Отговори
# 480
Ма да не си ти съфорумката Laughing щото не ми требе да те гледам Mr. Green
ква съфорумка не моа ви фана спатийте,ама и на мен ко щи гледам малко ли та чета я  Joy

# 481
  • Още у мъглата ...
Ехааа, Азра как му плюна на тоз гадняра в лицето, ама да му се невиди и той даже по-хубав от Зъбко  ooooh! ooooh! ooooh!
Той Зъбко си е направо единица мярка за грозотия  ooooh! Peace

# 482
Ма да не си ти съфорумката Laughing щото не ми требе да те гледам Mr. Green
ква съфорумка не моа ви фана спатийте,ама и на мен ко щи гледам малко ли та чета я  Joy
Joy Joy Joy Джейн каза че някое момиче ще идва което е извън софия ама не казва кое Crossing Arms

# 483
Само, ако видите Керем ядосан и ще се влюбите в него направо... ooooh! Sick
Е, Илде добре го изигра момчето, колкото и да не го харесвате визуално, играе добре.

# 484
 wavey

Срещички некви се заформят тук.

Само да ви светна, че в събота до 14.00 часа има синя зона. Зелена май няма.

Всичко много хубаво, ама ми прави впечатление, че пушещите (не зная колко сте на брой) веднага решихте, че само на вас трябва да ви е удобно.  newsm43 newsm43 newsm43

На мен пък ми е прекрасно откакто забраниха пушенето по заведенията, особено по сладкарниците. Много ми е свежо. Косата, дрехите, бельото - нищо не ми смърди на цигари цял ден след това.

Не, че не мога да се жертвам за общата каузата, ама - давам ви темичка за размисъл.

# 485
  • Още у мъглата ...
Момичета, аз ако знам предварително идвам, където се разберем, няма проблем, да уточним за кога и къде  Hug

Габи,
Скрит текст:
Беше споменала за уинзорските вдовици или нещо подобно в Народния, дай малко инфо[/spoiler
Ами става, но не бях много въодушевена  Peace Иначе препоръчвам "Тестостерон", няма такъв смях просто, два пъти в рамките на 4 месеца го гледах и със същия смях на глас беше и втория път  Grinning Peace

# 486
  • в подножието на планината
Не мога да разбера...уж, залагат на Хазал като главна героиня пък дават Аслъто през цялото време... Rolling Eyes

И излязох права, че Шебнем не се е съгласила да се омъжва за Керем, защото ще умира...сега ще се самоубива...ще се дави и Керемчо ще я спасява... ooooh!

# 487
  • София
Нарцис, фащаш рейса сутринта...идваш...бла-бла...и после следобед си отиваш... Whistling
Ей,Зизун,взе ми думите от устата,начи Hug.
всеки кой може да заповяда,ами как ша съ познайм Joy Joy Joy newsm78
Илде,много се цъклеше верно,ама му се получи играта на Керема Peace
Манка, Hugаз съм пушач,но не ми пречи и навън да пуша,така че за мен е ок.

# 488
Манка Hug Joy пак го приеха пушенето Laughing

# 489
  • Още у мъглата ...
Не мога да разбера...уж, залагат на Хазал като главна героиня пък дават Аслъто през цялото време... Rolling Eyes

И излязох права, че Шебнем не се е съгласила да се омъжва за Керем, защото ще умира...сега ще се самоубива...ще се дави и Керемчо ще я спасява... ooooh!

Айдееееее, да оди да я спасява и да не се връща при Азра повече  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 490
  • в подножието на планината

Айдееееее, да оди да я спасява и да не се връща при Азра повече  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

А, дано, ама надали... Joy Joy Joy

# 491
  • Още у мъглата ...
Нарцис, фащаш рейса сутринта...идваш...бла-бла...и после следобед си отиваш... Whistling

Ми как, ша си носим жълтите книжки  Joy Joy Joy Joy Joy

# 492
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ама Джено...забрайх те за превода начи... ooooh!
тва изречение иска да каже, че АШК е 2-ри по рейтинг а другия филм 3-ти Hug

# 493

Ми как, ша си носим жълтите книжки  Joy Joy Joy Joy Joy
Абе ше се познаем, нали сме си виждали снимки у тати, фейса и тн

# 494
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Абе не знам ко стана с тая среща...ама аз да кайм за дрес кода...по 3 кутии цигарти в джобата...да мойм се напушим... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт