Отговори
# 585
# 586
  • в подножието на планината

Дани, Heart Eyes честит рожден ден! newsm59 Желая ти много здраве, щастие и успехи в живота!  love001

Скрит текст:

# 587
  • В света на мечтите... ❤
И така,макар че повечето изполягахте аз да си сложа почерпката,а вие утре ще си вземете  Laughing
Та вече се води,че е 05.11. и остарявам с една годинка,ставам на цели 24 лета,затова сладурки слагам нещичко да се почерпите за мое здраве  Hug Hug Hug Hug Hug Hug  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:

Буйрун     chef   chef   chef

Ох, златната ми тя! Hug      love001   
Да си жива и здрава, да имаш много късмет в живота, да успееш да срещнеш твой личен Емир и заедно да напишете една щастлива история! Ако вече си го срещнала - просто не го изпускай!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Мерси,много,миличка,за пожеланията и за цветята  Hug   Heart Eyes   Hug  ,а колкото до моя Емир,мисля,че съм го открила,от 5 години сме заедно вече и сме си добре,дано да е все така.

# 588
    Дани  Hug
Пожелавам ти да си здрава,много щастлива и обичана.Също и успехи във всяко едно начинание  и  нека всички твои мечти да станат реалност!  Hug love001 love001   newsm59 newsm67 nbirthday bdbaloni

# 589

Дани, Heart Eyes честит рожден ден! newsm59 Желая ти много здраве, щастие и успехи в живота!  love001

Скрит текст:

Мерси,Звезде  Hug  Heart Eyes  Hug

# 590
Диди,мерси за пожеланията и за мечето  Hug  Heart Eyes  Hug

# 591
# 592
# 593
Joy Joy Joy

# 594
Дани HugЧРД Heart Eyes Много здраве късмет любов и сбъднати мечти Hug

# 595
Дани HugЧРД Heart Eyes Много здраве късмет любов и сбъднати мечти Hug

Скрит текст:
Мерси,Ренка  Hug  Heart Eyes  Hug

# 596
Охххх, аз нали съм нощна смяна тази вечер та още не съм заспала, но е за добро, Party пу, пу, да не чуе черния.
Звездееее, ти с твоя 52 епизод ми подпали фитила,  Laughing че още не го бях гледала с превод и сега му се насладих. Heart Eyes
Данииииии, newsm59 от здраве, любов и пари да не се отърваваш.

# 597
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Дани, ЧРД! Много здраве, щастие, късмет и любов... newsm59  bigdance2

# 598
Мерси много за пожеланията,Наде  Hug  Heart Eyes  Hug

# 599
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Докато си преглеждах подфорум  "Романтични сериали, теленовели" за другите две темички, в които надничам (има превод на български на интервюто на Хазал за списание ALL), ми се наби в очи току до нашата, темата за Лалето. Викам си "Чай да влЕзна да видя за Серка кво пише!". Погледнах само последите две страници и прихнах да се смея.  hahaha Не е казано, но бас държа, че прозвището "Жълтата стоножка" е лепнато на нейната героиня. Joy Като се сетих и за златистия тоалет от онзи ден, си мисля, че това прозвище страшно пасва и на самата Серенай. hahaha Да не се чудите за кого ви говоря, ако го срещнете в мой пост!  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт