 date=1382463168
Рени  Hug и на трите варианта мога да порипам  newsm68 newsm68 newsm68

Феичка  Hug айди де сЪ губиш Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт