Никол или Ния

• 7 567
  • 56
  •   1
Отговори
# 30
Ния Peace

Никол ми е неприятно и на мен, слагам го до Джесика, Памела и др. такива.
+1

# 31
На мен пък ми харесва името Никол,и странно (за мен) не обичам да го съкращавам даже.Познавам много Николита  Laughing И на всички казвам с пълно име,не Ники,Николче и т.н. Това,че всяко 2-ро момиченце се казва така ме дразни,но и тази мода ще мине. Simple Smile

# 32
На мен пък точно ми харесва заради умалителните, които се образуват от Никол  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 03 ное 2013, 11:23 от Desinka14

# 33
Натали също ми харесва и Нора. Simple Smile

# 34
  • София
Аз с Н харесвам - Нора, Нина, Николета, Николина, Нолина, Нолита... но не знам авторката иска ли изобщо други предложения.
Иначе за разпространеност, аз повече момичета носеща името Ния познавам, отколкото Никол...

# 35
Гласувам за Ния.  Никол не ми допада, може би за това, че е доста често срещано, но и го свързвам с мъжкото Никола, някак си двете имена ми се преплитат  newsm78 Бих предложила с буквата "Н" - Невина или Наталия. Второто даже е в списъка за моето бебче  Grinning

# 36
Надявам се авторката да не се повлияе от това, че дадено име е "често срещано".
Модата с повтарящите се имена винаги я е имало и винаги ще я има.
Навремето като бяхме по 2, 3 Марийки и 2,3 Димитровци в клас, не мога да кажа, че са ми ужасни или втръснали тези имена, само защото има много деца, които се казват така.  Peace

# 37
 Аз съм за Ния, Никол ми е малко банално вече!

# 38
И двете не са по-моя вкус, но Ния ми е по-малко неприятно. С Н предлагам - Наталия или Невена. (знам, че няма да се харесат на авторката Sunglasses )

# 39
  • София
Не мога да определя кое ми харесва повече. Може би Никол. Ния , Мия ,Лия и останалите от тази поредица на мен не ми харесват.
 Още едно предложение с н - Невелина ( Неви), рядкосрещано, звучи добре и галеното е свъщомного приятно. Любими са ми Ноела и Невена

# 40
Нито едно от двете. Нора или Нина е по - добре. Не са толкова често срещани.

# 41
За мен лично, Ния е малко неблагозвучно.

# 42
Никол много ми харесва,нищо,че е често срещано.Ния също е супер,но на галено Нийче ли  newsm78

# 43
Ния!
Никол вече е остаряло-.-

Ако трябва да избирам-
Ния
Никол
Като стана дума- и аз също съм Ния, но на мен ми харесва повече моето си име. Съжалявам, но като си представя дете с името Никол си представям лигаво момиче. Извинете ама... Имам право на мнение и аз официално избирам Ния.

# 44
И аз съм за Ния Peace

Общи условия

Активация на акаунт