Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 108
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 345

Имаше я Simple Smile касита показа бедър и веджи Simple Smile даже Шанталова и каза, че има проблем с веждите и от там изглежда стара ...  Joy
Не помните, не помните...  Whistling

Добре де,ама и фейсовете си показваха,освен веждите  Mr. Green Peace Докато Шанталова само дупе,бедър,цица съм виждала,сутиен,гащи...изпускам сигурно нещо newsm78

# 346
Шанталова го раздава загадъчна, да.

Не ми се вижда удачно за тема на годината да се номинират теми, в които пишат всичко на всичко едни 20-30 души, фенове на някой сериал например. Но може и да не съм права, не настоявам.

Последна редакция: нд, 03 ное 2013, 09:57 от REAL_WOMAN

# 347

Имаше я Simple Smile касита показа бедър и веджи Simple Smile даже Шанталова и каза, че има проблем с веждите и от там изглежда стара ...  Joy
Не помните, не помните...  Whistling

Добре де,ама и фейсовете си показваха,освен веждите  Mr. Green Peace Докато Шанталова само дупе,бедър,цица съм виждала,сутиен,гащи...изпускам сигурно нещо newsm78

Често казано не държа на фейсове, при някои от участничките  Joy

# 348
  • София
И на всичко отгоре не се знае дали са нейни.

# 349
Не, разбира се.

# 350
Снимала се е с чужди гащи и сутиен?!
Шанталче, бива ли така.

# 351
Снимала се е с чужди гащи и сутиен?!
Шанталче, бива ли така.
Ами аз  силно призовавам, ако има някоя, която да си ги познае - сутиена, гащите, краката, гърдите или каквото и де е, което съм показала, да ми се обади.
И не само да ми се обади, ами и да предприеме каквито си иска действия срещу мен за крадене на ...бельо и/ или тяло Wink  Simple Smile

# 352
Край, влязохме криминалната хроника. ''Подивели глигани с анцузи разкъсаха блондинка''.

# 353
Бутински, златен шлифер много ми харесва, направо да си записваме категории за малините, ще са по-интересни Simple Smile

# 354
  • гр. София
Изпуснах момента да предложа категория "Златен Буратино" за дървено философстване.

И награда си има даже

Пък и аз личен лауреат имам.

Липсва ми и категория за "Златно сърце" или приятел в нужда се познава - за помагащи съфорумци.
И там имам кандидати.

# 355
Искам да си допълня номинациите, а не мога. Как да го направя?

# 356
Златно мрънкало нещо липсва в категориите
А кандидати бол

# 357
Е, тези за Малинките ще са по-подходящи Simple Smile

# 358
Не се стърпявам да предложа категория "Многострадалната Геновева на годината".

# 359
  • В Космоса
Записвайте си ги тези предложения за другата година. Тази - по бързата процедура.

Общи условия

Активация на акаунт