"Прилив и отлив" -Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER-196.12

• 34 503
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Аз само за Ча участвам  Crossing Arms Joy

Вие безопасната игла ли... Joy

Еми...  Joy Аз сериала не гледам,а Ча ми харесва като актьор , та затова де.  Blush Joy

# 361
Японче, китайче, чаатайче ли е - вземам го!  Joy Joy Joy

Хахах  Joy И аз така !  Laughing
Само, че оригинала е само един ! От лимитираната серия е Чачко, втори като него няма  Mr. Green

# 362
Аз само за Ча участвам  Crossing Arms Joy

Вие безопасната игла ли... Joy

Еми...  Joy Аз сериала не гледам,а Ча ми харесва като актьор , та затова де.  Blush Joy

Вани, имаш ли да ми признаеш нещо  Laughing Rolling Eyes

# 363
Зори, видях какво сте си писали в туитъра с него. Laughing
Ето го бати Кенан.
Туитъра му.

https://twitter.com/AliAksoz

# 364
Ванииии, хванахме те натясно. hahaha Тя и Киарчето отрича, пък после си изля сърцето. Mr. Green

Наде, нищо спешъл не съм му писала. Че ние бълг. фенове следим с интерес Меджезир. Целият екип е невероятен. Поздравления и поздрави от БГ. Mr. Green

# 365
Ванииии, хванахме те натясно. hahaha Тя и Киарчето отрича, пък после си изля сърцето. Mr. Green

Наде, нищо спешъл не съм му писала. Че ние бълг. фенове следим с интерес Меджезир. Целият екип е невероятен. Поздравления и поздрави от БГ. Mr. Green
Знам, видях.

# 366
И други неща исках да му напиша, ама по - натам. Едно от тях е да предаде на Ча поздрави, а другото Оркун да си смени гащите, че е дразнещ и смешен. Mr. Green И като Кенан излезе от затвора да го набие якоооо... Laughing

# 367
Цитат

+1  newsm10

# 368
И други неща исках да му напиша, ама по - натам. Едно от тях е да предаде на Ча поздрави, а другото Оркун да си смени гащите, че е дразнещ и смешен. Mr. Green И като Кенан излезе от затвора да го набие якоооо... Laughing
Карай по-яваш.
Виж да предаде поздрави на Ча може и да стане, ама за другите две твои желания няма как, не зависи от него.
Още едно.

http://twitpic.com/dj4h0n

# 369
Права си, Наде! Peace
Фейса на Кенан - https://www.facebook.com/ali.alp.aksoz

Тези шпионски клипчета са много хубави. Mr. Green Сигурно някой от екипа ги прави. newsm78

Вани нещо изчезна... Laughing

# 370
Тя и Киарчето отрича, пък после си изля сърцето. Mr. Green

Не, бе аз не го исках. Ама той като ми направи изненадата за рождения ден и се пристрастих.

Ох, докато я изровя тази снимка  ooooh! ама намерих я  Laughing Ето, да видите, че не съм голословна. Нямаше как да остана безразлична, да не съм от камък.  Joy

Скрит текст:
[/b]

# 371
Аааа, Киарче, спомням си, на един твой РД и каза, че изчезваш с Ча и се появи чак след седмица. Сигурно тогава си се размекнала и не си устояла на изкушението. Laughing

# 372
Аааа, Киарче, спомням си, на един твой РД и каза, че изчезваш с Ча и се появи чак след седмица. Сигурно тогава си се размекнала и не си устояла на изкушението. Laughing

smile3521 Ето, даже и свидетели си имам.

# 373
Охооо, определено те разбираме. Няма как човек да остане безразличен към това сладко изкушение. Laughing И какво правихте цяяяла седмица? Shocked

Селим гледа многооо лошо :

Скрит текст:

# 374
И какво правихте цяяяла седмица? Shocked

Оставям го на въображението ви  Whistling Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт