ЮНСКО бебенце расте, скоро всяка мама ще е чула сърчице - тема 2

• 26 607
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Аз също се задъхвам много,попринцип не съм много издържлива и дългите разходки ме измарят.А ние живеем в къща и всеки ден по 10 пъти от първия до третия етаж търча за нещо... А в момента като повървя малко по дълго и ме наболява ниско долу,така че гледам да почивам повече  Peace

# 586
А аз какво да кажа като къщата ми е на баир със стълби. Всеки ден по няколко пъти слизай качвай слизай качвай, сигурно има 30 метра стълби. Аз мога само стълбите да изкачвам и ми е готова разходката придружена с няколко чанти и готово  hahaha

Момичета някоя от вас да се пази от кучета по точно. Как да го кажа в тази къща си имаме немска овчарка а в другата при родителите ми имаме много сладка като сняг беличка болонка. Оххх нямам сърце да се отделям от тях. Особено като си ходим при нашите и сега за Коледа не знам няма да мога да стоя от далеко да го гледам. А тука с немската се побъркваме от игри на двора, има си играчки милата и като почнем един 4ас не ни мърда да играем. Чудя се има ли причина да казвам на д-ра. Аз си пазя след игра много добра хигиена по няколко пъти се мия и все пак не знам.... newsm78

# 587
За кучетата съм чувала, че само трябва да се пазиш да не ти скочат с лапите на корема. Не знаех, че могат да те заразят с нещо... по-скоро и от ухапвания за тетаност  Thinking
За токсоплазмозата е от котки, от кучета не знаех, че може да се хване нещо...

Малко се успокоих като разбрах, че не само аз се чувствам като парцал, както се казва "споделената болка е половин болка"  Peace Преди 2 седмици реших да направя няколко упражнения за бременни в къщи, защото наистина се чувствам много застояла, но после вечерта имах толкова силен 10 минутен спазъм ниско долу, че реших, че това е сигнал от тялото ми, че съм се натоварила (макар и упражненията да бяха елементарни, по-скоро раздвижване, без капка пот). Болките в кръста започнаха след няколко часова разходка по магазините а си търся палто, което така и не намерих Confused
Явно все още ми е рано за много движение.. и аз не знам как да тълкувам тези "сигнали".

# 588
Честит имен ден на всички празнуващи и от мен! Много слънчев и усмихнат ден ви пожелавам.

Благодаря на всички, които ни стискат палци. Аз продължих да кървя много сериозно, даже реших, че сме приключили с тази бременност. Мъникът обаче се държи здраво и си се е залепил наново и нищо му няма  Grinning Паднах направо! Да се надяваме, че ще продължи да си стои на мястото Simple Smile

Страхотно заглавие за новата тема Simple Smile Страшно готини ги измисляте  Hug

# 589
Момичета някоя от вас да се пази от кучета
Кучето го вързахме на двора, милото още не е свикнало Tired Не играя с него и не го храня. Мъжът ми е поел грижата за него. Вързахме го защото вече стана голямо, а си е още бебе овчарка на 6 месеца и щом види някой от нас и се хвърля от радост върху ни. Не мога да опазя малката от него. На два пъти ми скочи на коремчето, едва го удържам ,тежи вече. Като се изправи почти ме е стигнал на ръст. Много ми е мъчно за него, много страда когато е вързан.  Няма как обаче... децата са ни по-важни.

Puhie newsm74 , браво на бебочето. Стискам палци докрай да се държи така.

# 590
  • Пловдив
puhie,браво на бебчето. Много,много стискам палци да спре кървенето и всичко да е наред Praynig Praynig Praynig Praynig

# 591
puhie брво на бебока, стискам палци всичко да е наред и скоро да се приберете удома. Praynig

# 592
Puhie,

пожелавам ти всичко да е наред. Една позната получи много сериозно кървене и полежа в болница, но за щастието бебето беше добре. И сега всичко е наред. Не се притеснявай.

А относно кучетата, моето си е при мен. Гледам си го, разхождам си го, обичам си го:)

# 593
И аз се задъхвам от стълби и напоследък умишлено си ги спестявам когато мога, а преди почти не ползвах асансьор  Crazy

За цитонамазката - една лекарка, която обаче след това се издъни с други грешни тези, ми беше казала, че е опасно да се прави по време на бременност. Когато го споделих на моя гинеколог той много се възмути и каза, че ако имам проблем и 9 месеца не ми се направи изследването може да не изкарам до края...направи ми той цитонамазка, а днес на ЖК при лекаря по здравна каза ми направи пак.

# 594
Puhie Всичко ще се оправи само трябва да мислиш позитивно и никакви нерви и тревоги в момента каквото изпитваш ти го усеща и то, лепни си една усмивка на лицето и мисли се за хубави неща, всичко ще е наред  Hug Hug Hug  Praynig

# 595
Аз гледам събота и неделя да се движа, защото работата ми е в офис. Миналата събота ходихме на Рилските езера, с лифта до хижата и после докато ги обиколим направо ми излезе душицата, но разходка на чист въздух е супер. Тази събота докато все още е хубаво времето ще ходим на Витоша по една много лека пътека, няма изкачвания и баири, а после като се застуди - ще се обличаме дебело и на градска разходка. За сега не ме боли нищо като се движа, надявам се и занапред да е така  Praynig, но и аз като изкачвам стълби или нагорнище се задъхвам ... много е странно, преди не ми се беше случвало чак такова задъхване от 2 етажа.

Иначе аз си взех от Лили ето това, струваше 17 лв http://www.feelunique.com/p/Palmers-Cocoa-Butter-Formula-Massage … tretch-Marks-125g
Здравей, това мазило може ли да си го купим в наште аптеки?

# 596
Аз гледам събота и неделя да се движа, защото работата ми е в офис. Миналата събота ходихме на Рилските езера, с лифта до хижата и после докато ги обиколим направо ми излезе душицата, но разходка на чист въздух е супер. Тази събота докато все още е хубаво времето ще ходим на Витоша по една много лека пътека, няма изкачвания и баири, а после като се застуди - ще се обличаме дебело и на градска разходка. За сега не ме боли нищо като се движа, надявам се и занапред да е така  Praynig, но и аз като изкачвам стълби или нагорнище се задъхвам ... много е странно, преди не ми се беше случвало чак такова задъхване от 2 етажа.

Иначе аз си взех от Лили ето това, струваше 17 лв http://www.feelunique.com/p/Palmers-Cocoa-Butter-Formula-Massage … tretch-Marks-125g
Здравей, това мазило може ли да си го купим в наште аптеки?

Taзи марка се продава в Дрогерии ЛИЛИ.Проверете там.Другия вариант е от английския сайт.

# 597
Здравейте банда  Hug и честит празник на всички които празнуват.

Относно кучетата имам три разхождам ги ,галя си ги и т.н. нямам никакви притеснения,защото ги водя редовно на доктор.

За запъхтяването и аз се запъхтявам като някоя баба,но само когато изкачвам стълби.Събота и Неделя и аз гледам да имам движение докато е още топло(каране на колело,разходки пеш на чист въздух и т.п.)Определено пулса ми е по-висок от преди,но четох,че е нормално.Аз имам пролабс на сърцето и попринцип пулса ми под 100 не пада,а сега е още по-висок  #Crazy

Много ми е мързеливо,много ми е някакво такова никакво.Нищо не ми се прави,ама като казвам нищо значи нищо  Mr. Green

И сега да питам и аз нещо имали смисъл да се мажа с нещо при положение,че от първото ми раждане си имам много стрий по корема?

Puhie стискам палци всичко да е наред с теб и бебчо  Praynig

Предложението за заглавието на новата тема много ми допада.

# 598
Момичета, много благодаря за сърдечното посрещане и бързите отговори. Simple Smile

somewhere out there ...  ти само в МБАЛ Надежда ли си записана или и някъде другаде. А д-р Игнатов работи ли с тези пакети основен и разширен, които се предлагат там. Ти закупила ли си някои от тях и ако да кои ще ми препоръчаш, защото на мен ми се виждат почти еднакви.

А какво мислите за това, което ми каза личния лекар, че ще имам проблем с болничните ако ходя само на частно. За това също се притеснявам и се чудя какво да правя.  newsm78

karlatx, а можеш ли да ми кажеш как е оборудването в Полимед надявам се не е допотопно, аз прочетох добри отзиви за Анелия Барбова, знаеш ли нещо за нея?

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 17:41 от Естел

# 599
Оборудването е на ниво.В пъти по-добро е от това с което ме гледаха при предната бременност в обикновено ДКЦ.За доктор Барбова не съм чувала нищо.

Общи условия

Активация на акаунт