"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-197.13

• 38 923
  • 711
  •   1
Отговори
# 405
  • близо до брега на морето
МИ angel4e_f  трябва галиба да те почерпи-той може и да е забравил-но ти като една верна фенка му напомни Simple Smile

# 406
Я вижте кой ще обслужваме. Mr. Green

И още от предстоящият епизод:

ludetina ulusoy , не е забравил. Целият Т гърми с тази новина, как ще забрави - това е много важен ден и в неговият живот. Peace

# 407
  • Банкя
Коркунч hahaha hahaha
Хайде, добър ден.
Добре е потърсил защита Ча.То това журналистите са толкова нахални.Не може да се нахраниш на спокойствие.А после и изопачават събитията.Все са нещастни, че ги гонят.
Мисля, че няма да има снимки след предупреждението на мафиота!!!
Чачко ще стане май нападателен в тази серия."-.Планът,който Асъм Шекип Кайа ще направи,за да спаси Орукн,ще накара Яман да вземе едно много важно решение.Той вече няма да доставя радост на враговете си и няма да напуска крепостта си.."

# 408

Heart Eyes ех това Чачово гласче

# 409
Мен туй ме кефи, защото песента ми е многооо любима. Party

# 410
ep 8

Надявам се на партито по случай завръщането на Мира, освен да се докаже вината на Оркун, следователно невинността на Яман, Хале пред всички да разкаже за връзката си с Оркун, или ако е споделила с Ейлюл, то тя да го направи вместо нея и да каже на Мира, и най-накрая да го разкара.

Последна редакция: вт, 05 ное 2013, 14:28 от Neidjal

# 411
Здравейте момичета! Часовникът на Мерт е най/новият продукт на Самсунг.Казва се Samsung Galaxy Gear и се използва чрез телефона,до колкото знам трябва да имаш галакси с3,с4,ноте 2 или ноте 3, за да се използва часовника.
 coolcool

# 412
  • в очите на дъщеря си
Здравейте  Hug Hug Hug

Като гледам снимките явно Мира под натиска на семейството си ще приеме предложението,ноооо  според мен няма да я за дълго. Peace

Дано и на тази Хале да и е останало малко достойнство и да каже на приятелката си истината преди Мира да е сгрешила и то сериозно.

# 413
Тони  bouquet
Благодаря за вс снимки и музикални изпълнения.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Hrisi,мн сериозно проучване си направила на часовника на Мерт Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 ное 2013, 14:53 от megi7

# 414
  • близо до брега на морето
късметлия-бил е на точното място и в точното времер но на снимките които публукуват в Т е още дете-а сега изглежда по-зрял за възраста си

# 415
Megi7  Laughing приятелят ми вика сега ще ти покажа най-новият часовник и като пусна,какво да видя часовникът на Мерт  Laughing и побързах да споделя информацията с вас  newsm68

# 416
Здравейте момичета! Часовникът на Мерт е най/новият продукт на Самсунг.Казва се Samsung Galaxy Gear и се използва чрез телефона,до колкото знам трябва да имаш галакси с3,с4,ноте 2 или ноте 3, за да се използва часовника.
 coolcool
да, ама ейлюл намаза Whistling

# 417
Я вижте кой ще обслужваме. Mr. Green

Crazy Crazy  Crazy Crazy Crazy  Joy

# 418
  • Банкя
Мен туй ме кефи, защото песента ми е многооо любима. Party

Наистина е приятен клип.
Дано Суде обърне малко внимание на Берен, стига се е занимавала с Мира Sick

# 419

Дано Суде обърне малко внимание на Берен, стига се е занимавала с Мира Sick

Оооо тя Суде, ако знае с кого се развява малката й дъщеря  smile3511 Ама сигурно пак Яман ще излезе виновен  Sick

Общи условия

Активация на акаунт