Отговори
# 660
абе тия зарезаха Диджле егати и майката  doh smile3505 да не изспусне зетя ми ,че той хубавец и богат изспуска ли се такова нещо  ooooh!

# 661
  • София
Да, прави сте. Преиграват и някак изкуствено ми стоят. Ако не беше батко и аз не бих гледал подобен филм.

# 662
Да, прави сте. Преиграват и някак изкуствено ми стоят. Ако не беше батко и аз не бих гледал подобен филм.
+1 Naughty

# 663
  • Варна
Диджле ще излезе най- голямата интригантка май! Rolling Eyes
И твърде опасна, щом е готова на всичко- дори на живота си да посегне само и само да стане нейното! smile3555
Няма съмнение, че Йомер ще се ожени за нея. Майка й го засегна на чест, упрекна го, че е виновен за съдбата им. Но пък Йомер излезе пич и помогна да освободят Халил. thumbsup

# 664
  • София
Ама няма ли вече да свършва? Нали беше до 23:15. Или 10 ноември тук ще го посрещаме.

# 665
в този филм жените вярно са огън и жупел с коя да захвана с коя да приключа всички са един дол дренки  ooooh!Лейля ще е класи над тези  Thinking Сега ще се срещнат в болницата но Халил и Лейля батко няма да я види инак какво развитие по нататък  Thinking

# 666
Този нашия глупчо дали няма сам да предложи на Диджле???

# 667
  • Варна
абе тия зарезаха Диджле егати и майката  doh smile3505 да не изспусне зетя ми ,че той хубавец и богат изспуска ли се такова нещо  ooooh!
Не се изпуска! Naughty

Ехеее, събраха се двете съперници за сърцето на Йомер бей! Grinning

# 668
Видяха ли се,че ми спря  Praynig

# 669
На Диджле са и махнали дрънкулката от нослето  HugИ сега кой влезе Йомер или Халил  Thinking

# 670
  • Варна
Сега стана тя, каквато стана! #Crazy

Съ-брах-ме се! Shocked Shocked Shocked

# 671
  • Варна
На Диджле са и махнали дрънкулката от нослето  HugИ сега кой влезе Йомер или Халил  Thinking
Рекламите! Grinning

# 672
Сега стана тя, каквато стана! #Crazy

Съ-брах-ме се! Shocked Shocked Shocked
Кой се събра... Praynig Praynig Praynig

# 673
Ирка спряха за реклами и не дадоха  Hug

# 674
  • София
Л-много ли го обичаш?
Д-Да,за него на всичко съм готова.
Л-всичко е наред,добре си.
Д-Докторк,ще ми дадеш ли огледало.Изобщо нямам цвят на лицето,,дали да не си сложа малко грим?
Л-Много красиво момиче си,не се трвожи.Голям щастливец е той.
Д-ето го,дойде

Общи условия

Активация на акаунт