"Прилив и отлив" -Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER-196.12

• 34 568
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
бяс мЪ хващЪ вечи #Cussing out #Cussing out #Cussing out то пък бива бива ама тяхното на нищо не бива  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 151
Ужасен Оркунч.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Яман как се зарадва, че му дадоха втори шанс /всъщност той сам си го извоюва/ и хайде сега нов удар  ooooh!

# 152
Рейтингът е суперр, не че ги разбирам, но минаха фокса Laughing newsm81

# 153
бяс мЪ хващЪ вечи #Cussing out #Cussing out #Cussing out то пък бива бива ама тяхното на нищо не бива  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
#2gunfire #2gunfire #2gunfireоркун и суде ми идва да ги о4истя #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 154
Язък, ще го обвинят и, ще го отведат полицаите, ми дано по-скоро се разкрие истината.
Много интересен епизод, ще го бъде този сериал.

# 155
Оркун и Суде са си лика прилика. Тя заслужава такъв зет  Whistling, /само Мира да не й беше дъщеря/  Whistling да си правят мръдни номера.

# 156
Aniska   bouquet

А така се зарадвах, че на Яман дават нов шанс. Как завъртя Ендер от щастие - толкова истински го изигра. А с Мерт са големи сладури. Heart Eyes

И сега... какво ще стане? Заради този  найлон с късите крачоли и глупака Хасан ни изгоря момчето. Cry
 Иде ми да му срежа крачолите заедно с..... #Cussing out

# 157
Aniska, благодаря   bouquet за превода, чакам и този от съня.

# 158
Аууу скрили парите в неговата стая! Shocked Той ако ги е взел заради брат си да ги е дал, а не да ги крие. #Cussing out Много са подли. Ама ОРкун отнесе шамар Party

http://www.youtube.com/watch?v=orE0GbJOsIQ&feature=youtu.be

# 159
Ужассссссссс, Яманчо пак си тръгна, само майка му може да му помогне. Бяс ме хваща вече. smile3511 smile3511 smile3511 smile3514 smile3514 smile3514

# 160
ох, как хубаво му цепна един на оркун4о Joy, ама още трябваше #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 161
Medcezir 7.Bölüm Fragmanı

# 162
Епизода за всички изпуснали го.

# 163
Моля Wink Ето целият разговор

Яман: А, будна е.
Мира: Яман
Яман: Как си?
Мира:Добре съм
Яман: Добре изглеждаш!Как си?
Мира: Добре съм.Ти да не би да си ме сънувал? Какво правиш по това време тук?
Яман:Исках да те видя преди работа. Вечерта около теб ще има много хора, затова реших да дойда сега.
Мира: Много добре направи.
Яман: Донесох ти цветя, но не позволявали да се внасярт в стаята.
Мира: Благодаря
Яман: Много ни уплаши
Мира: Имала съм малко балонче в главата. Махнаха го.
Яман: радвам се.
Мира: Не разбрах какво стана. Главата ми беше много зле. Пих лекарства, но не ми помогнаха.След това ми се зави святи припаднах. ЗА късмет не бях сама.Вашите веднага са ме докарали тук.Исках да знае как е приключил изпита, затова отидох при майка ти.
Яман: Добре, не се уморявай.
Мира: Защо не се яви на изпита?
Яман: Ами не ми е бил ден /не съм много сигурна, че е така/
Мира: За да дойдеш при мен, не се яви ..
Яман: Не се притеснявай за това, ще се явя пак.
Мира: Наистина???
Яман: В едно училище ще учим. Свиквай!
Яман: Вчера говорих с баща ти. Каза, че всичко е наред с теб.
Мира: И аз искам да е наред.Вчера беше ужасен ден. От притесненията щях да се пръсна.
Яман: Не говори така.
Мира: Всъщност и при майка ти заради това отидох.Всички около мен са толкова нещастни, че поисках да зардвам някого, но и нея в какво я забърках. ....... Гледах твоите детски снимки, знаеш ли? Точно, когато ги гледах припаднах. Сигурно затова те сънувах.
Яман: Айде стига бе! ииии?
Мира: Пяхме песен. Ти свиреше на китара.
Яман: Аз???? Балонът наистина е бил голям.
Мира: Беше много хубаво ...
Яман: ........... /това не го разбрах/
Мира: ........... /и това Simple Smile/

Моля, ако някой може да редактира, което не е правилно преведено!

Съжалявам, но последните им реплики не ги разбрах .. и изпуснах края на серията  Cry

Ще пробвам със съня, но не знам .. малко мрънкаха, на някои им трепереха гласовете  Heart Eyes Heart Eyes, та почти нищо не разбрах .. сега ще си го пусна пак.

# 164
И аз си мисля, че майка му, ще разкрие Хасан, защото видя парите в него и, ще помогне на Яман.

Общи условия

Активация на акаунт