Отговори
# 525
Деска  lovekiss ние така да си чешем езиците за да не проспим по-важната част от филма някой и друг разголен детайл да по оплакнем оченца   newsm03 smile3534

# 526
Край почна се  smile3514 но ни спестиха предходния вой  Hug

# 527
Еееее...... след тези рекламки вече няма мърдане!!!

# 528
Почва!Няма лъжа!!!Няма измама!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 529
  • София
Чуза мерси  Heart Eyes обаче дами сега се подгответе за виенето на майката на Йомер -това миналата събота ми дойде в повече имах чувството ,че на актрисата ще и се скъсат гласните струни  smile3515 smile3514 smile3511
Аз също, и то вой за нищо!!!
Тази баба хич не ми е по волята!!!! Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty
Тия гласни струни.......ги пусна жената щото и казаха, че Серхо е пострадал нали Thinking

# 530
  • Варна
Чудна работа как реагира тая Лейля като не се появи Йомер и не вдига телефона- веднага реши, че я изоставил! Thinking Изобщо и през ум не й мина, че може нещо лошо да му се е случило... Naughty
Явно изобщо не го познава. Как се реши да се ожени тогава, след като изобщо нищо не знае нито за него, нито за семейството му, нито за това, на какво е способен или не?! Thinking Дори и на негов приятел не се сети да се обади, че да попита дали няма новини от Йомер, къде е, какво се случва с него! Crossing Arms
Филм да става! Peace
И тия пък с техните реклами... ooooh!

# 531
Аааааа......................, #Cussing outпак не започна!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 532
  • София
Ееее,Дани  #Crazy Йомер си е виновен по всички параграфи,за какво му беше да я лъже къде отива ,та и продължи с лъжата,какво да си помисли момичето.Освен това на какви приятели да звъни като никой около него не познава  Whistling

# 533
Чудна работа как реагира тая Лейля като не се появи Йомер и не вдига телефона- веднага реши, че я изоставил! Thinking Изобщо и през ум не й мина, че може нещо лошо да му се е случило... Naughty
Явно изобщо не го познава. Как се реши да се ожени тогава, след като изобщо нищо не знае нито за него, нито за семейството му, нито за това, на какво е способен или не?! Thinking Дори и на негов приятел не се сети да се обади, че да попита дали няма новини от Йомер, къде е, какво се случва с него! Crossing Arms
Филм да става! Peace
Ами то това тяхното влюбване , като цяло много го претупаха!Докато се запознаха и предложение за брак! ooooh! ooooh!

# 534
Абе тя преди това виеше ,че Йомер ги изостави реши да върне земята на Халил и така да не се ожени за Диджле но Кадир не остана доволен и тръгна отново да се разправя с Халил и нея я беше хем яд ,че Йомер не я послуша хем страх Кадир да не убие Халил  Hug

# 535
  • София
Филм да става! Peace

Дани как да му откаже ......на този чаровник   newsm03 newsm03 newsm03

# 536
Чуза мерси  Heart Eyes обаче дами сега се подгответе за виенето на майката на Йомер -това миналата събота ми дойде в повече имах чувството ,че на актрисата ще и се скъсат гласните струни  smile3515 smile3514 smile3511
Тия гласни струни.......ги пусна жената щото и казаха, че Серхо е пострадал нали Thinking
Не.......воят беше затова ,че е дал земята и си замина !!!

# 537
Деска така е Hug не трябваше да я лъже ама нали трябва да има интрига Thinking и да позавъртят малко нещата. Thinking а относно влюбването на двамката можеше да го позасукат още малко да има искри и пеперуди в стомаха  Heart Eyes

# 538
Мимето вече е отговорила за "бабешкия"вой!!! Peace Peace Peace Peace

# 539
  • София
Не.......воят беше затова ,че е дал земята и си замина !!!
Напротив,точно защото разбраха за злополуката с Йомер  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт