VIP Brother Bulgaria 2013 - 8

• 108 484
  • 3 938
  •   1
Отговори
# 3 810
И на мен ще ми стане по - интересно без Мира и Ваня  Praynig

Най - вероятно в сряда ще си ходят още двама и така до финала ще останат 5  Simple Smile

# 3 811
  • София
Моето лично мнение е, че утре трябва да излязат Ваня и Мира за да визим нов развой на събитията. Иначе останат ли и двете вътре всичко ще си върви по старому.
Какъв развой  hahaha hahaha hahaha тя играта свърши, все едно е кога ще излязат двете.

# 3 812
Никога не е късно да станат за резил без мама Фоти  Mr. Green

# 3 813
  • Ню Йорк
Лилка е просто отврат  Sick, типичната евтина уличница. Тъпа до безобразие, научила 1 номер в живота /да реве/ и до там приключва всичко.
Мариан съм убедена, че не си пада по Лилка, но това е последен напън за него да спечели. За съжаление неговите почитателки са на възраст на която смс-и по-трудно се пращат /аз лично ще пусна за него на финала, но повечето едва ли/.
Пламен е абсолютен шут, но точно поради тази причина смятам, че тийнейджърките ще го направят победител. Това са хората които ще пращат смс-и /нали не ги плащат те а мама и тати Wink/.
Като финална тройка виждам Пламен, Мариан и Стойко /в този ред/. Утре се надявам да изхвърчат Ваня и Мира и така ще стане освен ако няма нещо друго по сценарий  ooooh!

# 3 814
  • София
Тинейджърите ама изобщо не ги интересува това шоу, те не гледат. Имам си двама у нас, така че не знам кой пуска sms сите, но не са те. Друга е групата с телефоните, ако има такава    Rolling Eyes

# 3 815
Днес Лилиту се е докарала хубава и е без кърпа на главата

Лилиту е получила инфо отвън за кърпата. Вчера разпитваха ЧЗ как ги представят в Господари на ефира и Лиляна се изпусна, че нея я показвали винаги с кърпа. В следващия момент се усети и замаза набързо, че така си мислела само. Изобщо Лилянка се оказа една добра манипулаторка. Само дето ролята, в която е влязла не е просто за играта, а по-скоро "the story of my life".  Прави се на нежна и ранима, напълно осъзнавайки, че на мъжете им харесва ролята на защитници и покровители. Естествено докато не се усетят. Съжалявам я - мижитурка с тотално объркана ценностна система. В крайна сметка е нещастна и предполагам, че така ще си остане.

# 3 816
Бих искала да излезнат Ваня и мира. Да заключат стаята да стратегии и всички да са заедно.
Ще е интересно.

# 3 817

Лилиту е получила инфо отвън за кърпата. Вчера разпитваха ЧЗ как ги представят в Господари на ефира и Лиляна се изпусна, че нея я показвали винаги с кърпа. В следващия момент се усети и замаза набързо, че така си мислела само. Изобщо Лилянка се оказа една добра манипулаторка. Само дето ролята, в която е влязла не е просто за играта, а по-скоро "the story of my life".  Прави се на нежна и ранима, напълно осъзнавайки, че на мъжете им харесва ролята на защитници и покровители. Естествено докато не се усетят. Съжалявам я - мижитурка с тотално объркана ценностна система. В крайна сметка е нещастна и предполагам, че така ще си остане.

мдам, като гледам и ти самата си и се вързала щом си повярвала, че е нещастна. Аз пък не виждам какво толкова нещастно има в живота и и какво толкова и липсва. Купчина наивници вървят по гъза и и тя се ебава с тях. С рева си и дарбата да предизвиква съжаление и съчувствие може да спечели всеки мъж, който си поиска. Но тя не иска никой, защото не може да се влюбва. Единственият и проблем е, че иска да е влюбена, но не може да се влюби. И това ще си и остане проблем, защото тя природно е неспособна на такова нещо. Защото от една страна вижда всеки дребен кусур в мъжа до нея, а от друга не е склонна да го приеме с тези кусури, бодат и очите, дразнят я и и пречат да се влюби. Освен това явно и бързо и писва всеки. Свръх претенциозна е и това и пречи да изпитва нормални човешки чувства.

# 3 818
Всяка ,която застане на тая пътека и почва да пъчи устни срещу огледалото, дори и Ирина

# 3 819

мдам, като гледам и ти самата си и се вързала щом си повярвала, че е нещастна. Аз пък не виждам какво толкова нещастно има в живота и и какво толкова и липсва. Купчина наивници вървят по гъза и и тя се ебава с тях. С рева си и дарбата да предизвиква съжаление и съчувствие може да спечели всеки мъж, който си поиска. Но тя не иска никой, защото не може да се влюбва. Единственият и проблем е, че иска да е влюбена, но не може да се влюби. И това ще си и остане проблем, защото тя природно е неспособна на такова нещо. Защото от една страна вижда всеки дребен кусур в мъжа до нея, а от друга не е склонна да го приеме с тези кусури, бодат и очите, дразнят я и и пречат да се влюби. Освен това явно и бързо и писва всеки. Свръх претенциозна е и това и пречи да изпитва нормални човешки чувства.

Явно моята представа за щастие е сбъркана. Между другото ти сама си си отговорила. Болднатото по-горе + ежедневния плач, + постоянно търсене на одобрението на хората около нея показва, че тази жена далеч не е в мир със себе си. Аз на това му казвам нещастие.

# 3 820
Боже колко е готин този Мариан. Истински Човек с главно Ч. Като чу че Лиана реве веднага скочи да я успокоява. Душица мамина златна

Лиана не че не е в мир със себе си, просто е психически лабилна.

# 3 821
  • Варна

Лиана не че не е в мир със себе си, просто е психически лабилна.

И аз така мисля. Peace

А снощи не можах да чуя добре, но Мариан се притесняваше, че евентуално не би могъл да даде на Лияна стандарта на който била свикнала ли? Ако е така явно Мариан е твърде беден, защото стандарта на Лилито не ми се вижда висок.  Mr. Green

Много ме е яд не мога да гледам Нова Плей. Някой решил ли си е този проблем? Confused

# 3 822
За Лили съм забелязала, че когато някой тръгне да й прави забележка (или нещо от сорта) тя винаги почва "мъчно ми е за детето...". Пример е когато имаха мисията с полицаите. Тервел й казваше, че не скача на трамплина, а тя "Мъчно ми е за детето", обаче Тервел не я отрази. После пак забелязах подобна реакция, но не се сещам в каква ситуация беше.

# 3 823
  • София
Или по - скоро си намери перфектното извинение - хен не живее в България, хем е беден Mr. Green

# 3 824
Много ми хареса вчерашния епизод .

Мира като една  майка орлица се оказа между  дивия от ревност приятел на Златка  box  и Пламен ,когато танцуваха еротичния танц и момчето разби      fight  нещо в земята.
След  това в офиса  Пламен като един диригент насочваше Мира и Ирина  да КАЖАТ правилните определения за агресията на силната физически ,но безсилна  при не-силово съревнование   Станка.
Пламен показва все по-виртуозни умения да очарова  всички жени

Станка се изложи и по друг много  по-долен начин спрямо конкурента Пламен ,като изказа убеденост
 в  hahahaпредположение #Crazy #Crazy #Crazy относно размера  на ....му ./както и Лили./
До такива НИЗИНИ стигат само най-долни к... newsm61

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 13:10 от smile_smile

Общи условия

Активация на акаунт