Отговори
# 450
  • В света на мечтите... ❤
Скрит текст:
Оххх, Звезде, както ми е напрегнато, така с твоя пост ме разсмя....не смеел да мръдне у лево. Joy
Габче, Чаги носи някакво подобие на гривна но не е Ферината а неееещо като нищо.... Joy все едно са навити гумени черни ластаци но по-дебели от тях.  Rolling Eyes
Дианче леля, привет. Hug

Еее,Наденце,не ни разбивай тука илюзиите де  Rolling Eyes  Joy
Не бе мила, просто това е истина колкото и да не е приятна тя.
Дианче, нищо не смъква душа, сега отново продължавам борбата, че да не го предозирам.
Смея се тук с Вас, ама ми се е свила душицата направо, а и тати за капак не е с нас. Rolling Eyes
Охх,Наде,не знам какво да те посъветвам,знам само за компреси с оцет,ама то това е малко по бабешките методи,дано да спадне от лекарствата  spoko

# 451
Зизунче, суперска катеричка си имаш, че и вълшебна при това. Heart Eyes

Скрит текст:
Скрит текст:

Абе, тоз до Серка, не ви ли мяза на брат Аргиров от Братя Аргирови  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy
Не говоря за Чачи  Laughing Peace

Гледам Чачи продължава да си носи гривничката на Ферка  Wink Laughing Whistling

охх ма Габке  Hug тоз малкУ прилича на Аргировите ,но като гледам Ча как се разкрачил и притиска коленце у Сера  Sick и тя с тоз шал напраУ е мноУ фешън  Mr. Green и с  рокля гъзовейка    #Crazy

Диди,ама те мъжете по принцип така се седят разкрачени,не че целта е да се опира у Серка  Mr. Green
Дани,то хубавУ да седи тъЙ ама кат гледам нас Сера и е мноУ удобно с Чачево коленце допряно  до нея Mr. Green
Еми възползва се и тя от положението  Joy

# 452
  • в подножието на планината
Дани,  Hug благодаря!  bouquet

Габи,  Hug не знам кой е у чужбинско, просто така го написах... Rolling Eyes

Наде,  spoko

Скрит текст:
И от течния аналгин ли не смъква?... ooooh!

# 453
Дани,ай какви красоти има за Зиз  Heart Eyes

Зиз особено последната много ще ти ходи за подписче  Whistling  Mr. Green

Скрит текст:

# 454
Дани,ай какви красоти има за Зиз  Heart Eyes

Зиз особено последната много ще ти ходи за подписче  Whistling  Mr. Green

Скрит текст:

Вани  Hug ,туй ми е разплатата за ритуала за изчистване от катерицата Беатрис  Peace  Joy
Ама тя Зиз се разсърди,че не исках да си плащам и така и не ми отрази закъснялата отплата  Rolling Eyes

# 455
Скрит текст:
Оххх, Звезде, както ми е напрегнато, така с твоя пост ме разсмя....не смеел да мръдне у лево. Joy
Габче, Чаги носи някакво подобие на гривна но не е Ферината а неееещо като нищо.... Joy все едно са навити гумени черни ластаци но по-дебели от тях.  Rolling Eyes
Дианче леля, привет. Hug

Еее,Наденце,не ни разбивай тука илюзиите де  Rolling Eyes  Joy
Не бе мила, просто това е истина колкото и да не е приятна тя.
Дианче, нищо не смъква душа, сега отново продължавам борбата, че да не го предозирам.
Смея се тук с Вас, ама ми се е свила душицата направо, а и тати за капак не е с нас. Rolling Eyes
Наде дано успеете да я смъкнете
Скрит текст:
между другото тук при нас обикновенно ни дават само парацетамол като се взема на всеки 6 часа и макс. до 8 таблетки на ден ,но това е за възрастни и деца над 12 годишна възраст
[/b]

# 456
  • Варненска клюкарка
Вярно, че тоя до Серка е кат един същински брат Аргиров, направо си го представих с чупка в кръста и фалцет   newsm19 newsm19 newsm19
 Ама забелязвате ли как удобно са се разплули и двамата, пък за Серка място, колкото останало- толкова, та чак с манекенския си задник едва се е побрала между тях Laughing
Ча как е скръстил ръце пред себе си- по езика на тялото е нещо като не ме закачайте...или пък се притеснява да не вземе да пипне нещо по грешка Mr. Green
Интересно какво ли снимат newsm78

# 457

Скрит текст:
Скрит текст:

Абе, тоз до Серка, не ви ли мяза на брат Аргиров от Братя Аргирови  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Ай стига й толку, сгънах я вече снимката  Mr. Green

За каква гривничко от Ферка става дума момичета  newsm78 нещо съм го изпуснала този момент  Embarassed

# 458
Вярно, че тоя до Серка е кат един същински брат Аргиров, направо си го представих с чупка в кръста и фалцет  Laughing Crazy
 Ама забелязвате ли как удобно са се разплули и двамата, пък за Серка място, колкото останало- толкова, та чак с манекенския си задник едва се е побрала между тях Laughing
Ча как е скръстил ръце пред себе си- по езика на тялото е нещо като не ме закачайте...или пък се притеснява да не вземе да пипне нещо по грешка Mr. Green
Интересно какво ли снимат newsm78
Новия сън на Сери,как се целува с брат Аргиров  Joy Joy Joy

Шегувам се,днес малко ме налегна лиготията,не ми обръщайте внимание,ако съм засегнала някой се извинявам  Hug Hug Hug

# 459

Скрит текст:
Скрит текст:

За каква гривничко от Ферка става дума момичета  newsm78 нещо съм го изпуснала този момент  Embarassed

Тути  Hug ,става въпрос за гривна,която носеше в 3-ти сезон,след смъртта на Фери,в която гривна бяха пришити обеците на Фери,които майка й,й остави преди да замине,тези с червените камъчета  Peace

# 460

Скрит текст:
Скрит текст:

Тути  Hug ,става въпрос за гривна,която носеше в 3-ти сезон,след смъртта на Фери,в която гривна бяха пришити обеците на Фери,които майка й,й остави преди да замине,тези с червените камъчета  Peace

Hug Hug Ааа да ,сега се сетих като каза за обичките  Heart Eyes

# 461
# 462
  • У Диспансера ...♥♥♥

Скрит текст:

С лятна рокличка,обаче се омотала със зимен шал  Mr. Green

Шалът ще я стопли... ooooh! На мен ми направи впечатление как Чаги си е сложил ръцете отпред, че то това до него голо и той ...А, е мръднал, а я е пипнал къде не трябва... Joy
Ми после знае какво ще му се случи  Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 04 ное 2013, 21:04 от Ирка Нарцисчева (1-от Виповете)

# 463
Леле,гостите повече от живущите  Shocked  Joy

Хайде да засладим  Hug  с една жълта възглавничка,като я видях веднага се сетих за 52-ри опит да се забърка тесто за кекс  Joy

Скрит текст:

Я,и нашия модел човечета от Диспансера са барнали на тортичка  Laughing
Скрит текст:

# 464
Зиз, Дани, Илиян и Беатрис, като връчихте и Айбана  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532,  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

Сталинга на Серка  smile3505, понякога се чудя, защо не копира поне нещо от подиумите, на които уж е манИкенка newsm78

Наде, бързо да се оправяте Hug

Габи, днес си с отлична форумска работа  Hug, ай ся дай малко прасковки Praynig

Общи условия

Активация на акаунт