Пазаруване от Aliexpress.com 12

• 40 603
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • у нас
 newsm78От къде може да се види статуса на потребителя например един медал, или два, три медала на каква сума поръчки отговаря?

# 541
strahotna temichka shte sledya s interes I shte spodelyam otzivi ot porachki

# 542
Има нова игра събират се бонбони

# 543
Момичета, някой поръчвал ли е това и доволен ли е от него? А също така и кой продавач е добър?
http://www.aliexpress.com/item/2012-Korea-New-Fishion-Women-s-Ho … ee/522773624.html

# 544
  • Varna
Никид,гледам че се обсъжда в темата-чакам нещо на което дестинацията му излиза Украйна.
т.е. аз няма да си го получа-какво правя от тук нататък?
Отварям диспут или чакам и ако чакам какво чакам,то едва ли ще дойде при мен?

# 545
Никид,гледам че се обсъжда в темата-чакам нещо на което дестинацията му излиза Украйна.

Имам три пратки за Русия,Белгия и Бразилия  Tired питах продавачите да не би да са сбъркали номерата за проследяване  Rolling Eyes не са  Sad имало грешка в пощата ,да съм чакала  Rolling Eyes какво да чакам и аз се питам,като изобщо никъде не фигурира България

# 546
  • София
Пиши първо на продавача,питай го защо излиза с дестинация Украйна.
Аз имах една такава пратка с дестинация Белгия,писах на продавача и той ми отговори,че
понякога и в тези програми има грешка(той я провери и каза,че пътувала за България) да си чакам пратката,ако не дойде ще ми я изпратят наново!
Тя пък взе,че дайде.

# 547
Здравейте. Някой има ли отзиви за това палтенце http://www.aliexpress.com/item/2013-Autumn-New-Style-Overcoat-Wo … t/1156305427.html ? Много ми харесва, но ще чакам да му падне цената.

# 548
  • София
beki81 В темата се обсъжда и че доста момичета са получили пратки, на които по проследяване излизат за къде ли не... т.е. не е сигурно, че няма да си получиш поръчката. Пиши на продавача да провери за къде я е изпратил, ако потвърди, че е адресирана към теб, изчакай максимално, чак тогава диспут. Желая ти много късмет.
Това е още едно потвърждение, че няма смисъл от ръчкането на сайтовете за проследяване и излишно главоболене. Дори и да покажат някаква информация, то често не е особенно вярна....

# 549
  • Стара Загора

Имам три пратки за Русия,Белгия и Бразилия  Tired питах продавачите да не би да са сбъркали номерата за проследяване  Rolling Eyes не са  Sad имало грешка в пощата ,да съм чакала  Rolling Eyes какво да чакам и аз се питам,като изобщо никъде не фигурира България
преди няколко дена получих блузка за малката за която през цялото време тракинга показваше че е изпратена за Австралия ,писах на китаеца ,каза че има време да не се притеснявам,ще пристигне.
И наистина пристигна.Просто трябва да се чака.В момента като цяло има някакво забавяне на пратките от китай ,така спомена жената в пощата.

# 550
Ясно ,благодаря! То са блузи с къс ръкав и не ги бързам изобщо  Simple Smile не ми пречи да чакам ,само искам да дойдат  Simple Smile

# 551
  • Varna
Благодаря на всички за отговорите.Писах на продавача и сега остана да чакам.

# 552
На две от поръчките ми излиза следното като въведа номера за проследяване: Unknown(Modify)
Unable To Track.На някой случвало ли му се е?И двете поръчки са от различни продавачи.

# 553
 Някой поръчвал ли е тази чанта. Отзиви?
http://www.aliexpress.com/item/Fashion-women-s-bag-PU-Leather-ha … 23/609076618.html

# 554
Здравейте момичета, до сега не съм поръчвала от али, разглеждам го от седмица и си харесах няколко неща, искам да попитам може ли да се извърши плащането с DSK Isic карта, тя се води Visa electron, някой ползва ли я?

Общи условия

Активация на акаунт