Отговори
# 420
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Е, за тва ше си одиш магьосана другия път... smile3532 smile3532 smile3533

# 421
Ех какви сте ми душички.

Зизу, Дани   love001   love001

# 422
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Да ви поздравя с любима песен  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 423
  • В света на мечтите... ❤

Еее,не с лошото де  Naughty

Хайде,плащам си  Hug

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 04 ное 2013, 19:49 от *ДанИ*

# 424
Зизунче, суперска катеричка си имаш, че и вълшебна при това. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 04 ное 2013, 19:39 от Neidjal

# 425

Скрит текст:
Идва ми да се smile3511 smile3515 smile3516 сюрприз по вечерно време. Синът ми е с 39 градуса, което значи, че отново ме чака безсънна нощ и утре, ще съм неадекватна.

Ако това и не само него не ни го бяха показали, щяхме ли да разберем за случилото се...ми не... всяко показване действа оздравително, стига да не се превръща в евтина показност, защото обратното на показването е забрава във времето и действа пагубно.

Наде, дано бързо да му мине
Скрит текст:
аз много бързо и успешно я свалям с хомеопатия, ако мога да съм полезна, пиши ми какви са симптомите...Най често използвам ликоподиум 30 и след третата доза спада. Малко се бавя  с писането, защото съм на работа още

Наде този репортаж е сниман към 23-23 и30  вечерта из сравнително пустите истанбулски улици,  (макар, че този град никога не спи) а не в претъпкано заведение, където са застанали пред всички на сцената и са избрали песен която да пеят...
В репортажа са просто минувачи, тук се виждат защото са осветени от прожекторите. Даже в коментарите под клиповете се срещат мнения, че не за пръв път са засичани и че и други хора са ги виждали, но едно е да се разминеш с някого и да се "светнеш" след малко, какво си видял, а съвсем друго да го видиш целенасочено изтъпанчен сред тълпата и да му се размине само с 2 снимчици....
Между другото втори екип същата вечер засича Джейда с Джан и бяха снимали годежния и пръстен. Пак бяха на улицата, пак в тъмното, Джейда чак си изпусна чантичката от притеснение... Та потвърдиха че са били на маса... А Ч и Х казаха че са останали последни (защо ли) и сега щял да я качва на такси а през това време се разминаха с няколко а дори не забелязаха. Ако искате ще ви пусна клипа от друг ъгъл, където се вижда че Мелих е с приятелката си и как Хазалчето явно попритеснена тръгва с нея десетина метра пред Ча и Мелих, явно наистина изненадана от срещата с репортерите и в никакъв случай не е търсила кой да ги снима Peace

Аз искам клипа, ако може Wink Гледала съм го, но в момента не мога да го намеря, ако ти е под ръка сподели го, моля те Wink

# 426

С лятна рокличка,обаче се омотала със зимен шал  Mr. Green

# 427
Привет банда  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

animal037 Успях да ви настигна и  се цопвам при вас  Grinning

Зизунке  Hug  Heart Eyes анализчето е напраУ трепач  Joy Joy Joy Joy ей ти чичеци  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
 има и ощИ  вместо да си идем у ХилсО съ натряскам кат Карнобадска стафида
  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 428
Оп,Диди  Hug Hug Hug

# 429
добър вечер момичета има ли 54 или 55 преведени-благодаря и ако няма ме извинете за въпроса

# 430
  • в подножието на планината

Скрит текст:

Шалът ще я стопли... ooooh! На мен ми направи впечатление как Чаги си е сложил ръцете отпред, че то това до него голо и той ...А, е мръднал, а я е пипнал къде не трябва... Joy

# 431
  • Още у мъглата ...

Скрит текст:
Скрит текст:

Абе, тоз до Серка, не ви ли мяза на брат Аргиров от Братя Аргирови  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy
Не говоря за Чачи  Laughing Peace

Гледам Чачи продължава да си носи гривничката на Ферка  Wink Laughing Whistling

Ай стига й толку, сгънах я вече снимката  Mr. Green

Последна редакция: пн, 04 ное 2013, 20:10 от Екстри - ВиАйПи (Нарци)

# 432
# 433

Скрит текст:

Шалът ще я стопли... ooooh! На мен ми направи впечатление как Чаги си е сложил ръцете отпред, че то това до него голо и той ...А, е мръднал, а я е пипнал къде не трябва... Joy

Ох,Звезде  Hug  Joy Joy Joy Joy Joy

# 434

Скрит текст:

Абе, тоз до Серка, не ви ли мяза на брат Аргиров от Братя Аргирови  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy
Не говоря за Чачи  Laughing Peace

Гледам Чачи продължава да си носи гривничката на Ферка  Wink Laughing Whistling

Габи  Hug ,може да е той и да е фен на Серито  Mr. Green
А гривничката му е ценен спомен,как ще си я свали  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт