Звездни компромати -189 част

• 52 170
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
За Милър винаги съм знаела, аз очаквам Кристиано Роналдо и Джордж Клуни да си признаят Mr. Green
 Пускам си днес английски сериал, чието действие се развива в 1912г, и там хомо сюжетна линия. Ама съм тренирана и ги разпознах от самото начало Mr. Green
За Клуни се говори отдавна,мацките при него са на договор.Особено много го обсъждаха когато ходеше с Елизабета
италианските медии го разкъсваха ,а по радио 105,един от водещите открито твърдеше ,че Елизабета си  пада по чернокожи ,а Клуни  по мъже.И връзката им е договор.

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 07:46 от MG18

# 241
  • София
Много пишете,страхотни сте   bouquet

# 242
За Милър винаги съм знаела, аз очаквам Кристиано Роналдо и Джордж Клуни да си признаят Mr. Green
 Пускам си днес английски сериал, чието действие се развива в 1912г, и там хомо сюжетна линия. Ама съм тренирана и ги разпознах от самото начало Mr. Green
За Клуни се говори отдавна,мацките при него са на договор.Особено много го обсъждаха когато ходеше с Елизабета
италианските медии го разкъсваха ,а по радио 105,един от водещите открито твърдеше ,че Елизабета си  пада по че нокожи ,а Клуни  по мъже.И връзката им е договор.

Да беше само Клуни, с мед да го намажеш,
този тип договори са практика в Холивуд от край време.

Един от най-очевАдните примери на съшита с бели конци връзка беше
т.н. годеж на Клаудия Шифър с Дейвид Копърфийлд,
също и уж свалката на Рики Мартин с Габриела Сабатини .

За Том Круз да не почваме ...

# 243
# 244
 БУБА, моите са различни като типажи, общото е че всички са Drama Queen. Но имам такъв тип Оскар Уайлд, който ми е любим- красив, необикновено артистичен, умен, пише книги като хоби, деликатен, винаги с изрази като "Красота моя, Слънце мое " и т.н. Други двама имам, които са според зависи:) Както днес ми казва, че имам егати лицето, че толкова секс имало в мен , че му иде да стане хетеро, така като не е на кеф ни почва всички под ред на номерата, както ние в тази тема...и както имам егати лицето става "добре, че имаш едно лице, иначе не те виждам Mr. Green"
 Милър не знам по какво точно съм го познала, аз може би вече всички мъже виждам първо като хомо, после като хетеро мъже, не ми се отразява много добре май компанията на моите пеперуди. И за Клуни не знам, усещане. Докато Кристиано Роналдо, то какво мъжествено има в него, освен плочките и спортът, в който е звезда. Той и Ахил е бил велик и мъжествен войн , ама ей го на Mr. Green

# 245
  • Пловдив
Е,ся пък и Ахил... Rolling Eyes За Александър Велики бях чела,ама...ти ме хвърли в тъч Crazy Laughing

# 246
 Нямаше ли игра по линия Ахил-Патрокъл  Rolling Eyes Mr. Green?

# 247
Те, едно време всички са били И гейове - така де, като са били с години на война..
Даже мисля, че при спартанците точно още от деца са били надъхвани да имат връзки с приятелите - за да им пазят гърба в битката..

# 248
италианските медии го разкъсваха ,а по радио 105,един от водещите открито твърдеше ,че Елизабета си  пада по че нокожи ,а Клуни  по мъже.И връзката им е договор.

Да беше само Клуни, с мед да го намажеш,
този тип договори са практика в Холивуд от край време.

Един от най-очевАдните примери на съшита с бели конци връзка беше
т.н. годеж на Клаудия Шифър с Дейвид Копърфийлд,
също и уж свалката на Рики Мартин с Габриела Сабатини .

За Том Круз да не почваме ...

И с Джоли-Пит Laughing

# 249
 Mr. Green
Не помня кой бг гей обясняваше как Брад Пит в началото на кариерата си живеел с холивудски продуцент ли беше, режисьор ли беше, и това не било случайно.

# 250
Интересна тема сте подхванали Simple Smile
Има един виц-че римляните създали секса, а гърците след време вкарали в него и жената

# 251
Какво се учудвате, да не мислите че на красивите момчета не им се налага да се дават, за да пробият? Че то и тук е така..
Но не бих ги нарекла гейове, а двуцевки..

# 252
Интересна тема сте подхванали Simple Smile
Има един виц-че римляните създали секса, а гърците след време вкарали в него и жената

Би трябвало гърците да са първи, а после римляните Laughing

# 253
може и така да е Laughing
но жената е объркала всичко

# 254
 След като вече могат да имат бебета от сурогатни майки сигурно дори и за параван няма да имат нужда от жени  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт