Отговори
# 210
  • София
Чунчитааа Hug Hug Hug Hug Hug
Мераба wavey
Наслънчасването ми приключи с мента,глог и валериана,че и аз яхнах метлата и вече съм тип-топ Joy
Рени,лилавата тема ми падна на сърце,благодаря за направата на всички ви  love001  love001  love001  love001
Жани,Честит гащи Hug
Манче,ади другата седмица ще си слънчасваме заедно,найш кво е хубаво..... Mr. Greenприлича малко на това:"Тате каза,че ще ми купи колело,ама друг път" hahaha hahaha hahaha.Чакаме пуста и целувка и аз сега,а другия път и накрая -....другия път Crossing Arms.
Статията няма да я обсъждам Naughty
РенкуНаде,лека нощ Hug

# 211
  • Още у мъглата ...
Не ме притеснява Серка, тревожи ме обраслия бретон на Чаатай и това, че май няма да го подстрижат. Crossing Arms
Точно така Звездичке, урочасана е и най-вероятно от бг мама ОС. Joy
Лека Ви нощ.  love001

Да бе, от бг мама ОС не може да играе и с едно изражение прави всички сцени,представям си, ако земем да я урочасаме, кво ша стане  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Лека, Наде  Hug Heart Eyes

# 212
Добре съм ви заварила, Слънчасалите  Hug Обаче аз, понеже съм беличка и с нежна кожа  Embarassed събирам тен постепенно и по малко, докато не заспим на плажа някой ден  Joy Joy Joy

Пожелавам ви лека нощ и успешна нова седмица, сладурани  Heart Eyes

# 213
  • Още у мъглата ...
Айде и от мен лека,че си догледам Вампирите поне,че се ядосах и с Гюнешите и с тая сополанка и с нея за капак  ooooh! Hug Hug

Лека, Ирка  Hug Heart Eyes

# 214
  • в подножието на планината
 Слънцата тази вечер много ми вдигнаха нервите... #Cussing out

Наде, Ирка, лека! Hug

# 215
  • Още у мъглата ...
А, сетих се...някой е урочасал Серка, затуй не и се получават сцените в ПО...само от това ще да е...да иде на врачка, колкото се може по - скоро... Joy Joy Joy

Аз й предлагам да иде при магьосник Илиан,та катерицата Беатрис да й направи изчистващ ритуал,ама да топнат направо Серка в живата вода и да я изтискат хубуу после  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
smile3521 smile3521 smile3521 Горката катерица, само да не се стресне  Joy Joy Joy Joy

# 216
А, сетих се...някой е урочасал Серка, затуй не и се получават сцените в ПО...само от това ще да е...да иде на врачка, колкото се може по - скоро... Joy Joy Joy

Аз й предлагам да иде при магьосник Илиан,та катерицата Беатрис да й направи изчистващ ритуал,ама да топнат направо Серка в живата вода и да я изтискат хубуу после  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo Туитни и, земе да доди при съседа на Зиз Joy Joy Joy и тогава  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ние на Аксойбей кви му ги мислехме, ей почна да го застигат лека полека  Joy Joy Joy Joy

# 217
  • Още у мъглата ...
Аз също вече се замислям за полягване, че нещо днес нещото квот е в главата ме наболва, та да не го мъча  Mr. Green Joy Joy Joy

Лека на лягащите  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 218
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Хайде душици мои хухавелски да ви видя с ръчичките горееееЙееЙеее!

Защото кака ви Профи от около половин час се води рожденичка - юбилярка. smile3521
Къде 12 на обед ще отчете навъртени 50 лазарника. newsm47

Чей ви метна и една торта.
Скрит текст:

Зимайте си питиенца от тука ...
Скрит текст:

Ако има винарки ...
Скрит текст:

# 219
  • Още у мъглата ...
Хайде, лека нощ и от мен  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хубава седмица на всички  Hug Heart Eyes

И ФЕМИР продължава  Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 220
хем си пишем,хеш слушалките на ушенце Blush слушкам си 1 епизод от 1 сезон на ОС  с дублаж Wink тъкмо Ферка отива в унито,пият си кафенцето с Гюнджето и обсъждат кой е Емко Peace
малееееееееее колко са ми сладки  едни дечковци такива Flutter
Лека на лягащите,след малко и аз ще ги последвам Hug

# 221
Хайде, лека нощ и от мен  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хубава седмица на всички  Hug Heart Eyes

И ФЕМИР продължава  Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ох бе много хубавки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 222
  • Още у мъглата ...
Охоооо, Профи  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честит рожден ден!!!  newsm59
Да си жива и здрава, много щастливи и красиви мигове да имаш, да си обичана от всички, които обичаш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 223
Профи Hug,
Честит юбилей! Пожелавам ти много здраве,късмет и любов, много радост и щастие в семейството,
И ново лаптопче, да си непрекъснато с нас!

# 224
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Габи, Джейн, благодаря ви милички!  Hug Hug Hug

Joy Аз и на старо лаптопче не бих се разсърдила. hahaha Ще сме си лика-прилика. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт