Отговори
# 135
Аз имам една кутия,която не можах да ползвам,понеже имам проблеми с щитовидната.Ако си от София и ги искаш, ми пиши Peace

# 136
Здравейте и от мен в новата темичка, тя вече остаря, аз докато се включа...

При нас няма нищо ново, малката си ритка все повече, вчера особено- то не бяха ритничета, то не бяха подбутвания, то не беше едно въртене, в един момент корема започна да ми подскача  Joy
Моята дилема с количката може скоро да реши, мисля че си харесах една на Peg-Perego, ето това е модела http://moedete.com/product/774/book-plus-modular-2013.html и мисля, че отговаря на  най-важните изисквания, какво ще кажете? Ще се радвам, ако някоя мама сподели впечатления от марката като цяло или от модела, благодаря предварително Simple Smile

Martina Stankova на мен в аптеката, където ме познават ми казаха за Огестана, че имат отказ за него, нямат го на склад, явно има някакъв проблем с доставката, но можеш да провериш в няколко аптеки може още да им е останал в наличност някъде Simple Smile

# 137
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
 evenceto_, много хубава е количката ..., ама и цената е Simple Smile Да си я ползваш със здраве, когато си я купиш  Hug Отзиви за този модел ... достоверни ... май няма да намериш, защото реално се продава в БГ от март-април т.е. още не е минало много време, за да се изкажат ползващите я Simple Smile Но за Прегото като марка мненията са много положителни.

Уф, че мА шашнахте с тоЗ Огестан. Аз не знаех, че има проблеми с доставката, а имам само 2 хапчета ... Преди седмица с една аптекарка обсъждахме витамините за бременни - извади 6-7 вида; четохме, сравнявахме ... и тя стигна до извода, че по съотношение цена-качество (с много витамини, минерали и Омега 3 е Огестана) - > това е най-доброто на пазара Simple Smile Е, има и много по-изчистени и на реномирани фирми, но са 2-но по-скъпи.

# 138
Аз не пия никакви витамини.Последният път питах доки и тя ми каза,че най-добре е да ям на макс плодове и зеленчуции че от витамините се качват килограми. Пак казвам,ако някой иска моята кутия огестан,нека пише

# 139
Мами,кажете ми къде точно в настройките трябва да вляза,за да спрат известията в пощата ми за всяко известие.Уж всичко отказах и пак получавам,откачам  #2gunfire

# 140
  • Пловдив
 ina_princess
 горе в лентата имаш известия - като влезнеш ще видиш към какво си се вързала и можеш да го спреш.

# 141
Благодаря ви май и аз съм имала контракции няколко пъти, от скоро ми се случи да имам изведнъж тежест и втвърдяване на корема ...

А за витамините и аз имам ама не ги пия редовно, някак си не изпитвам нужда а и гледам да ям здравословно - само пълнозърнест хляб, сега повече ябълки и пресен сок .... дано е достатъчно

# 142
magyg ,Благодаря ,но не съм от София ,а и за сега ми изписаха някакви други ...И аз още нищо не съм купувала за нашата госпожица,само се заглежда по чуждите колички ,а избора с кошарите е толкова обран,да не казвам ,че се свежда до 3 4 вида,който на мен лично не ми допадат ,мисля да почакам още малко ,да се надяваме покрай Нова година отпуснат някой промоция намаление Simple Smile

# 143
ina_princess
 горе в лентата имаш известия - като влезнеш ще видиш към какво си се вързала и можеш да го спреш.
Всичко възможно спрях,а пак получавам писма  newsm78

# 144
здравейте сладури, само минавам да ви се похваля, че днес ми беше първия работен ден. и искам да ви пожелая само усмивки и никакви ядове. целувки и прегръдки на всички от мен. ще пиша когато има нещо ново около мен...

# 145
  • Варна
здравейте сладури, само минавам да ви се похваля, че днес ми беше първия работен ден. и искам да ви пожелая само усмивки и никакви ядове. целувки и прегръдки на всички от мен. ще пиша когато има нещо ново около мен...
Hug Лека работа и лсно приспособяване към работния режим

Аз от поне 10 дни не бях получавала от втвърдяването на топка на корема, но преди малко се сви. Явно ядовете ми идват в повече тия дни

# 146
Красе, какво се случва с теб, всичко наред ли е? Момичета, влизаме вече в последния триместър, не искам да чувам вече лоши неща от никого  Naughty  Heart Eyes

Аз също като magyg взех решение още от самото начало да не пия витамини, консултирах се с лекаря ми и се оказа, че е на същото мнение като мен. Да чукам на дърво, май добро решение взех. Разбира се, ям всеки ден плодове и зеленчуци, за да съм сигурна, че приемам разнообразна храна и достатъчно витамини.

# 147
И аз пиех Огестан, но имат проблем с вноса, от 2 седмици ги няма, дано пак ги пуснат. Взех си Пренатал, но още първото хапче го повърнах, явно на моя стомах не влияят добре Simple Smile Дано пуснат Огестана.

# 148
Аз съм на пренатал и съм доволна,сега обаче се замислям,дали не напълнях точно от тях?
Оправих си известията:-)
Дуденка,лека работа и чакаме новини ,прегръщам те силно

# 149
Ина, и аз си го мислех това нещо за мен..... Ти колко кг стартира и колко наддаде?

Общи условия

Активация на акаунт