Звездни компромати -189 част

• 52 145
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
Александър Велики също е имал връзка с един от войните си-  Хефестион, но е имал и поне 3 жени. Wink

# 286
  • София
Първо интервю на Орландо Блум след раздялата
Тези не ги разбирам, явно това е нова мода, да се разделят мнооого обичайки се
Сега само не ми казвайте, че и той е гей  Praynig

# 287
Сигурно Карамазов и още някой  Laughing
Аз залагам на Карамазов и как се казваше актьора който играе секси учителя в "Революция Зет"?
Остава и Том Харди да изкарате гей Mr. Green
Добре, че имам мъж и две деца, че като ви чете човек мъже не останали........

# 288
  • София
Тази история е за Киану Рийвс, не за Пит
Ей, не и Киану! Ще хвърчи перушина.  Naughty
Този бг гей, явно си е чист пе*ераст.

hahaha hahaha hahaha

Гугълни Киану + David Geffen  Mr. Green
Попаднах на това http://www.nerve.com/dispatches/nerveeditors/40celebrityrumors/01
Може и да се е появявало в темата, даже е много вероятно Simple Smile

# 289
  • София
ani27, не се успокоявай, нали жените били за разплод, аз взех да се ослушвам  Peace

Двойките от екрана и в живота  Heart Eyes

# 290
Карамазов на живо изглежда много по-добре , отколкото на екран - говоря за оная зализана прическа , която имаше ...
ако е гей , ще ми стане неприятно , много е хубав и хич не изглежда хомо ...

# 291
# 292
съвсем право е момичето , това предаване много насериозно се взе , начело с водещата ,
а е пълен въздух ...

Уважаема госпожо Лозанова тире Божинова тире Еламеритни,
 с риск да не оцелея след сблъсъка с вашата ценностна система и с вашите тъжни представи за реалност, искам да Ви кажа няколко думи. Виждам, че сте потънала до уши в мисията си да извисите духовното равнище на нацията ни, виждам и, че нацията ни много не се дърпа на това душевно изнасилване. Виждам и папараците Ви пред моя дом всеки ден. Не разбирам обаче, защо трябва да съм тема на вашето “Two thousand and late” предаване? Нито съм „звезда“, нито пък съм звезда. Доста ми е смешно като навън видя папараци, развълнувани от това, че ходя по тротоар. Доста ще е смешно и като го излъчите. Но пък няма да се различава много от останалите ви „папарашки“ видеа от типа на – „Човек се качва в кола“, „Човек говори по телефон“, „Човек стои и мисли“. Мисля, че е време фотографите Ви да се преместят на друг тротоар. В България е пълно със звезди, които работят по тротоарите, подсвиркват и махат палаво на минувачите. По-добре е в познати води да се плува.

# 293
  • София
Николета е просто/а марионетка в това предаване, нищо повече.  Peace
Цяло чудо е, че успява да чете от ауто-кюто.

# 294
  • Sofia
Много точно написано. Гледах едно предаване, в което следиха водещите на нова - карат кола, говорят по телефона, хапват бърза закуска... наистина безинтересно.

# 295
Уважаема госпожо Лозанова тире Божинова тире Еламеритни,
 с риск да не оцелея след сблъсъка с вашата ценностна система и с вашите тъжни представи за реалност, искам да Ви кажа няколко думи. ................ По-добре е в познати води да се плува.

[/quote]  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Най-сетне някой да и го каже на тази селска пръчка...толкова е самовглъбена в себе си, че си мисли как света се върти покрай нея!! Изключително недоразвита и като водеща, и като певица...и най-вече като модел  hahaha

# 296
  • Sofia
Наистина е супер простовато и посредствено предаването на НиЛО

# 297
# 298
Между другото това следене не е ли незаконно?

# 299
Между другото това следене не е ли незаконно?
В САЩ папараците им ровят в боклука. ooooh! А ти за едно следене питаш.

Общи условия

Активация на акаунт