Размяна на парфюми - 47

• 63 292
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Yasmeen, кутията ти е пълна, а искам да ти пиша с предложение.

# 466
  • София
Момичета, търся спешно някаква пробичка от Peace, Love and Juicy Couture Juicy Couture.  Peace

# 467
обещан

Сега разменям Arden Beauty Elizabeth Arden  около 75/100мл продукт с кутия  Peace

# 468
  • София
Разменям:
Guess by Marciano - около 30/50 мл - мек карамелен аромат с леки цитруси и малко цветя  

Escada, Magnetism - 8-9 мл/25 мл (около 1/3 от бутилката)

Kenzo Amour Indian Holi, 30 мл, от които е пръснато около 10 пъти - разменям го при интригуващо предложение

Търся някакво количество (може и тестер, но с капачка) от:
Hard Candy Hard Candy
Jessica Simpson, Fancy
Trussardi Inside
Sonia Rykiel, Belle en Rykiel
Demeter Fragrance, Caramel
Comptoir Sud Pacifique, Matin Calin
Dsquared2, She Wood

Разглеждам всякакви предложения, но в момента търся нещо вкусно без да е натрапчиво.

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 09:23 от Mini Rebel

# 469
  • Пловдив
Отливки :
Red aoud Montale - 10 ml.
Sweet oriental dream Montale - 10 ml .

# 470
Остана само YSL Parisienne EDP 30/90 продукт без кутия.

Разменен!

Не се сдържам да коментирам по дискусията с отговорите на предложения. Въпрос на елементарно възпитание е, като не те устройва предложението да напишеш едно изречение с отказ.
Аргументът "не ми се занимава да отговарям", защото не сте харесали аромата или имате много предложения не е никак приемлив (да не кажа по-силна дума). Човекът отсреща не знае, че сте затрупани с ЛС, нито, че тотално не ви интересува. Просто нищо не коства отговорът на ЛС, а показва толкова много
  bouquet Peace.

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 10:02 от Анонимен

# 471
  • София
Предлагам отливки от:
- La petite robe noir EDP - Guerlain - 10 мл;
- Idylle EDP - 8 ml;
- L`Agent EDP - 10 мл;
- Arrogance pour femme EDT - 10 ml.

# 472
  • София
За размяна:
Chanel No. 19 Poudre edp-47/50мл- запазен
Alessandro Dell' Acqua edt- 47/50 мл
Chloe Love edp - 22/75мл или 10/30мл (имам два)
Forbidden Euphoria edp- CK-30/50мл.
Alien edp- 10/30мл.
Flowerbomb edp- 25/50мл. - запазен

Търся Miss Dior Cherie edp, Grey Vetiver - Tom Ford, но ще разгледам всяко предложение (без отливки).

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 09:14 от Bettie Page

# 473

Разменен!

Не се сдържам да коментирам по дискусията с отговорите на предложения. Въпрос на елементарно възпитание е, като не те устройва предложението да напишеш едно изречение с отказ.
Аргументът "не ми се занимава да отговарям", защото не сте харесали аромата или имате много предложения не е никак приемлив (да не кажа по-силна дума). Човекът отсреща не знае, че сте затрупани с ЛС, нито, че тотално не ви интересува. Просто нищо не коства отговорът на ЛС, а показва толкова много
  bouquet Peace.

Напълно съм съгласна. Похвално е все пак, че предлагащите потребителки, не пречат.
Пак опираме до отношението към човек/възпитанието, то не е нещо много различно.

Продължавам да разменям Gucci Flora 40/75 ml. продукт с кутия

# 474
  • София

Разменен!

bouquet Peace.
Именно!
...не и се занимавало... Laughing

# 475
  • София, Лагера
Здравейте, дами  Simple Smile
Търся отливка 5-10 мл Ange ou Demon Le Secret Elixir. За нея мога да предложа същото количество Dior Marquises. (отговарям на всички ЛС Wink)
Хубав ден!  Simple Smile

# 476
Търся си спешно малко количество от Chanel No.5
 Hug

# 477
  • София
Разменям http://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/Dolce-Gabbana-P … -Femme-15335.html 35мл/50мл продукт с капачка и кутия.

# 478
Коко Ноар-а вече е обещан!  Peace

# 479

Разменен!

bouquet Peace.

Напълно съм съгласна. Похвално е все пак, че предлагащите потребителки, не пречат.
Пак опираме до отношението към човек/възпитанието, то не е нещо много различно.

Продължавам да разменям Gucci Flora 40/75 ml. продукт с кутия

Разменен!

Общи условия

Активация на акаунт